• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsınız. eskilerden kim var bilmiyorum
şuanda elvanı online görüyorum sela snovlaken gülsevdam candy çiçekrose yaramaz pisi trinty tarcinakine beycey sessizcekimsesizce kalbim4mevsim delisevdam
umarım hepinizi tekrar görürüm.
1 ayı geçkin bi süredir nete giremiyorum. tayinimiz bi ilçeye çıktı o yüzden neti de henüz bağlayamadık. şu anda komşunun şifresiyle giriyorum. net bağlanınca burda olucam inş
forumda neler oldu kim yendi yada hamile kalanlar oldumu rica etsem biri bana özetler mi
yeni isimler görüyorum.
kızlar umarım en kısa zamanda yenersiniz bu illeti.
burayı sıkı takip edin

kayra hoşgeldin. dört gözle dönmeni bekliyorum, hadi hayırlısı. demek gidip yerleştiniz bile, çok hızlı olmuş her şey. görüşmek üzere. seni burda görmek güzel. :16::16::16:

çilekçim cok guzel yazdın sende ben yazımda sıfırm kelımelerle kendımı ıfade etmede
arkadasa bunu demek ıstedım aslında yuva kolay kurulmuyor
dayak aldatma ıckı kumar gıbı gerı dönüşü olmıcak seyler olmadıktan sonra sebep kurtarılmayı denemelı evlılıgın :(
bende kendimi hiç ifade edemezdim, vajiden sonra terapi ala ala geliştirdim kendimi :27:. Ama bu kızcağız kötü şeyler yaşıyor anladığım kadarıyla, yazık ya :19:.
Şimdi diğer arkadaşlar kötü etkilenmesinler, birçoğumuz vajiyi yenmeden önce eşleriyle sorunlar yaşadı, İlgisizlik, duyarsızlık yada günlük hayatta tartışmalar...
Ama bunlar aşılabilir şeyler, önce cinselliği halletmeli, sonra diğer sorunlar hakkında konuşmalı ki, gerek bile kalmayabiliyor, ilişki kendiliğinden düzene gerebiliyor.
Bizim evliliklerimizde cinsellik olmadığı için günlük hayatımıza yansıyor, sorunlar büyüyor.
Yinede çok kötüyse bir mucize beklememek lazım :50:.
Allah herkesin evine huzur versin.

Bizim ki vajiyle alakali bi durum degil bnm esim kiymet bilmeyen biri aglayan birinin uzerine gidermisiniz o bnm bogazima yapisti nefesim kesildi sadece bu degil vsjinusmula alakasi olmayan o kadar cok sey var ki arada kufur ed#sim gelio moralim cok bzk bitsin ve kurtliyim

=( inanilmaz. kimi insanlarin akli basina gelecegine baska yere kaciyor. puf,
azicik ucundan durumlari bildigim icin kisa süreli ayriligin (bir umutla) size iyi gelmesini umuyorum. en dogru karari elbet ki vereceksin. konusmak istedigin zaman bizi nerede bulacagini biliyorsun =(

Son düzenleme:
rapor vereyım dedım bana kızacaksınız bılıyorum ama ben egzersız felan yapamıyorum kac gunden berııı gene mısafırım gelıyoo offf ramazana kadar bıtıremıycem su ısı yaaa ama kegele devam bu arada uzucu seyler olmus ayrılık dusumuyomus turguazz yazık yıkmasın yuvasını uzuldum cokkk allah kımsenın yuvasını bozmasın

rapor vereyım dedım bana kızacaksınız bılıyorum ama ben egzersız felan yapamıyorum kac gunden berııı gene mısafırım gelıyoo offf ramazana kadar bıtıremıycem su ısı yaaa ama kegele devam bu arada uzucu seyler olmus ayrılık dusumuyomus turguazz yazık yıkmasın yuvasını uzuldum cokkk allah kımsenın yuvasını bozmasın

egzersizleri bence misafirden dolayı değil yapamadığını düşündügün için erteliyosun canım ramazana kadar halledersin inşallah diycem ama ilerlemessen nasıl olcakk.daha fazla erteleme canım biraz uğraş bak nasıl olcak sende şaşırcaksın

zealea' nın dileklerine katılıyorum. bu ayrılık da size iyi gelmiyorsa, ayrılman daha hayırlı olabilir. dilerim başına bir felaket gelmeden bu sorunu atlatırsın. kendine çok dikkat et. destek lazım olduğunda buradayız. :16::16::16: senin için hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum. :54::54::54:

egzersizleri bence misafirden dolayı değil yapamadığını düşündügün için erteliyosun canım ramazana kadar halledersin inşallah diycem ama ilerlemessen nasıl olcakk.daha fazla erteleme canım biraz uğraş bak nasıl olcak sende şaşırcaksın[/QUOT

cıddıyım ınan hafta sonları zaten hıc bısey yapamıyorum esım evde oluyo gezme yemek mısafır derken kendımı yataga zor atıyorum hemen uyuya kalıyorum .ugrasıcam canım tamamen bıtıremesem bıle ramazana kadar egzersızde ılerlemek ıstıyorum belkı esıme bayram hedıyesı verırım ınsallah yaa

egzersizleri bence misafirden dolayı değil yapamadığını düşündügün için erteliyosun canım ramazana kadar halledersin inşallah diycem ama ilerlemessen nasıl olcakk.daha fazla erteleme canım biraz uğraş bak nasıl olcak sende şaşırcaksın[/QUOT

cıddıyım ınan hafta sonları zaten hıc bısey yapamıyorum esım evde oluyo gezme yemek mısafır derken kendımı yataga zor atıyorum hemen uyuya kalıyorum .ugrasıcam canım tamamen bıtıremesem bıle ramazana kadar egzersızde ılerlemek ıstıyorum belkı esıme bayram hedıyesı verırım ınsallah yaa

inş canım ya herkesin yenmesini çok istiyorum çünkü o kadar zor değil.egzersizleri uzun uzun saatlerce yapmana gerek yok ben çok uzun yapmıyodum.kısa bile olsa gün içinde vakit ayır mutlaka yap.aşama aşama ilerleyişin seni oyle mutlu etcekki biran önce bu utluluğu yakalamanı istiyorumm

inş canım ya herkesin yenmesini çok istiyorum çünkü o kadar zor değil.egzersizleri uzun uzun saatlerce yapmana gerek yok ben çok uzun yapmıyodum.kısa bile olsa gün içinde vakit ayır mutlaka yap.aşama aşama ilerleyişin seni oyle mutlu etcekki biran önce bu utluluğu yakalamanı istiyorumm

tesekkurler canım dedıgın gıbı zaten uzun uzun saatlerce calısamıyorum bos vakıt buldukca yapmaya calısıyorum bende cok ıstıyorum bıran once olmasını

Back
X