- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.321
bikmadan usanmadan devam.bir fikrim daha geldi. bir kac sefer de aparat tabir edilen beyaz mumla mi denesen. maksat daha ileriyi kesfedip sifir hissi algilamak. 2 mum, biraz peceteyle kalinlastirarak egzersiz yapsan belki yarim aldiginda kasman gereken bir durum olmadigini anlar bilincaltin.
devam, sifir hayal kirikligi ile
denedim canım mumla da başı ancak girdi ittiremedim hiç, alışmadım ya aparata ondan heralde. parmakla deneyeceğim ikinci halkayı geçmeyi ilerlemeyi, tabi kendimi motive edebilirsem![]()
biraz önce eşimle denedik sonuç hüsranben o kadar rahat olmaya çalışıyorum ama bacaklarımda çok kasılma oluyor.denediğimiz pozisyonu biliyosun ben alttayım.eşim bacaklarımın arasına zor giriyorum ittiremiyorum diyor.ben bacaklarını kasınca o da etkileniyor ve sertleşme sorunu oluyor.iki gündür doğru düzgün deneyemiyoruz onun da psikolojisi bozuldu ve sertleşme olmuyor
hepsi benim yüzümden ben onu etkiliyorum
ben üstteyken de almaya çalışıyorum onda başı dahi girmiyor
üstteyken hiç yapamıyorum
bugün bi de emlayla deneyelim dedi.sürdüm onunla da olmadı. o kadar acıdığı kaldı. hala yanıyor![]()
bugün umudumun tükendiğini hissettim sanki, ben yapamıyorum.sürekli ağlıyorumcanım bişey yapmak istemiyor. her yer karanlık sanki
![]()
bunca emek sonunda böyle olmamalıydı diyorum acımıcak dişini sık girsin diyorum olmuyor![]()
eşimi çok seviyorum ama çok da üzüyorumo kimseyle de konuşamıyor hep içine atıyor
![]()
artık denemeyelim dedim en sonunda memlekete de gidecez 5-6 gün sonra adet olcam. bayramda sonra tekrar deneriz dedimaslında bunu da istemiyorum yine erteliyorum
off bilmiyorum kızlar içim çok sıkılıyor
![]()
Son düzenleme: