Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar 2 saate yakın deneme yaptık.bu gün p.s başından biraz daha fazlasını aldım.belki yarısını. eşim öle dedi ama inanamadım.son denemede bikaç saniye daha dayansam olacaktı belki.epey girmişti ama nefesim kesildi sanki ölüyorum sandım kastım ve müthiş acıdı bıraktım.:(:(
birazdan tekrar başlıcaz.ama korkuyorum.dua edin nolur:(((
Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle :3:.

kızlar 2 saate yakın deneme yaptık.bu gün p.s başından biraz daha fazlasını aldım.belki yarısını. eşim öle dedi ama inanamadım.son denemede bikaç saniye daha dayansam olacaktı belki.epey girmişti ama nefesim kesildi sanki ölüyorum sandım kastım ve müthiş acıdı bıraktım.:(:(

e zorunu yaptin, bundan sonra istesen aci sizi yok. kasma sakin. kasman gereken bir durum yok. esin minik minik sen nefes verdikce gidim gidim git gel yapsin. halaya hazirlanalim biz de...:52:

elvan dün bayağı çalıştım 3 parmağı rahatlıkla alayım dedm kendimi motive ettim koca 3parmağı alıyorum onu niye alamıyorum aslında rahatlıkla girer fakat cesaret edemiyorm ne oluyor bana bilmem...kendi kendime nası kızıyorum...üstte deneme yaptım eşim aldın bayağı dedi başarıyosn fakat daha ileri gidemedim ve daha öle alamadım.. buna da şükrediyorm valla..cnm böle dünden bugüne bukadar...

Canim benim cinsel terapistim 2 parmak ta geçircem p.s denemesine demisti ama eger zorlanirsan 3 parmaga geçeriz dedi.. yani düsün 3parmak en son alternatif ki sen bunu yapiyosun..
Eger üstte rahatsan ozaman üstte devam et.. esin bayagi aldin diyosa almissindir.. aldigin yerde beklet.. kizlar bekletmek gerçekten çok ise yariyo.. sonrasi zaten kayip gidiyo.. Yavas yavas canim acele etme.. hemen olcak diye bisey yok.. herkes ilk denemede yenmedi deneye deneye.. ben inaniyorum çok yakinsin zafere :62:

peki nasıl olmalı pozisyon yani inanırmısınız istemsiz kasmak yüzünden olsa gerek bugün tüm gün bacaklarımın iç tarafı ağrıdı durdu
sanki böyle hamlaşmış vücutta sertçe yapılan spor gibi tutulmuşum resmen
ama dün akşam hiç kasmadım ki ben kendimi aksine afedersiniz ama zevk aldım neden böyle oldu ki
dediğim gibi bi yere kadar giriyo sonrası hiç bişekilde olmuyo:14::14:

Canim özelden yaziyorum sana tm..

10 cm az önce olduu :) Aparat rahat oluyor derken şunu kastetmiştim:Aparatı ucundan,üstten rahat ittirebiliyorum.Kontrol bende oluyor.Ps nasıl olacak biraz endişeliyim.Bu arada ıkınmaktan dış hemoroid oldum.Çok afedersiniz tuvalet sorunum yok.Egzersizde ıkınmaktan oldu.Allahım şu vajı yeneyim napım basur :) Off of.

Canim p.ste çok daha kolay olcak.. P.side sen aparat gibi elinle yerlestirceksin.. üsttede denersen kontrol hepten sende olur :)

nasılsınız kızlar.hepinizden özür dilerim.sınav telaşı,tatil telaşı derken hiç uğrayamadım buraya.şu an da memleketteyim.umarım yenen ve hamile olan çok arkadaşımız vardır.lütfen yendi de kaçtı gibi düşünmesin kimse

Canim fazla yorma kendini.. dikkat et kendine ve bebegine :16:

Canimmmmm korkma, acinin kasinca oldugunu biliyosun.. Bitir bu gecede göbicikler atalim :66::66::66::66::66::66::62::62:

canım yarısını almışsan zor olan kısmını geçmişsin. inşallah bu akşam başarmışsındır. dualarım seninle..

kızlar yenı yarısmamız 23 temmuz bakalım bu yarısmamızın 1.kım olacak altın harflerle kım yazdıracak ısmını

kim kim kim kim kim____________??????????????
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kızlar yenı yarısmamız 23 temmuz bakalım bu yarısmamızın 1.kım olacak altın harflerle kım yazdıracak ısmını

kim kim kim kim kim____________??????????????
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ben ben ben :)
banane fecı kıskandım yenıden taze gelın olmak ıstıyorum:36:
ıcımden bır ses cok yakın zamanda 2 gelın cıkıcağını söyluyor :23:
hadı bakalım görücez :)

ben ben ben :)
banane fecı kıskandım yenıden taze gelın olmak ıstıyorum:36:
ıcımden bır ses cok yakın zamanda 2 gelın cıkıcağını söyluyor :23:
hadı bakalım görücez :)

hehehehe tatlım bız zaten taze gelınız bızım gıbı yıllarca evlı olup cıtır gelın olan azdır :1::1::1:keyfını cıkarmalıyız:1::1:

inşallahhhhhh 2 degıl 10 glın bırden cıkar mayıs ayı ne bereketlıydı hergun 1 gelın cıkardı darısı buaylara ınsallah

hehehehe tatlım bız zaten taze gelınız bızım gıbı yıllarca evlı olup cıtır gelın olan azdır :1::1::1:keyfını cıkarmalıyız:1::1:

inşallahhhhhh 2 degıl 10 glın bırden cıkar mayıs ayı ne bereketlıydı hergun 1 gelın cıkardı darısı buaylara ınsallah

ınankı mesajı yazarken mayıs ayındakı o bereket aklıma gelmıstı
ınsallah daha fazlasıyla burayı senlendırırız :)
ve dedıgın gıbı bızım gıbı yıllarca taze gelın kalan kac kısı var:)

bizim kalbımız hep bır bunu soylemekten bıktım:1::1::1::1::1::1::1::1::9::9:

ben yatıyorum cook uykusuzum severım bırde operım sızı:3::3::3::3::3:iyi geceler

Hergün bir gelin çikinca egzersizciler gaza gelirdi, egzersize sarilirdi, ama simdi çogu egzersizciler ( herkes degil tabi alinmasi gerekenler kendilerini biliyorlar:9: ) çok tembell :20:

Kızlar bu arada aklınızda bulunsun diye söylüyorum bu illetten kurtulduğunuz 24 saat içinde eşinizle dışarıya gezmeye alışverişe çıkın. eşinizin cömertliğine inanamayacaksınız :P bizzat bu durumu yaşamış olarak aylık market alışverişimizde eşimin söylediğini aynen aktarıyorum "aklına ne geliyosa doldur arabaya" :)

tühh biz kaçırdık:) ne guzel fikir:)

Ayyyy canim ya bende konserdeydim sendemi geldin offfff ya keske no nu alaydim neyse tamam ugramaya calisicam kesinlikle oraya da gelicez cooook optum kizlaaaaaar bi bakim napionuz dedim kimse yok neyse opuldunuz:16::16::16:

Aykurt ya belkide yan yanaydik :((( neyse oraya daha gelmedik allahtan gelince mutlaka ugrucam bi cayini icerizz cnm ins lah cok isterim cuma orayi dusunuoruz aksilik cikmazsa optummm..

Back
X