• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar yeniden herkese merhaba.. 4-5 gün ara verdim ama güzel haberlerle geri döndüm.. Uzun zamandır egzersiz yapamamıştım ama psikolojik olarak çok yol katettiğimden olacak ki bugün p...s denemesi yapma cesaretini bulabildim kendimde ve biraz da eşimin gazıyla denedik uğraştık.. Başı ve biraz daha fazlasını alabildim bugün.. mutluyum ama inanamıyorum hala yanıma bile yaklaştıramazken artık kendim itiyorum içeri.. Birbirimize ettiğimiz dualar çabucak kabul oluyor inşallah .. Allah hepinizden razı olsun..

İnşallah ben bitirmek istiyorum bu işi.. Bitirmek ve kurtulmak..

canım cok hassas donemdesınız su donemde cıddı bır karar vermeyın lutfen:(
bende yendgımde burdakı arkadaslar bılır esımle cok kötü olduk ucurum oldu bıranda aramızda
sonra mecburen alttan alıp esımle dısarda bulusma ayarladım sankı ıkı yabancıyız gıbı
ve konusup anlaşmaya calıştım o an agladıgımın farkında bıle degılım garson bakınca anladım
ve cok sukur sonunu tatlıya bagladık ..
bır yuva kolay kurulmuyor ozellıkle bız bayanlarda acısı daha farklı Rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın
ama ınsallah sorunlarınızı aşarsınız ..

Canım merak ettim vajiden sonra ne gibi sorunlar oldu eşinle aranızda özel değilse?.. Herşey daha güzel olmalı değil mi vajiden sonra.. Korktum biraz açıkçası..

nasılsınız. eskilerden kim var bilmiyorum
şuanda elvanı online görüyorum sela snovlaken gülsevdam candy çiçekrose yaramaz pisi trinty tarcinakine beycey sessizcekimsesizce kalbim4mevsim delisevdam
umarım hepinizi tekrar görürüm.
1 ayı geçkin bi süredir nete giremiyorum. tayinimiz bi ilçeye çıktı o yüzden neti de henüz bağlayamadık. şu anda komşunun şifresiyle giriyorum. net bağlanınca burda olucam inş
forumda neler oldu kim yendi yada hamile kalanlar oldumu rica etsem biri bana özetler mi
yeni isimler görüyorum.
kızlar umarım en kısa zamanda yenersiniz bu illeti.
burayı sıkı takip edin

Canım ben iyim sen nasılsn?
Hamile kalanlar ; Sessizcekimsesizce, Kemre, Candy, ve Çiçekrose unuttklarm olabilir
yenenlerden suan aklıma gelmedi telden gryrm yoksa bakardm geçmşe.

aslında bugün düşünmüyordum ama egzersizden sonra birden p..ns denemesi yapmak istedim ve başladık.sanki olacak gibi geldi ama sonuç hüsran :(

bir türlü pozisyonu bulamadım açıyı değiştiriyorum olmuyor..resmen işkenceydi..çok korktum eski günlere döneceğim diye...:( jel sürüyorum çok çabuk kuruyor tekrar tekrar sürüyorum zaman geçiyor :(

başaranlara sorum olacaktı lütfen yardım edin tavsiyeleriniz var mı kurtulmak istiyorum bu dertten.moralim egzersizlerle biraz düzelmişken başarısızlıklarla tekrar depresyona girmek istemiyorum :(

özellikle kolay olan bi pozisyon var mı?psikiyatrist bana üstte deneyeceksin p..s başı girecek sadece bu aşamada dedi ama üstteyken de olmadı bi türlü diğerlerinde de :(
sadece azıcık girdi galiba ama çok yanma hissettim yine de dayanıp alacağım dedim ama olmadı yani zorlayamadım bir türlü pozisyonumdan mı bilmiyorum ittiremedim:(

biraz açık olacak ama aparatla çalışır gibi mi denemem lazım yoksa dokunmadan mı kendimi ittireyim?

aklıma gelmeyen başka tavsiyeleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.özelden de msj atabilirsiniz.ben yazamıyorum ama.
Allah'ım kimde varsa bu dertten en yakın zamanda kurtulsun inş.. çok zor bi durummuş:(:(:(:(:(:(:(:(((((((((((

