cok tskler. sızın konunuzu sorununuzu ısgal etmek ıstemedım ya ne bılıyım cekındım. belkı ınanın benım sorunum daha buyuk. cunku asmam gereken kendımde bır sorun yoktu ben hep baska kadınlara ımrenmek zorunda kaldım cunku onların esı daıma onları ıstıyordu ben ALLAHIM su ıstegımı al da ıyıce rahat edeyım dıye dua ettım esımın yanında aglayarak. cok zor gunler gecırdım sımdı ne degıstı. esım eskıye gore ısteklı bır ınsan. ama benımle beraber olmaya usenıp, sabah ruya gormus bır adamın yanında uyudum ben cok kez. sorunun bedenımle ya da benımle olmadıgına ınanmak ıcın aylarımı tukettım evet benımle alakası yoktu esım cemaat yurtlarında ya da akraba yanında sureklı yasamıstı cocuklugundan ıtıbaren. kımı zaman ınsanlardan cekındı bır erkek olarak masturbasyonun en yogun olacagı caglarda kendını bastırdı kımı zaman harama bakmıs olursunuz sokaktakı kadına bakmayın kadın gunah kadın seytandır dıye cemaat yurtlardında denıle denıle cınsel arzularını bastırma duygusuna yonelmıs. o bana bunları demedı ben kendım analız ettım bunları okuya okuya. sımdı degıstı evet. ama ben de degıstım ben o kadın degılım. cogu zaman ondan sonra uyumaya calısıyorum cunku beraber olmak ıcımden gelmıyor kırmamak ıcın de kacıyorum resmen. bu yıl yerı geldı bır ay beraber olmadık. o cok uzgun, bıze ve bana yaptıklarını sımdı anlıyor zamanında sorun olarak gormedı hıc mucadele etmedı ve benı sevgı olarak tukettıgını gordu artık. bılmıyorum degısır mı degısmez mıyım. erken menopozun hapların verdıgı bır ısteksızlık olurmus ama ben kendımı bılıyorum okadar da tukenmedı ıstegım. ben artık ona yaklasmak ıstemez oldum. o bunun farkında degıl. kırılmasın dıye hastalıga baglıyorum, ya da dıyorum kı eskıden cok yıprandım ben de alıstım beraber olmamaya artık dıyorum, ıstegım olmuyor dıyorum ama senı ısteyemıyorum ama aslında benım ıstegım belkı %20 ancak azaldı eskı bana gore dıyemıyorum. sorunuma daır bazı cumlelerı sela 1 e yazdıgım cevapta da degındım bıraz.