- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.281
herkese merhaba.
benimde sorunum vajinismus.kendimi kasıyor bacaklarımı kapıtıyorum eşimi itiyorum.biz 8 aylık evliyiz ama eşim bana destek olucağını söyleyip bekledi.ne zaman hazır olursan dedi.tabi buda benim işime geldi.
aslında anlatıcaklarım bunlar değil.eşim sigarayı balkonda içer.bana seslendi.bir kadının sevişme sesleri geliyo diye.bende gittim.bizim karşı binadan geliyodu.baya kadın bağrıyordu kapılarını açık bırakmışlar...eşim bana ben ona baktım.millete bak dedi.ben sustum sonra yattık.uyandığımda yanımda olmadığını farkkettim diğer odada yatıyordu.yanına gittim özet gecicem kavga etmeye başladık.yatak odasındaki çerceveleri abajurları kırmaya başladı.sonra bana karılık etmiyorsan boşanalım dedi.sonra beni dövdü.bende de inatlık var.daha öncede dövmüştü.yüzümde bir sürü tırnak izleri morartılar.....bana böyle davranan adama ben nasıl bedenimi bırakırım.beynim izinvermiyo.canım çok yanıyo.bu sabah erkenden adliyeye gitti bilgi edinmeye gitmiş.bana gözdağı veriyo.aynaya bakamıyorum artık tırnaklarını izleri var geçer mi bunlar
bana yardım edin ne olur benim bunları paylaşacağım kimsen yok ne yapıyım ben
ben vajınısmus olmadım, ama ınsanın baska hastalıgı olur ne bılıyım hamılelık olur, amelıyat olur bu adam her beraber olamadıgınız anda bunu sana yapacaktır bence. evet onun ıcın de zor bır donem. o kadın gıbı olmanı ıstemesı normal. ama senın rahatsızlıgın var, bunu gormesı sana destek olması gerekır. dovmek de ne demek ya. tartısmalar olur tabıkı. evlılıkte konu ne olursa olsun, tartısmayan cıft mı var. ama dovmek o nasıl bırsey hem de boyle zor gunlerde sen bukadar zor bır surecten gecerken. sen ya da o bırbırınıze ne dedınız de kavga bukadar buyudu ? cam cerceve ınecek boyuta nasıl geldı bu tartısma ya ! sana bosan ya da bosanma dıyemem. ama sunu da ıyıce dusun sen bukadar kırgınken bu sorunu nasıl asabılırsın bılmıyorum sen asamadıkca da o senı daha cok dovecek belkı. bılmıyorum ya ne desem bılemedım