• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğru olanın bu olduğunu biliyorum ama iş uygulamya gelince takılıp kalıyorumm nasıl basarıcam yenen biri olarak bana yardımmm et gercekten söylendigi gibi acı kanama vs yokmu o anda ve sonrasında

hala mı facar?? hala mı kan var mı acı var mı??? ay bu kadar kadın burda boşuna mı klavye parçalıyor allasen?? yalanmış hepsi kuzum. acıycak kanıycak laflarının hepsi yalan!!!! bak bunu yaşamayan insanlar dese, dersin ki ulan yalan söylüyolar, beni kandırıyorlar kesin. bak daha dün privacy yendi, zerre acı yok. lütfen allah aşkına, allaha inancın varsa otur şu egzersize başla. bunaldığında bırakma, tek çaresi bu. yapamıyorum korkuyorum lafını bugünden itibaren kitabından siliyorum. bugün oturacaksın, serçe parmakla iyice alışacaksın sonra da işarat parmağı yapacaksın, anlaşıldı mı?? :47::47::47::47::47: yoksa gözüme gözükme vallahi gebertirim haaa :57::57::57::57::57::57::57: haydiiii marş, egzersiz raporunu bekliyorum ona göre :20::20::20::20::20:

Bunu hiç unutmıcam:ps aparattan çok daha kolay.Mesajının sonundaki arabanın gidip gelmesi de çok hoş:)Şimdi aparatı bekleteceğim.

Evet canim inanki öyle ne eziyetler çekmisim aparatlarla ya.. Hadi beklet bakalim.. rahat alana kadar birazda gitgel yapana kadar yap.. sonra istersen biraz arttir cm..

ben bu sefer alamayacağım, bir kaç günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum malum kpss(kamu personeli SEÇEMEME sınavı:27: ) var haftasonu ve ben hiç çalışmadım :50::50: inşallah bi dahaki sefere alırım.görüşürüz...
canım, sen sınavına gir çık, Allah muvaffakiyetler versin :))).
salı gününe kadar süre varsa ben 300 tane tefriciye alabilirim.
yazdım, teşekkür ederim canım, tez zamanda kurtulsun şu kızçeler (ramazandan önce).
Merhaba.Ben jınekoloğa gitmekten vazgeçtim.Egzersizleri yapıyorum,mumları rahat alıyorum.Gitmesem sorun olur mu?7 cm de yanma oluyor ama dayanacağım.Elvancığım,Çilekli,diğer arkadaşlar verdiğiniz cesaret çok önemli.Tüm güzellikler sizin olsun.Artık korkmuyorum.Egzersize yeni başlayanlar,ben ki kanayacak,dayanamayacağım,bayılacağım diye korkardım.Şimdi üzerine gidiyorum,artık yenilmicem,bırakmayacağım.Kanamadığını gördüm,bundan sonra kanar mı bilemem.Esnettikçe düzeleceğine inanıyorum.Bir de şunu sormak istiyorum.Bu günlerde havuza,denize girmenin bir sakıncası olur mu?Haydi egzersize!
gitme canım ya, sen kastığın için dar görünmüştür, bu konuda jinekolloglar değil de psikiyatristler daha iyi anlıyor zaten bir kere gitmiştin, önemli bir sorun yokmuş...

bana bu defa 200 yaz bitanem.başka yerdende okuyacağım var.

sağol canım, Allah razı olsun yazdım adını :)))).

