- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.901
allah ım önce sabır sonra kolaylık versin tatlım... Bir kere türkiye de yaşıyoruz... Burası ki hiçbir kadının erkekten fazla maaş yada statü sahibi olamayacağı olursa da en kısa zamanda mazeretlerle işten çıkarılıp erkek eline bakması mecburi tutulduğu bir ülke... Sadece genelleme yapıyorum ynlış anlaşılmasın lütfen... Hiçbir erkek kendi çalışırken karısının çalıştığını farketmez gülüm... Herşeyi o alıyordur ama senin çalıştığın hiç yoktur ortada... Ancak ne zaman anlar biliyormusun... Allah korusun ama işsiz vs kalırsa ve sadece senin maaşınla geçinmek zorunda kalırsanız ancak anlar senin alıştığını... Hayırlısı be canım fazla kafana takmamaya çalış... Işte herkesin derdi bir başka... Biz misal borç harç büssürü ama halimize herzaman çok şükür rabbim yardımcımız oluyor düze çıkarız inşaallah... Ama senin işinde hi kolay değil ki aynı yuvadasın... Herşeyi beraber alıyor beraber birikim yapıyorsun ama harcarken sana sorulmuyo... Allah ım sabır ve kolaylık versin gülüm ama sen yinede fazla ortamın gerilmesine izin verme derim tepkini belli et ama en azından senden habersiz olmasına tepkili olduğunu en azından duygusal olarak kırıldığını belli et derim... Ama küsme sakın tatlım... Siz eşsiniz insanlar ne engebeli yollardan geçiyorlar biliyorsun... Birbirinize sıkı sıkı sarılın o senin kıymetini anlayacaktır... Birde şunu hatırlatmak isterim eşler bazen aceba benim taraftan borç istedikleri için mi tepki veriyor diye düşünebilir... Bunu güzelce izah et bence senin taraf benim taraf önemli değil ikiside aynı kefede ama o birikimi biz yaptık biz karar verelim nasıl kullanacağımıza diye
onu diyo işte diyo ki benim aileme kötü davranıyosun benim ailem borc para isteyince vermek istemiyosun ya benim kendi ailem hiç istemediki teklifde bile bulunmadı yanbi hep onun ailesi kavga da etmek istemiyorum ailesiyleindeki insanlarla bi iki elti aaynı apartmandayız o 3.kat ben giriş kat kız yukardan süpürüyo herseyi hadi benim kapıya merdivenleri siliyo geciyo benim kapıdaki pislik dursun sanki ben yaptım kaçkere deim anlamıyolar böle insanlarla gelde i,yi ol