-----
Merhaba, ben eski bir vajili olarak arada bu siteyi ziyaret ediyorum. Sana küçük bir yardımım olur diye yazmak istedim. Bende seninle aynı düşüncedeydim. Bir türlü doğru şekli, doğru açıyı bulamıyordum. Sonunda ben üstte ve sırtım eşime dönük olarak denedim. Tamamen sokamadım ama başını soktum ve genişlettiğimi düşünüyorum. Sonra hemen oyalanmadan eşim ayakta ben yatak ucunda denedik. Belki ilkinde hemen olmadı ama bir kaç denemeden sonra bu yöntem benim işime yaradı. Ama özellikle söylüyorum ki önce her denemede ben üstte ve sırtım dönük başladım.Jel olarakta önce durex kullanıyorduk hemen kuruyordu. Sonra bu siteden okuduklarımla ultrason jeli aldık. Bu sanki diğerine göre daha az kurudu. Umarım sende kısa zamanda başarırsın. Zaten başaran herkesin dediği gibi başardığında bu muydu diyeceksin:)

Kızlar bu arada geçen gün annemle benim canımın tatlılığından korkaklığımdan bahsederken annem şöyle dedi "Sen yemek yemeği, yutmayı bile zor öğrendin.. Ağzına konan lokmayı yutamazdın da geri çıkarırdın.." Ben bu duruma hiç şaşırmadım.. Annem gelişimsel dönemimden önce mi zorladı beni katı yemek yemeğe bilemiyorum sormadım kızlar ama benim o an aklımda çok başka bir şey vardı. Annem bilmiyor vaji derdimi.. Onunla konuşurken gülüyordum ama aklımdan başka şeyler geçiyordu...

Evlendiğim ve bu illetten kurtulamaya çalıştığım ilk günden beri cinsel ilişki olayını ben hep yemek yemeğe benzetirim.. Acıyacak korkusuyla henüz tadamadığım bir zevk ama yemek yemek gibi birşey diye düşünürüm hep korkumu atabilmek için kafamdan.. Düşünsenize bi önünüzde en sevdiğiniz yiyecek.. Buzz bir dondurma belki sıcacık bir çay.. Ya da soğuk bir karpuz olsun.. Karşınızda sizi bekliyor.. Dayanamaz bir an bile tereddüt etmezsiniz.. Ağzınıza atarsınız boğazınızdan akııııp gider.. Yani içinizden geçer.. Nasıl bir nimet ki mütemadiyen içinizden soğuk ya da sıcak küçük ya da büyük bir şeyler geçer durur ama acı değil ferahlık hissedersiniz.. Zevk alırsınız yemek yemekten.. Boğazınız da etten bir yapı sizin bir parçanız ama orasının görevi o işte acımıyor bu yüzden..

Biz de cinsel ilişkiden ya orası acırsa, nasıl girer ki o şey oraya diye korkmuyor muyuz?

işte kızlar annem yemek yemeği yutmayı zor öğrendiğimi söylediğinde hiç şaşırmadım vajili olduğuma :).. Cinsel ilişki de bu bence ve biz vajililer inşallah tez zamanda öğreniriz yutmayı ;) ;) ;)

Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
masalll01 100
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...

annemin bu siteye girmesini istemiyorum .:50::50::50::50::50::50::50::50:ben sadece kardeşimin olmasını istiyorum:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hahayyy bu ne şimdi :9::9::9: ????

Kızlar yeniden herkese merhaba.. 4-5 gün ara verdim ama güzel haberlerle geri döndüm.. Uzun zamandır egzersiz yapamamıştım ama psikolojik olarak çok yol katettiğimden olacak ki bugün p...s denemesi yapma cesaretini bulabildim kendimde ve biraz da eşimin gazıyla denedik uğraştık.. Başı ve biraz daha fazlasını alabildim bugün.. mutluyum ama inanamıyorum hala yanıma bile yaklaştıramazken artık kendim itiyorum içeri.. Birbirimize ettiğimiz dualar çabucak kabul oluyor inşallah .. Allah hepinizden razı olsun..

Hadi canım, ilerle biraz daha az kaldı :46::46::46::46:.

vajinismustan sonra hayat daha içten nefes alabilmektir, kahkahayla gülebilmektir, deliksiz uyuyabilmektir, sabaha umutla uyanabilmektir, eşinin gözlerinin içine bakabilmektir, doğmamış bebeğine isim düşünebilmektir, sıradan dertlerine gülüp geçebilmektir, kısacası hayata yeniden en baştan en güzel umutlarınla başlayabilmektir.. içimdeki mutluluğu en kısa böyle özetleyebilirdim sanırım..

cnm bnm Allah senden ve diger arkadaslarimizdan razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin emeklerinizibosa cikarmasin insallah.ben karmasik durumdayim yazikki ayrilma asamasindayim bir haftadir ayriyim vr artik gozden cikardim esimi neyse uzatmiyimAllah jerkese hayirlidini versin onunla evlnmem hataydi zaten,

