- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.741
Sağol canım yazıyorummm :126:.canım 200 tane daha yazabilirsin bana
canım sabır ve inatla devam etmek gerekiyor, yoksa bırakırsan ertelersen o günlerin sonu gelmez, hastalığın içinde geçmiş olsun, salgın var heralde :44:.canım bende bitirdim duamı 100 almıştım. cuma günü ilk denemmei yapmıtım kulak çöpüyle kedi kendime nazar değirdim heralde o gün akşam hasta oldum bağrsaklarımda mikrop varmış kaç gündür hatanelerde dolanıyorum bidahada deneme yapamadım bugünde regl oldum artık nezaman tekrar başlarım bilmiyorum çok morali bozuldu tam gaza gelmiştim devamı gelir kurtulurum demiştim nasip değilmmiş inş haftaya devam ederim başaran arkadşlarıda tebrik ediyorummmmm
Merhaba kızlar...
Valla 1 ay boyunca aralıksız egzersiz yapıp SELA sayesinde ona canı gönülden teşekkür ederim,onun desteğini allah biliyor hiç unutamam..allah razı olsun......vee işte(tuvalette) evde hemde zamanlı olarak ve 12 cm e kadar gelip vajinusmus illetini yenemeden hamile kaldım...şuann allahıma çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz...allahım nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını dinleyeceğiz...bana lütfen dua edin arkadaşlar...O kadar güzel bir duyguki allahım zamanında isteyen herkese nasip etsin istediği zamanda...Ben bu şekilde hamile kaldım ama doktorumla en kısa sürede uygun zamanda konuşup durumumu daha sonra doktorumda uygun görürse ve hamileliğimi etkilemiyecekse son kez egzersiz yapıp eşimle deneme yapmak istiyorum...Bakalım hayırlısıyla inşallah..Allahım bu derde düşen herkesin yardımcısı olsun...
Benden şimdilik bu kadar kızlar...gelişmelerden sizlere haber vereceğim...
İnşallah bir an önce yenersinde, kafan rahat bir hamilelik geçirirsin