Son düzenleme:
slm arkadaşlar egzersizi bitirdim biraz önce birbuçuk saat falan çalıştım.iki parmak bir boğum yapabiliyorum belki bazen biraz daha fazlasını.fazla açıp kapatamıyorum parmaklarımı ama orayı genişletmeye çalışıyorum.biraz acı var hala geçmedi sızlıyor ama nomaldir herhalde...
bu arada biraz bu aşamaya acele ettim galiba ama eşimin parmağıyla da denedim biraz zorlandım :( zar zor işaret parmağı bir boğum alabildim ama 1 kere galiba diğerlerinde o kadar girmedi.
sizce eş parmağı o kadar önemli mi? biraz zor itici geliyor :( kendi parmağıma alıştım ondan mı bilmiyorum :(
acaba ben iki parmakta iyice çalıştıktan sonra direkt pn..s denemesine mi geçsek?
artık kurtulmak istiyorum..:( :( gecenin bu saaati olmuş uğraşıyorum :( herşeyden geçtim istemiyorum memleket, tatil, yeme içme hiçbişeyden zevk almıyorum artık hep bi yanım eksik....:(

pericim gayet iyi gidiyorsun. öncelikle kendini kutla :46::46::46::46: eş parmağı biraz daha ilerledikten sonra daha kolay olur. iki parmağını tam yaptıktan sonra eş parmağını deneyebilirsin. bunu eşine alışmak için yaptırıyor doktorlar. ama çoğumuz ya kendi parmağımız ya da aparatla çalıştık. şu aşamada önce kendine iyice bir alış. eşini yaklaştırmakta bir sorunun yoksa eş parmağını hiç denemeden 2 parmağı ve gitgelleri kolay yaptığında direk denemeye geçebilirsin. olmazsa 3 parmak çalışırsın. moralini yüksek tut, gayet iyi gidiyorsun. :16::16::16::16:

kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn

tebrik ederim canım ya çok sevndmm Allah başka dert vermesinnn halaylar sanaaaaa teyyy teyyyy :64: :64: :64: :64:

canım tebrikler çok sevindim yine birine güneş doğduuu :) yenmeden yenenleri görünce ağlardım sevinçten bana da nasıp oslun dıoye dua ederdım cok sevındım

kızlar tamamen psıkoljk en sonkı ıklşkıde ben zorlandım yıne sankı yıne kapalı gıbydı aldım tabı basardım da cok zorlandım ve hıc keyıf alamadım bu kurtaj benı etkıledı acır mı bısey olurmu korkusu yuzunden yıne kapıyorum kendımı ara ara eskısı gıbı olurum kısa surede ıns motıveler benım ıcınde gelsın :31:

valla tatlım istersen jinekoloğa git ama seninki tamamen psikolojik senin hem egzersiz yapman hemde p...se alışman lazım belki onun için bir psikoloğa gidebilirsin. valla tatlım korkulacak bişey değil kız süpürge hortumu gibi bişey istediğin yere yatıyor :)))))))))) hehehehehehe:))))))))))))))

hastayım kızlarrrr hem kasık ağrılarım var hemde bağırsaklarım alt üst
sesli güldüm :D
Merhaba kızlar.Beyaz muma peçete sardım.7 cm'lik aparat yaptım.Yarısına kadar alabildim.Yanma oldu içerde beklettim.Sonra ara verdim.Kaç cm'lik aparata kadar çalışmalıyım?10 cm 'e kadar yeterli olur mu?
canım 7 cm çok güzel bugün yarısı yarın tamamı olcak inşallah... 10 cm de çoğu arkadaşımız yenmişti bence yeterli sen zaten hissedersin olup olmayacağını 10 mye gelince ona göre deneme yaparsın..

kızlar bugün doktorumla görüştük. iki parmak bir boğumda makas hareketindeyim.sonraki aşama eş parmağı dedi. bikaç gün sonra da p.s denemesine geçeceğiz inş.. birazdan egzersize başlıcam ama makas hareketini tam yapamıyorum bi türlü orası açılmıyor sanki yapmaya çalışırken parmağım bi taraftan çıkıyor siz nasıl ypmıştınız?
canım bende de öyle oluyordu sanki birisi dışarı çıkıyordu ama aynayla baktığımda çıkmamış olduğunu anlıyodum.. eğer gerçekten çıkıyosa biraz daha ilerlet parmağını o şekilde yapmaya çalış. ben o hareketi yaparken acayip zorluyomuşum ki bileğim ağrımıştı :)
yapamadım :(((((((((((((((((((((((((