Bizim ki vajiyle alakali bi durum degil bnm esim kiymet bilmeyen biri aglayan birinin uzerine gidermisiniz o bnm bogazima yapisti nefesim kesildi sadece bu degil vsjinusmula alakasi olmayan o kadar cok sey var ki arada kufur ed#sim gelio moralim cok bzk bitsin ve kurtliyim

ona bi sans daha verebilceimi soylemistim ama hyr bunu yapmiycm yarin davayi acicam ben ne cektim bi sene artik cekmiycm cok mutszm

Canım sorunlarınız ne bilmiyorum ama biraz emek vermek lazım. Benimde eşimle aram kötüydü, bazı şeylere katlanmak lazım bunu öğrendim. Çok kötü biri değilse, dörtlük dörtlük olmasını beklememek lazım. Henüz yenisiniz sende cinsellikten daha birşey anlamadın, o da. Bir düzene oturtmadan diğer sorunlara geçmemeli.

Dayak, aldatma, alkol, kumar yada ne bileyim çok şiddetli bir geçimsizlik vs. bence böyle büyük bir sorun yoksa devam etmeli, orta yolu bulmaya çalışmalı. Sonuçta zorla evlenmedik birçoğumuz, bu devirde zorla evlenen azdır, kimse seninde eşininde başına silah dayamadı. Evlendi iseniz birbirinizi seviyorsunuzdur.
O yüzden konuşarak , karşılıklı birer adım atarak düzeltmeye çalışmalı.

Yok öyle büyük problemleriniz varsa bu dünyaya dert çekmeye gelmedik, canımızın ve şu kısa ömrümüzün kıymetini bilelim. Eşim boğazıma yapıştı, nefessiz kaldım diyorsun... Çok üzüldüm, annemlerimiz babalarımız el bebek gül bebek beslediler büyüttüler, elin adamı boğazımıza yapışsın diye mi???
Eğer gerçekten böyleyse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum...

Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
masalll01 100
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...

tatlım ben şimdilik 200 alayım vaktim olursa bida alıırım ama şimdilik 200 alayım..Allahım kabul etsin inş.

zealea nasılsın cnm neler yapıyosun?geçen sormuştum ya sistit olmamak için naapmalı diye benm başıma geldi hala çekiyorumm geçsede 2.denemeyi yapsam iyileşmeden yapmak istemiyorum

zealea nasılsın cnm neler yapıyosun?geçen sormuştum ya sistit olmamak için naapmalı diye benm başıma geldi hala çekiyorumm geçsede 2.denemeyi yapsam iyileşmeden yapmak istemiyorum

gecmis olsun, jilet isemek gibi pis bir agri. iliskiden sonra hemencik idrara cikarak önlenebiliyor, bazen esler mesela umimi tuvaletlerden vb. kapabiliyormus mikrop. üsüterek sifayi kapmadin sanirsam. 1ciyi yaptigin gibi 2ciyi de yaparsin. tamamen iyiles ama cok pis birsey sistit =(

ek: bir kontrol edeyim dedim de, idrar kismi dogruymus.

İlişki sonrası sistit şikayetiniz artıyorsa;
- Cinsel ilişki öncesi genital bölgenizi ve ellerinizi mutlaka yıkayın. Eşinizin de yıkamasını isteyin.
- İlişki sonrası hemen idrarınızı yapmaya çalışın.
- Eğer ilişki sırasında veginanızı kuru hissediyorsanız, jel gibi kayganlaştırıcı ürünler kullanın.

Son düzenleme:
Canım merak ettim vajiden sonra ne gibi sorunlar oldu eşinle aranızda özel değilse?.. Herşey daha güzel olmalı değil mi vajiden sonra.. Korktum biraz açıkçası..

