- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.341
ben bu sefer alamayacağım, bir kaç günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum malum kpss(kamu personeli SEÇEMEME sınavı
) var haftasonu ve ben hiç çalışmadım 
inşallah bi dahaki sefere alırım.görüşürüz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var...
Pazardan pazara daha iyidi ya canim.. Ben yine 200 alirim cnm
persem be aksamından persembe aksamına muabrek gun banane bencede öyle ıyı :)
bende 100 alabilirim düünümüz var aslında daha fazla alabilirm izindeyim şu anda ama düğünden dolayı yetiştiremm
bende istiyorum 200 tane daha çok almakta isterim ama daha çok kişi okusun dualarımız tez kabul olsun inşallah gerekirse 100 ede inerim toplu dua çok güzel rabbim kabul etin tüm dualarımızı AMİNNNNN![]()
ben kulak çubuğuna.. bile tahammül edemezken direkt penisi alabildim ya ona şaşıyorum:) bir de düşün ben 50 kiloda gayet zayıf biriyim. eşimde maşallah 95bir ara kendim minyon tipliyim ya o yüzden eşimi alamadığımı bile düşünmeye başlamıştım. ilk girişte çok yanma oluyordu bende. yine oldu tabiki ama bu defa dayanmak zorundaydım. daha sonra öncedende anlattığım gibi eşimle yan posizyona geçtik o arkamda ve biraz aşağıya kayık durumdaydı. hafif hafif ittirmeye başladı baktım çok fazla canım yanmıyor. biraz biraz daha derken hiç yanma acı yok devam etmesini söyledim. sonra bir baktım ki eşim tamamen içimde. bir pozsiyon değişikliğinin bu kadar acısız ağrısız olabileceğine hala inanamıyorum. eşim üstte pozisyonda bir santim bile gitmesine izin veremezken yan pozisyonda bu kadar kolay olacağını tahmin edemezdim. halen bu pozisyonda deniyorum kendimi iyice alıştırana kadar devam etmeyi düşünüyorum. özel yazamadığım için burdan açık şekilde yazdım ama umarım bir sorun teşkil etmez. sonuçta hepimiz bunun için buradayız diye düşünüyorum..
yok cnm bende özelden yazamıyrom...süpersin aferin sana... direkt hiç bişey yapamazken p...s almışım ben iki parmağı rahatlıkla alıyorum ama p...s yok.....kurtuldun inş kısa zamanda alışır bebişine kavuşursun ben çok çocuk istiyorum anlatamam...bende pozisyon bulamıyorum.ben üstteyken denedim yanma oldu çok bende de senin gibi takıldım kaldım.galiba p...s başı girene kadar yanma oluyo sonra olmuyo senin dediklerinden bunu çıkardım..çünkü senin gibi yanma oluyo p..s başını bile tam almış değilim..senin belli bir yerden sonra yanmam geçmiş...inş dua et hepimiz başaralım inan senin adına çok sevindim biri daha kurtardı kendini:))))
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
Ooo Süper!! 10 cm e kadar çalis canim.. tabi en önemlisi kendini hazir hissetmen.. kendini hazir hissedene kadar devam canim bana geliyoki bikaç güne kadar seninde basardigini duycazzz![]()
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var...
kızlar son gün perşembe o zaman, daha da değiştirmiyorum, çünkü benim çok zor oluyor takip etmek. herkesin haberi olmuyor. isimlerinizi yazdım.
canım aldım davet yolladım sanasana özel msj attım aldınmı
egzersizz egzersizz bunu beynıme kazımam lazım ama hemşerim...şşşş umutsuzluk yokkendine acımada
hemşom bızler guclu kadınlarız
bununda ustesınden elbet gelıceksın ama boyle uzulerek degıl deneyerek egsersızde ılerlıyerek ...
tebrikler bi tanem çok sevindim Allah mubarek etsin
Merhaba.Ben jınekoloğa gitmekten vazgeçtim.Egzersizleri yapıyorum,mumları rahat alıyorum.Gitmesem sorun olur mu?7 cm de yanma oluyor ama dayanacağım.Elvancığım,Çilekli,diğer arkadaşlar verdiğiniz cesaret çok önemli.Tüm güzellikler sizin olsun.Artık korkmuyorum.Egzersize yeni başlayanlar,ben ki kanayacak,dayanamayacağım,bayılacağım diye korkardım.Şimdi üzerine gidiyorum,artık yenilmicem,bırakmayacağım.Kanamadığını gördüm,bundan sonra kanar mı bilemem.Esnettikçe düzeleceğine inanıyorum.Bir de şunu sormak istiyorum.Bu günlerde havuza,denize girmenin bir sakıncası olur mu?Haydi egzersize!
Kızlarrrr,7 cm alabildim.Allahım sana şükürler olsun.Çıkartırken heyacandan olsa gerek biraz canım yandı.Elvannn duyuyor musun?Aldımmm!
maşallah kısss tamamdır senin iş sen bitti say 7 cm kolaymı tebrikler....Kızlarrrr,7 cm alabildim.Allahım sana şükürler olsun.Çıkartırken heyacandan olsa gerek biraz canım yandı.Elvannn duyuyor musun?Aldımmm!
DuydummmmmmmmmmmmAfferin sana kizzz
bak ne dicem içinde beklet aparati.. sen çikarma ikin o çikiyo zaten
hadi bidaha deneeeeee
canım aldım davet yolladım sana
egzersizz egzersizz bunu beynıme kazımam lazım ama hemşerim...koca tarafıda topragam derler onuda sevmıstım .....
yaaaaa sen beni çook duygulandırıyosunnn kıssssbu arada 3 cocuk dogurdum dıe yazmıstın haaay massallah benimde hayalim 3 te kardes cok önemli tabii yapabilirsem
![]()
Şu an o kadar duygulandım ki.Henüz başarmadım ama umutlu olmak çok güzel.Yıllarım boşuna gitmiş.Allahım sen yardım et.Sizlerin sayesinde,hep dua ediyorum,herşey gönlünüze göre olsun.Bu arada ben gitgeli çok yapamıyorum.
maşallah kısss tamamdır senin iş sen bitti say 7 cm kolaymı tebrikler....
Böyle umutlu oldugun için bende çok mutluyum ve umutluyum senden :129: ins canim
bak bizler uzunca bekletirdik aparati içimizde.. bu çok ise yariyodu söyle bi 20 - 30 dkk boyunca beklet sonra çikar tekrar jelleyip girdir git gel yap daha rahat olur canim yavas yavas hizli yapmana gerek yok.. çünkü aparattaki gitgel p..stekinden zor.. p..ste daha kolay oluyo bunu sakin unutma.. Benim yenmeme vesile olan sözde buydu zaten ' p.s aparattan çok daha kolayy !!!!!!!!! '![]()