• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off canım bende bır sene fare krızı yasadım cekmeceyı cektım fare cıktı
esım yakaladı kurutlduk derken bu sefer tuvaletten gırdı bıtane krıze gırdım:(
bırde yatılı mısafır Rabbım yardımcın olsun zehır ılacı al canım evın bır cok yerıne koy
mutfagımda gezdıgı ıcın tum mutfak esyalarımı cope atıp yenısını almıstım dıskısını yapmıs bıde esyalara
aman dıkkat saglık soz konusu :(

bizim cati katindalar,evde kedi de var iner mi ki asagi? öldürmek de istemiyorum yani görmedim ama sevimlilerdir de. yazik. diger yandan hisir hisir tepede gec saatlerde ses cikariyor(lar), huylaniyorum. ama toruna torbaya karismadan bir seyler yapmak lazim.
gecmis olsun size de. benim esim fareden korkuyor, görse bayilir. ben de kiyamam.

(insan) misafirlere cok kizmayalim bari. hehe. böylesi de var. :52:

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2,5 yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamadık henüz sanırım vajinismusun bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için :(

Canım benim şimdi çıkmam lazım,burayı sürekli takip etmeye çalış. İlk işin jinekologda genel muayene olmak olsun bşy yapmıyo dıştan bakıyo sadece sorun varmı yokmu diye. Sonra buraya gel canım egzersize başlarsın.

İyi geceler kizlar yarın grşmek üzere inş

Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

canım inşallah bir sorun yoktur.iyi düşünelim iyi olsun.dualarımız seninle...

Son düzenleme:
bana dua eden geçmiş olsun dileklerini yazan herkese ayrı ayrı teşekkürler kusra bakmayın hepinizinkini okudum ama alıntı yapamadım . çileklipuding canım geçmiş olsun inşallah biranönce sorunun hallolur. kızlar hamile kalmadan önce mutlaka bir kadın doğumcuya gidin ve tahlillerinizi yaptırın lütfen benim gibi şüphe içinde kalmazsınız. zor bi durummuş gerçekten pazartesi tahlil yapılaak tekrar dua edin bana bolca.. iyi ki varsınız.. iyi geceler...

bana dua eden geçmiş olsun dileklerini yazan herkese ayrı ayrı teşekkürler kusra bakmayın hepinizinkini okudum ama alıntı yapamadım . çileklipuding canım geçmiş olsun inşallah biranönce sorunun hallolur. kızlar hamile kalmadan önce mutlaka bir kadın doğumcuya gidin ve tahlillerinizi yaptırın lütfen benim gibi şüphe içinde kalmazsınız. zor bi durummuş gerçekten pazartesi tahlil yapılaak tekrar dua edin bana bolca.. iyi ki varsınız.. iyi geceler...

:16:
hersey yoluna girecek, oh be diyeceksin. üzme kendini sakin.

kızlar iyi geceler ben baaydır girmiyorum hatta bi kaç arkadaş burdan farketmiş ve haber yolamışlar :)
umutlarım tükendi gibi oldu ve ne buraya girmek ne de bişey yapmak gelmiyo içimden ama çiçekrose fikrimden caydırdı beni..ve şuanda bana çok yardımcı oluyo yeniden içime bi umut bana bi ışık yaktı..durmumu bildireyim dedim şuan aynı aşamadayım ve egzersizleri bıraktım..ama yeniden başlıcam inş.
ve çiçekrose sayesinde son bi gayret gösterip elimden geleni yapıcam..
sela zeela çiçekrose gülsevdam snwofloken ve şimdi aklıma gelmeyen varsa affedin tüm konuşup yazıştığım arkadaşlarıma selamlar öpüyorum sizleri ..

kızlar iyi geceler ben baaydır girmiyorum hatta bi kaç arkadaş burdan farketmiş ve haber yolamışlar :)
umutlarım tükendi gibi oldu ve ne buraya girmek ne de bişey yapmak gelmiyo içimden ama çiçekrose fikrimden caydırdı beni..ve şuanda bana çok yardımcı oluyo yeniden içime bi umut bana bi ışık yaktı..durmumu bildireyim dedim şuan aynı aşamadayım ve egzersizleri bıraktım..ama yeniden başlıcam inş.
sela zeela çiçekrose gülsevdam snwofloken ve şimdi aklıma gelmeyen varsa affedin tüm konuşup yazıştığım arkadaşlarıma selamlar öpüyorum sizleri ..

