• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersizi yapıp yenen arkadaşlar biraz açık olacak ama bişey soracağım.tek parmağım iki boğum girdikten sonra sanki orada ikinci bi delik var ve ben orayı geçemiyorum.doktor tüm parmağı vermediği için çok uğraşmadım da ama hep kafama takılıyor acaba benim parmağım kısa da ondan mı yani aslında iki boğumda orası da geçiliyor mu of ya kafayı yiycem :( sizce iki parmakta bir boğum değil de tüm parmağımı almaya çalışayım mı? aparatla çalışanlara bakıyorum 9-10 cm. ama ben parmağımda hiç o kadar alamadım ki..:(

tatlım genişlik olarak 9-10 cm çalışıyoruz aslında... ben kendi tecrübemden söyleyeyim uzunluk olarak aparatı 15cm civarında aalmıştım ... çok şaşırdım aslında ama içerisi baya uzun... sen tek boğum yaptığın için bilemiyoesun sanırım... tatlım bi serçe parmakla yada işaretle tamamını denesene... yalnız şunu söyleyeyim o ikinci delik gibi şeye parmağın değince popoya yani aşağı doğru ittir o yolunu bulur kuzum...

Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

geçmiş olsun canım ya :( Allah şifa versin. inş korktuğun gibi değildir gebelik öncesindedir

Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

ALLAH ım yardımcın olsun canım üzme kendini Rabbim o bebişe sağlık senin içine de huzur ve ferahlık versin inşaallah... kafanı takma stres yapma kuzum inşaallah sonuçların çok güzel çıkar

canım çok üzüldüm ama inşallah bişey olmaz.muhakkak dua edicem.2-3 gündür aklımdan neden toksoplazma geçiyordu ya.senle ilgili değil tabi genel olarak bana niye toksoplazma testi yapmadılar diye merak ediyodum.Herşey Allahın elinde.şu an ki psikolojini tahmin edebiliyorum :50: ama Allah büyük.elini karnına koyup lütfen Ya Şafi ve fatiha surelerini oku bebeğine.kalbiyle varlığını kanıtlamaya çalıştı sana inşallah sağlıklı da olacak.Allah korusun meleklerimizi:16:

slmm yawrularr bi bakim dedim artık gremem hazırlık fılan pazar erkenden yola cıkıcaz ayyy özlicem sizii:16: yenmiş olarak gitseydimmm on numara olucaktı pöffffffff:37::37::37::37:

Duasız üşürmüş yürekler bil.
Sana bir dua eden olsun,senin de bir dua ettiğin.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,sana ummadık kapılar açan.Bilmezsin kimin için ettiğin duadır,seni böyle ayakta tutan.

mevlanaa

canım üzüldüm:(((((( pozitif ol moralini bozma karnındakinide üzme biliosun herseyi hissedio meleklerimiz..... çok geçmiş olsun geçiceğini umuyorum bak gör:34::34:

cnm sık idrara çıkma şöyle dursun idrarda yanmada var yaa acı ağrı yanmaaa sizedede bölemiydi napacam ben ya geçmezseeeeee

canıııııııım üzülme bi çok kişi oluyo olamasa iyiydi tabi ama oldu artık kafanda büyütme yawrumm :34: anaaam yenseydimde bende sistit olaydııım :37::37::37:kısss çok samimiyim bak gerçeeeeek....

Son düzenleme:
tatlım genişlik olarak 9-10 cm çalışıyoruz aslında... ben kendi tecrübemden söyleyeyim uzunluk olarak aparatı 15cm civarında aalmıştım ... çok şaşırdım aslında ama içerisi baya uzun... sen tek boğum yaptığın için bilemiyoesun sanırım... tatlım bi serçe parmakla yada işaretle tamamını denesene... yalnız şunu söyleyeyim o ikinci delik gibi şeye parmağın değince popoya yani aşağı doğru ittir o yolunu bulur kuzum...

ben de ilk defa iki parmağımı ölçtüm genişliği 7.5-8 cm civarı.ama içerdeyken genişletmeye de çalışıyorum. uzunluğu da en fala 4-5 cm ile çalışmışım ben:(
ilginç olan da ne biliyomusunuz ben bi keresinde emla krem kullanarak işaret parmağımın tamamını aldım git gel yaptım.çok uyuşmamıştı hissetdim de.ama birdaha yapamadım emla da kullanmadım.doğal olsun bir de emlayı bırakmaya çalışmayayım diye.
birazdan deneyeceğim parmağımın tamamını zorlayacam canım teşekkürler tavsiyen için :)

kızlarrrrr biraz önce ilk defa egzersize başladım bi tane kulak çöpünü denedim önce doğal olarak yolu bulamadım:) ama biraz uraştım bide baktım çöpün tamamını almışım. ağlayarak eşimi aradım şimdi bile gözümden yaşlar iniyor şimdi napmam lazım kulak çöpünü artıriyimmi yoksa biraz dahamı deniyeyim tek le..

kızlarrrrr biraz önce ilk defa egzersize başladım bi tane kulak çöpünü denedim önce doğal olarak yolu bulamadım:) ama biraz uraştım bide baktım çöpün tamamını almışım. ağlayarak eşimi aradım şimdi bile gözümden yaşlar iniyor şimdi napmam lazım kulak çöpünü artıriyimmi yoksa biraz dahamı deniyeyim tek le..

=) yuuppi. arttir. 2,3,4, 5 diye yavas yavas büyütebildigin kadar büyüt.
kertenkele (vajinismus) kuyrugunu birakip kacti.

tebrikler canım..:) ben kulak çöpüyle yapmadım ama artırman gerekir heralde. 2-3 taneyle dene.arkadaslar peçeteye sarıp yapıyolardı

Canım, doktorlar bazen gereğinden fazla açık konuşuyorlar. Bütün tahlilleri yap ondan sonra yani herşey kesinleştikten sonra söyle ne söyleyeceksen. Üzülme lütfen, bebeğine de zarar. İnşallah en yakın zamanda bebeğini sağ salim, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

İlk çocuğuma hamileyken zeka özürlü olabilir...vs. demişlerdi. Sonra, ilaçla sorunum kontrol altına alındı. Ama ağladığımda yanıma kar kaldı. Nasıl üzüldüm bilemezsin, oldukça kalabalık bir caddede hıçkıra hıçkıra ağlamıştım, günlerce ne kadar üzüldüm anlatamam. Seninki de ilaçla tedavi edilebilir birşeydir veya gebelik öncesi geçirmişsindir. Başka tahliller de istediğine göre herşey tam anlamıyla belli değil demekki...

kedi, köpek diskisi elledin mi son zamanlarda? böyle hobilerin yoktur heralde. cig ete dokunup ellerini yikamadan gözünü ovusturup agzina burnuna dokundun mu? cig et de yemediysen canini pek sikma. önceden olmustur. icini ferah tut, üzme kendini. güzel haberler vereceksin insallah.

valla bugün cesarte edemicem artırmaya bugünlük yeter diyorum bu bile kafamdaki bazı soru işartelerini kaldırdı hiç hissetmedim bile aynayla baktım şşırdım heralde dedi dışaıya fırladı bana içeri girdi gibi geliyor ama çok şükür içeriye girdi bunada şükür yarrabbim öğln çok dua ettim hepimize inş gerisi gelirde tez zamanda herkes kurutlur

Back
X