kızlar artık bıktım ben bu vajiden ya artık bişeyler degişsin bende kadın olayım geceler benim içinde bi anlam ifade etsin nasıl kurtulucam bu dertten ramazan baslamadan halletmem gerek yaaaaa offfffffffffff ya offffffffffffffffffffff napıcam ben yaaaaaaaa
kızlar yapmayın moral bozukluğu yasak bu forumdaaa elinize hiç birşey geçmez ki moralinizi bozduğunuzda pozitif düşünün lütfen hepimiz sizler gibiydik ama bakın sonuçta yendikk.. nolurr biraz daha cesaret ve çaba... sizin de halayınızı çekicez hadiiii boş durmayın egzersizzz yapın sürekliii bir gün olmaz iki gün olmaz 3. gün oluverir..

slm arkadaşlar egzersizi bitirdim biraz önce birbuçuk saat falan çalıştım.iki parmak bir boğum yapabiliyorum belki bazen biraz daha fazlasını.fazla açıp kapatamıyorum parmaklarımı ama orayı genişletmeye çalışıyorum.biraz acı var hala geçmedi sızlıyor ama nomaldir herhalde...
bu arada biraz bu aşamaya acele ettim galiba ama eşimin parmağıyla da denedim biraz zorlandım :( zar zor işaret parmağı bir boğum alabildim ama 1 kere galiba diğerlerinde o kadar girmedi.
sizce eş parmağı o kadar önemli mi? biraz zor itici geliyor :( kendi parmağıma alıştım ondan mı bilmiyorum :(
acaba ben iki parmakta iyice çalıştıktan sonra direkt pn..s denemesine mi geçsek?
artık kurtulmak istiyorum..:( :( gecenin bu saaati olmuş uğraşıyorum :( herşeyden geçtim istemiyorum memleket, tatil, yeme içme hiçbişeyden zevk almıyorum artık hep bi yanım eksik....:(
canım bize doktor eş parmağını şu şekilde yapın demişti ön sev..me ödevi vardı yarım saat okşama filan yaparken o arada eşinin parmağını alıp kendin git gel yapıyosun. ama ben ne yaptım egzersiz yapıp vajiyi genişletiyodum ve sonra hemen eş parmağını alıyodum :) bence önemli değil çok fazla sadece bikaç kez egzersizden hemen sonra eş parmağını denersen girdiğini göreceksin.. 2 parmak 2 boğumu yaptırdı sonra 2 parmak 1 boğumda makas verdi onu rahat yaptıktan sonra p..s denemesi verdi... istersen bu sırayı takip edebilirsin...

canım balayı sistine 2 kere yakalanmıs bırı olaraktan kendıme nekadar dıkkat etsemde yakalandım
yanı ılk zamanlar olabılıyor normal demıştı doktor
ve dıger soruna gelınce 2 3 gun ara verıp 2. yapmalısın sonra gun asırı ve ılıskıye ıyıce alısınca ıstedıgın kadar :)

hıc bırımız umutsuz vaka degılız canım cozum bellı egsersız
ve ne kadar zorlansakta bır ucundan egsersıze sarılıp baslıcaz baska yolu yok ..
2 yıl bende senın gıbı oluyordum burdan kactım korktum ağladım
ee noldu 5 yıl heba ve gelıp karar verdıgmde 1 ayda yendım
esımle aram bu kadarcık bırsey yuzundenmı 5 yılı bıze zehır ettın sozuyle acıldı
bır yandan haklı okadar rahat ılıskı yasadıkkı olduguna bıle ınanmadım ah bır egsersıze baslayıp devamını getırsen sende anlıcaksın ..
hu huuuuuu çok zor gerçekten yenenler dikkat edin sakın ayağınızı üşütmeyinnn çok feciiiiii ben de çektim gülsevdam olmasaydı sabahı edemezdim sağolsun onun sayesinde hemencik geçtiii :)

