canım bize doktor eş parmağını şu şekilde yapın demişti ön sev..me ödevi vardı yarım saat okşama filan yaparken o arada eşinin parmağını alıp kendin git gel yapıyosun. ama ben ne yaptım egzersiz yapıp vajiyi genişletiyodum ve sonra hemen eş parmağını alıyodum :) bence önemli değil çok fazla sadece bikaç kez egzersizden hemen sonra eş parmağını denersen girdiğini göreceksin.. 2 parmak 2 boğumu yaptırdı sonra 2 parmak 1 boğumda makas verdi onu rahat yaptıktan sonra p..s denemesi verdi... istersen bu sırayı takip edebilirsin...
canım ben de kendi egzersizimden sonra eş parmağıyla yaptım senin gibi. bana iki parmak bir boğumda makas hareketini verdi ya fazlasına gerek yok ama yapabilirsin dedi.ben de öyle deyince çok zorlamadım kendimi galiba.ama yapmam lazım heralde.
parmak egzersizi yapıp yenen arkadaşlar biraz açık olacak ama bişey soracağım.tek parmağım iki boğum girdikten sonra sanki orada ikinci bi delik var ve ben orayı geçemiyorum.doktor tüm parmağı vermediği için çok uğraşmadım da ama hep kafama takılıyor acaba benim parmağım kısa da ondan mı yani aslında iki boğumda orası da geçiliyor mu of ya kafayı yiycem

sizce iki parmakta bir boğum değil de tüm parmağımı almaya çalışayım mı? aparatla çalışanlara bakıyorum 9-10 cm. ama ben parmağımda hiç o kadar alamadım ki..