iyi gecelerr.canım bu sefer sonuna kadar git lutfen bırakma umutsuzluga kapıldıgında gır başarı öykülerini oku o kdar zor bişey değil bu.erteleye erteleye nereye kadar kaçabilirsinki.bu sürekli kafanı meşgul edip seni yiyip bitircek ertelemeye değmez canım biran önce sorunun üstüne gidip başarmalı ve kurtulmalı öyle dimi

canım sanada çok geçmiş olsun ama bozma moralini stres yapma iyi düşün.erkek kardeşımde bu hastalığa yakalanmıştı.tedavi sonucu atlattı.Allah sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

:70: yasasin, geri geldin. ciciler de ulasti mi eline? (haberlerin geliyor ki bize :1:) cok iyi bir noktadaydin, son bir gayretle "finish"'i göreceksin. vazgecme lütfen. :46:

aslında bugün düşünmüyordum ama egzersizden sonra birden p..ns denemesi yapmak istedim ve başladık.sanki olacak gibi geldi ama sonuç hüsran :(

bir türlü pozisyonu bulamadım açıyı değiştiriyorum olmuyor..resmen işkenceydi..çok korktum eski günlere döneceğim diye...:( jel sürüyorum çok çabuk kuruyor tekrar tekrar sürüyorum zaman geçiyor :(

başaranlara sorum olacaktı lütfen yardım edin tavsiyeleriniz var mı kurtulmak istiyorum bu dertten.moralim egzersizlerle biraz düzelmişken başarısızlıklarla tekrar depresyona girmek istemiyorum :(

özellikle kolay olan bi pozisyon var mı?psikiyatrist bana üstte deneyeceksin p..s başı girecek sadece bu aşamada dedi ama üstteyken de olmadı bi türlü diğerlerinde de :(
sadece azıcık girdi galiba ama çok yanma hissettim yine de dayanıp alacağım dedim ama olmadı yani zorlayamadım bir türlü pozisyonumdan mı bilmiyorum ittiremedim:(

biraz açık olacak ama aparatla çalışır gibi mi denemem lazım yoksa dokunmadan mı kendimi ittireyim?

aklıma gelmeyen başka tavsiyeleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.özelden de msj atabilirsiniz.ben yazamıyorum ama.
Allah'ım kimde varsa bu dertten en yakın zamanda kurtulsun inş.. çok zor bi durummuş:(:(:(:(:(:(:(:(((((((((((

aslında bugün düşünmüyordum ama egzersizden sonra birden p..ns denemesi yapmak istedim ve başladık.sanki olacak gibi geldi ama sonuç hüsran :(

bir türlü pozisyonu bulamadım açıyı değiştiriyorum olmuyor..resmen işkenceydi..çok korktum eski günlere döneceğim diye...:( jel sürüyorum çok çabuk kuruyor tekrar tekrar sürüyorum zaman geçiyor :(

başaranlara sorum olacaktı lütfen yardım edin tavsiyeleriniz var mı kurtulmak istiyorum bu dertten.moralim egzersizlerle biraz düzelmişken başarısızlıklarla tekrar depresyona girmek istemiyorum :(

özellikle kolay olan bi pozisyon var mı?psikiyatrist bana üstte deneyeceksin p..s başı girecek sadece bu aşamada dedi ama üstteyken de olmadı bi türlü diğerlerinde de :(
sadece azıcık girdi galiba ama çok yanma hissettim yine de dayanıp alacağım dedim ama olmadı yani zorlayamadım bir türlü pozisyonumdan mı bilmiyorum ittiremedim:(

biraz açık olacak ama aparatla çalışır gibi mi denemem lazım yoksa dokunmadan mı kendimi ittireyim?

aklıma gelmeyen başka tavsiyeleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.özelden de msj atabilirsiniz.ben yazamıyorum ama.
Allah'ım kimde varsa bu dertten en yakın zamanda kurtulsun inş.. çok zor bi durummuş:(:(:(:(:(:(:(:(((((((((((

aa üzülmek, efkarlanmak, geriye dönüyorum diye düsünmek yasak.
simdi özelden yaziyorum sana.

Sağol canım, içini ferah tut, herşey güzel olacak...

geçmiş olsun canım.ilaçla mı tedavi oluyorsun?

Evet canım ilaç tedavisi verdiler...

canım çok geçmiş olsunn.Allah başka dert sıkıntı göstermesın.

Amin canım ya, hiçbirşeyim yok zannaderken süprizzz ama kötü bir süpriz oldu :27:.

Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, yaren1986, glshanl.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves,elvan.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Back
X