- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.721
..................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar perşembe gğnğne kadar dağıtmam gereken 1500 tane var... Alabşlecek olan yazarsa sevinirim.
..................................................
thank you vet muchi geri geri kaç :80:, yarın listeyi tam toparlayayım, liste işyerimde. Ağzınıza sağlık kızlarcanım 200 tane alabilirim
kızlar perşembe gğnğne kadar dağıtmam gereken 1500 tane var... Alabşlecek olan yazarsa sevinirim.
tebrik ederim canım o kdar vajiyle yaşamaya alışmışız ve canımızın yancağından o kadar eminizkiyanmadığı içiin olduğuna inanamıyoruz:)git gelde zamanla olcaktır.şimdi alışma faslı..
teşekkür ederim canım inşallah gerisi gelicek.. doğru söylüyorsun bütün sorun kafamızın içinde ama fark etmek zaman alıyor..
thank you vet muchi geri geri kaç :80:, yarın listeyi tam toparlayayım, liste işyerimde. Ağzınıza sağlık kızlar.
evet şu an egzersiz yapan yirmi küsür kişi var (yani listede öyle görünüyor :44:), hadi kızlar devam, hergün bir geline hergün bir partiye alıştık bizzz.
Not: hazal senden atak bekliyorum :13:.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Merhaba kızlar...
Valla 1 ay boyunca aralıksız egzersiz yapıp SELA sayesinde ona canı gönülden teşekkür ederim,onun desteğini allah biliyor hiç unutamam..allah razı olsun......vee işte(tuvalette) evde hemde zamanlı olarak ve 12 cm e kadar gelip vajinusmus illetini yenemeden hamile kaldım...şuann allahıma çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz...allahım nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını dinleyeceğiz...bana lütfen dua edin arkadaşlar...O kadar güzel bir duyguki allahım zamanında isteyen herkese nasip etsin istediği zamanda...Ben bu şekilde hamile kaldım ama doktorumla en kısa sürede uygun zamanda konuşup durumumu daha sonra doktorumda uygun görürse ve hamileliğimi etkilemiyecekse son kez egzersiz yapıp eşimle deneme yapmak istiyorum...Bakalım hayırlısıyla inşallah..Allahım bu derde düşen herkesin yardımcısı olsun...
Benden şimdilik bu kadar kızlar...gelişmelerden sizlere haber vereceğim...
hadi hayırlısı, allah senden de razı olsun, azimle egzersiz yaptın. dilerim bebeğin de sen de çok iyisinizdir. hamileyken bu illeti yenersin, işte o zaman yıkarım buralarıııı![]()
Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 400
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 544
Masalll01 100
Trinity 200
Snowflaken 500
Sunisup 100
Rabit 200
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken 1000 tane var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...
Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 400
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 544
Masalll01 100
Trinity 200
Snowflaken 500
Sunisup 100
Rabit 200
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken 1000 tane var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...