4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var :46:...
canım ben bu haftta evde değilim okuyamıcamm malesef ama bidahakineinşallah katılırımmmm

bugün doktor randevum vardı ultrasonla baktı doktor bebişin kesesi büyümüş kendine :) kalp atışını da duyduk çok şükürrr :) tahlil sonuçları belli olmadı henüz inşallah bir sorun yokturr... görseniz böyle kesenin içinde belli belirsiz bi bebiş yaa o hali bile çokkk tatlıııı :) Allah sizlere de versinn kızlar tüm kalbimle istiyorum bugün böyle bi duygusalım yaaa :(

kızlar konuyu dağıtmayaımda birşey sorucam bana ist bahçelievler de boyada iyi bir bayan kuaförü gerek rengi iyi yakalayan saçı yakmayan bide fiyatta uçmamış biri mesela 200 falan demesin :) varsa kuaförleriniz güvendiğiniz bir yer bana özelden yer isim belirtir misiniz ??????

canım tebrikler çok sevindim yine birine güneş doğduuu :) yenmeden yenenleri görünce ağlardım sevinçten bana da nasıp oslun dıoye dua ederdım cok sevındım

kızlar tamamen psıkoljk en sonkı ıklşkıde ben zorlandım yıne sankı yıne kapalı gıbydı aldım tabı basardım da cok zorlandım ve hıc keyıf alamadım bu kurtaj benı etkıledı acır mı bısey olurmu korkusu yuzunden yıne kapıyorum kendımı ara ara eskısı gıbı olurum kısa surede ıns motıveler benım ıcınde gelsın :31:
canım bende ara verince kötü oluyorum, başa mı dönüyorum korkusu alıyor, panikten kasılıyorum,
kendini rahat bırakmaya çalış canım, kısa zamada geçer :13:.

bugün doktor randevum vardı ultrasonla baktı doktor bebişin kesesi büyümüş kendine :) kalp atışını da duyduk çok şükürrr :) tahlil sonuçları belli olmadı henüz inşallah bir sorun yokturr... görseniz böyle kesenin içinde belli belirsiz bi bebiş yaa o hali bile çokkk tatlıııı :) Allah sizlere de versinn kızlar tüm kalbimle istiyorum bugün böyle bi duygusalım yaaa :(

evet benimki sürprizdi planlı değildi buna rağmen kalbşini duyunca çok etkilenmiştim içinde yaşam fonksiyonları önce Allaha sonra sana bağlı minicik birşey ..Allah kucagına almayı nasip etsin onu koklamayı çok seviniyorum sizin için hamile tüm arkdşlarım için ...

hadi gözünaydın. allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin yavruna. :16::16::16::nazar::nazar::nazar:

hadi gözünaydın. allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin yavruna. :16::16::16::nazar::nazar::nazar:

evet benimki sürprizdi planlı değildi buna rağmen kalbşini duyunca çok etkilenmiştim içinde yaşam fonksiyonları önce Allaha sonra sana bağlı minicik birşey ..Allah kucagına almayı nasip etsin onu koklamayı çok seviniyorum sizin için hamile tüm arkdşlarım için ...

çok sağolun kızlar yaa amin inşallahh :)

tebrikler canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah valla bende çok duygusalım senin mesajını okurkan bile gözlerim doldu nasipse rabbim isteyen herkese ve bana da verir inşallah hayırlısıyla ve hayırlısını
AMİNNNNNNNNNNNNN

kızlar merhaba beni tebrik edenler çok çok teşekkür ediyorum.kızlar mutluluğum yarım kaldı malesefff:((((( sistit olmuşummmm:14::14:
balayı sistiti sanırımm moralim bozulduu niye beni buldu ya tamda seviniyodum ama mutluluğum yarım kaldıııııı:14::14:

Back
X