özel değil canım tabıkı yazabılırım burdan
5 yıl boyle yasadık etraftan kısır damgası yedım
ısyerındekılerde esıme hep boyle davrandılar
yenınce cok kolay acısız kırmızı falan olmadı hersey cokkolay ya bunun ıcınmı bu kadar cektık dedı
esım benden buyuk yas farkı var aramızda en guzel cağlarım gıttı dıyor hep
sonra surat asmalar derken zehır oldu taze gelınlıgım herkes boyle olucak dıye bırsey yok
benım esımın yası ve 5 yıl cekmemız ve onun karakterı ıle bunu yasadık
sen sadece yenmeye odaklan canım yendıkten sonra bunlar bıle gulun dıkenı seve seve katlanıyorsun esının karprıslerıne ..

kızlar yanma hissettiğiniz az eşinizi durdurun bir kaç saniye sonra yanma geçiyor hemen. sonra biraz daha ilerleyebiliyor. yanınca yine durdurup aynı yöntemle ileri gidebilirsiniz. yani yanma oldu diye kendinizi geri çekmeyin hemen. ben bu şekilde başardım çünkü. en çok yanma da ilk girişte oluyor zaten. merak etmeyin devamı da öyle olsa kimse yapamazdı bu işi. biraz daha cesaret kızlar..

aynen katılıyorum yanma olunca sakın gerı cekılmeyın bıraz bekletıp ılerletın formul bu kızlar o yana hıssı sonra gecıyor
aynı egsersız gıbı ;)

nasılsınız. eskilerden kim var bilmiyorum
şuanda elvanı online görüyorum sela snovlaken gülsevdam candy çiçekrose yaramaz pisi trinty tarcinakine beycey sessizcekimsesizce kalbim4mevsim delisevdam
umarım hepinizi tekrar görürüm.
1 ayı geçkin bi süredir nete giremiyorum. tayinimiz bi ilçeye çıktı o yüzden neti de henüz bağlayamadık. şu anda komşunun şifresiyle giriyorum. net bağlanınca burda olucam inş
forumda neler oldu kim yendi yada hamile kalanlar oldumu rica etsem biri bana özetler mi
yeni isimler görüyorum.
kızlar umarım en kısa zamanda yenersiniz bu illeti.
burayı sıkı takip edin
nılay olsa ayrıntılı rapor verırdı canım :) oda tatılde suan ..

işte bu canımher an senden guze haberler alabılırz canım :29::32::32:

vajinismustan sonra hayat daha içten nefes alabilmektir, kahkahayla gülebilmektir, deliksiz uyuyabilmektir, sabaha umutla uyanabilmektir, eşinin gözlerinin içine bakabilmektir, doğmamış bebeğine isim düşünebilmektir, sıradan dertlerine gülüp geçebilmektir, kısacası hayata yeniden en baştan en güzel umutlarınla başlayabilmektir.. içimdeki mutluluğu en kısa böyle özetleyebilirdim sanırım..

cok ama cok dogru her gun bu hıslerle yenı gune baslıyorum
wawes super ozetlemıssın bu cumleyı bı yere saklayıp sureklı kızlara tekrarlamalıyız ..

[

işte bu canımher an senden guze haberler alabılırz canım :29::32::32:

cok ama cok dogru her gun bu hıslerle yenı gune baslıyorum
wawes super ozetlemıssın bu cumleyı bı yere saklayıp sureklı kızlara tekrarlamalıyız ..

[

Canım sorunlarınız ne bilmiyorum ama biraz emek vermek lazım. Benimde eşimle aram kötüydü, bazı şeylere katlanmak lazım bunu öğrendim. Çok kötü biri değilse, dörtlük dörtlük olmasını beklememek lazım. Henüz yenisiniz sende cinsellikten daha birşey anlamadın, o da. Bir düzene oturtmadan diğer sorunlara geçmemeli.

Dayak, aldatma, alkol, kumar yada ne bileyim çok şiddetli bir geçimsizlik vs. bence böyle büyük bir sorun yoksa devam etmeli, orta yolu bulmaya çalışmalı. Sonuçta zorla evlenmedik birçoğumuz, bu devirde zorla evlenen azdır, kimse seninde eşininde başına silah dayamadı. Evlendi iseniz birbirinizi seviyorsunuzdur.
O yüzden konuşarak , karşılıklı birer adım atarak düzeltmeye çalışmalı.

Yok öyle büyük problemleriniz varsa bu dünyaya dert çekmeye gelmedik, canımızın ve şu kısa ömrümüzün kıymetini bilelim. Eşim boğazıma yapıştı, nefessiz kaldım diyorsun... Çok üzüldüm, annemlerimiz babalarımız el bebek gül bebek beslediler büyüttüler, elin adamı boğazımıza yapışsın diye mi???
Eğer gerçekten böyleyse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum...

çilekçim cok guzel yazdın sende ben yazımda sıfırm kelımelerle kendımı ıfade etmede
arkadasa bunu demek ıstedım aslında yuva kolay kurulmuyor
dayak aldatma ıckı kumar gıbı gerı dönüşü olmıcak seyler olmadıktan sonra sebep kurtarılmayı denemelı evlılıgın :(

Back
X