kızlar hepinize geçmiş olsun sessizçekimce canım inş birşey cıkmayacak dua et ferah tut kalbını aklını ama Allahtan herseyın hayırlsıını iste...Hayırlı ve sağlıklı bir evlat bizim için endoğrusunu o bilir sakın kötü düşünme isyan etme canım geçmiş olsun...
çileklipuding geçniş olsun canım onu ilaçla çözerler inş kuruturlar iltihabı biz buradaki herkesten güçlüyüz neleri yendik nelerle mücadele ettik moral bozmak yok
privacy afedersin ama o salak doktor! devlet hastahanesinde mi okurken kendimi gördüm si,nir oldum evlilipğimin başında gıtmstım oyle bı doktora daha zar gıtmeden o speculumu bır soktu bana aptal bır cıglık attım sonra sınırlendı devm etmıyım mı dedı eldıvenlerı cıkarıp sen vajınısmussun deyıp cıktı odadan sınırle !ıste bunlarda doktor meslek ahlakı sıfır !onu sıkayet etmenı tavsıye ederım ben etmıstım canını sıkma o cogu kısnın basına gelıyor bu derya da su damlası gecer
teşekkür ederim, ne yapalım, tedavisine bakıcaz... Privacy nin gittiği doktor hakkındaki görüşlerine katılıyorum, kesinlikle şikayet etmeli

...
evet canım ben teşhisi koydum kendime sürekli akıntı bendede var zaten neyse allah dermansız dert vermesin kimseye
Canım badeciklerimizde iltihaplanıyor yeri geliyor, sakın panik yapma, gerçi daha sonucu bilmiyoruz ama öyle görünüyor... Ben bugün başka bir doktora gittim benim doktor izinli olduğu için, erkek bir doktora, çok bekledik, sıkıldık, eşimde huysuzlanıyordu zaten erkek olduğu için, hoş sadece sonuç gösterecektim, başka bişey göstremeyecektim

, sonra c.tesi olmasına rağmen kadın bir doktor bulabildik. Antibiyotik verdi. Aman ne bileyim bu tür hastalıklar için doktora gitmek çok fena

.
herkeze merhaba uzun süredir sizleri okuyorum ve desteğiniz sayesinde bende yendim benim vajinusmus sorunum çözüldü yalnız acı hissi bitti aşırı bir baktı hissediyorum derinlerde kasıklarımda acı değil ama ne olduğunu çözemedim ve geçicimidir yoksa başka bişey mi bilemedim bu konuda bana yardımcı olabileck bir arkadaş varsa sevinirim
Bende de baskı hissi oluyor, ama doğal olduğunu düşünüyorum, çok rahatsızsan bir görün.
hasta olan kızlara da gecmiş olsun......
Sağol canım :13:.
bende de yatili ve hatta kalici misafir var, gider mi bilemiyorum da. kac kisiler onu da bilemiyorum. cok fenayim. faremiz var. yani kayinvalidemi bile tercih ederim. ya da etmem. hangisi daha beter karar veremedim. gece fiti fiti ses cikariyor(lar)

.
cileklipuding gecmis olsun. iyi ki gitmissin doktora.
Of çok üzüldüm, bende yeni evlendiğimde temizlikçi kadın balkonda gördüm demişti , yepyeni ev, nasıl olur, nerden gelir, olamaz diye düşünmüştüm ama olabiliyor. Evde ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum, çok kötüydü. Bir ilaçlatsanız, bişiler yapsanız... 31: , evet arada bir görünmekte fayda var, burdaki arkadaşlar yenmeden bir gidiyorlar yendikten sonra bir daha gidiyorlar ya, sizden görüp bende gideyim hadi dedim, hiç aklımda yoktu yoksa. Hele bir rahatsızlığımın olcağı hiç aklıma gelmezdi

.
Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum. Bende sizin gibi vajinismusla uğraşmaktayım. En sonunda doktora gitme kararı aldım fakat yaptığım araştırma sonucunda iki seçenek arasında karar veremiyorum. İzmirde ikamet etmekteyim, o sebeple Dr. Mustafa Alihanoğlu gitmek istiyorum, fakat kendisi hakkında ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey bulamadım. Ayrıca Dr. Murat Ulusoy'la da konuştum fakat mesleğim gereği murat bey'e gitmem çok zor görünüyor, çünkü yoğun çalışıyorum ve iş yerimden izin alamıyorum. Bu iki doktor hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim.
İyi günler.
Murat Ulusoy'u çok duydum, kuşadasındaymış muaynehaneside, tesadüf eseri gördüm. Diğerini bilmiyorum. Doktora gidene kadar biraz burda takıl, en azından biraz ilerleme kaydedersin. Zaten herşeyi doktordan beklememek lazım, Elinde sihirli değnek yok sonuçta...