• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..

:13::124::124::124::124::124::123::123::119::119::119::118::118::118::118::65::65::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:
Gelin oldunnnnnnnn!!!!!!
Tebrik ediyorum gitgelleri esinle çalis canim.. p..s aldiktan sonra bekleyin biraz sonra esin git gel yapsin yavas yavas alisirsin Ins

snowfalken zealea sela teşekkr ederim kızlar :) :) :)
ben hakikaten şaşkınım diyorsunuz ki yani şimdi gelin oldum ben :):) siz öyle diyorsanız kesin yendim yani.. Allahım şükürler olsun ya.. Evet mantıken kadınım artık zatenn ama hiç bir fark yok neden bir şey hissetmiyorum... Ya ben çok şaşkınım..

Halaylar bana gelsin o zaman nasıl oluyor :64: :64: :64:

ben hakikaten şaşkınım diyorsunuz ki yani şimdi gelin oldum ben :):) siz öyle diyorsanız kesin yendim yani.. Allahım şükürler olsun ya.. Evet mantıken kadınım artık zatenn ama hiç bir fark yok neden bir şey hissetmiyorum... Ya ben çok şaşkınım..

Canim fark mutluluk, esine ait olma hissi :32: Bol bol tadiini çikar bu mutlulugun :62::62:
Bu saskinlik bende nerdeyse 1 hafta sürmüstü yendigimde :21:

hepimiz böyleydik, insan inanamıyor bir türlü, çünkü acı yok sızı yok. aaa bu muydu diyoruz, normal yani, ben de yaşadım o şaşkınlığı :82::82::82: inanmamıştım bi türlü arkadaşlar inandırdı :1::1::1:

Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
canımmmm çok ama çok tebrik ederimmmmmm olmuşş iişteee benmde öyle olmuştu bende inanamamıştımmm ama kızlarr tamam oldu bitti demişlerdii..çok güzel bi mutluluk dimi tebrik ederimmmmmm teyyy teyyy :64: :64: :64::16::16::16::16:

Selam kızlar ben birkaç gündür giremedim misafirlerim vardı, deneme de yapamadım çünkü adet oldum az önce yenen arkadaşları okuyunca mutlu oldum tebrik ederim yenenleri, inşallah darısı benim gibi yenemeyenleri başına, ben de yarın başlamak istiyorum tekrar egzersizlere, bana çok moral oluyor bu site insana güç geliyor yenen arkadaşlar olunca, inşallah ben de o gülen yüzleri koyarım birgün:)

Kizlar ben bile bazen ya oldumuki? bence olmadi diyorum.. Esim diyorki anlamiyorum ya nasil anlamiyosun olup olmadigini diyo :9::9: sonra bakiyorum olmus gerçektende.. :)
Beynimizin tuzaklariii :) nasilda kaniyoruz iste :)

canımmmm çok ama çok tebrik ederimmmmmm olmuşş iişteee benmde öyle olmuştu bende inanamamıştımmm ama kızlarr tamam oldu bitti demişlerdii..çok güzel bi mutluluk dimi tebrik ederimmmmmm teyyy teyyy :64: :64: :64::16::16::16::16:

canım hani bir şarkı var ya "bir inansam sevdiğine dünya benim olurdu" bizim durum o.. tam olarak bir inansam olduğuna idrak edebilsem ahh bir inansam :) çok şükür ya canım çok mutluyum darısı diğer arkadaşlarımın başına.. Dualarım sizinle arkadaşlar.. Allah hepinizi sevindirsin tez zamanda.. Allah hepinizden razı olsun.. siz olmasanız tavsiyeleriniz olmasaydı ne sekiz aylar daha geçerdi evliliğimizden de ben hala erteliyor olurdum..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum size ve Allahım sana şükürler olsun.. Çok güzel bi mutluluk canımm..

Selam kızlar ben birkaç gündür giremedim misafirlerim vardı, deneme de yapamadım çünkü adet oldum az önce yenen arkadaşları okuyunca mutlu oldum tebrik ederim yenenleri, inşallah darısı benim gibi yenemeyenleri başına, ben de yarın başlamak istiyorum tekrar egzersizlere, bana çok moral oluyor bu site insana güç geliyor yenen arkadaşlar olunca, inşallah ben de o gülen yüzleri koyarım birgün:)

inşallah canım ya oluyor biraz üstüne düşünce.. inşallah sen de çok kısa bir zamanda bu mutluluğa erersin senin için de halaylar çekeriz :).. Dualarım sizinle..

selam canım. iyiyim nolsun, uğraşıp duruyorum ev işleriyle. gelinlik iyi, fena değil. senin hayatın nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?

allah daha iyi etsin canım. ben pek giremiyorum ya. hep merak ediyorum kimler hamiş kimler yeniyo diye. herşey yolunda sükür, ama günler,m çok yoğun geçiyor

tebrikler canım yapmışsın işte daha ne olsun.git gelde zamanla olacak,ilişki arasını uzun tutma 2 günde 1 mutlaka yapmaya çalış alışma açısından canım.tebrik ederim tekrardan:21::21:

tebrikler canım yenmişin işte Allah başka dert vermesin...
ay gelinlerimiz hep şaşkın!!! olmuş işte kuzum, gözünaydın, allah başka dert vermesin. şükür biri daha kurtuldu!!! halaylar sana gelsin :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bol bol gitgel çalış, onu da yaparsın. yenmişsin artık yeni gelinliğin tadını çıkar. :46::46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar:

vallahi öyle yenen sakin sakin yazıyo bizim zamanımızda herkes kocaman bi başardııııııııııımm yazısı yazardı :) yazın sıcaklarından olsa gerek :)

Tebrik ederim sunisup, ben halay çekemiyorum kusura bakma :37: , benim olayım 300 500 300 500 :122:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Son düzenleme:
Back
X