Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler aykurtcum darısı öbür güzellerin başına özellikle benim favorim UMUTuma.UMUT UMUT UMUT Umudum ramazan gelini olacak inşallah amin.:nazar::nazar::nazar:

sağol canım ALLAH IM razı olsun... umuut umuzda kurtulacak herkeste kurtulacak inşaallah..... ayrıca bu mübarek ayda çok gelin bekliyoruz bak tıpır tıpır dökülmeye başladık bile:3::3::3:

kizlar vajiyi yendikten sonra insan hemen alisamiyoya, hani git gel yapmaya fln, acaba hala kendimizi kastigimizdan mi oluyo? yoksa orasi dar oldugundan mi:44:
ben ne zaman normal olcam ya :24:

kızzzzzzzzzzzzzzzz komşuyum diyom ellaam diyom görüşebiliriz hezaar diyom :)) ben arada gayseriye gelirim görüşürük inşaallah

yozgatlı mısın bebişim? ben merkezde değilim ki :( ilçedeyiz hatta köydeyiz şimdilik ev arıyoruz ilçe merkezinde :) sna söylerim nerde oldugumu sonra bir ara ayarlarız bişiler. 3 aydır burdayıs daha.

örtmenimmm nerdesin yau özlettin . canım sıkılıyo bunaldım daraldım büüüü:43: birde bişi sorcaktım unuttum dün ben egz yapıyorum şimdi ama bişi okudum forumda eş parmağına filan geçiliyormuş bi süre sonra bnde geçecek miyim ?

eş parmağına geçmek şart değil ki. sen zaten aparatla çalışıyorsun yabancı bir cisme alıştırıyorsun kendini. eğer denemek istiyorsan dene, benim eşim tiksintiyle baktı, o neee der gibi, ben bu türlü bir destek alamadım. sen aparatı bitir, 10cm de yenicem diye beynini şartla (5 günlük regl ödevi), bak onlara gerek olmadan yeniceksin bilem. sıkma canını, topla kendini, noluyo aaa :20::20::20::20::20: denemek istiyorum diyorsan da eş parmağını dene, herkesin gittiği yol bir değil ama vardığı yer aynı: "aaa ne kadar kolaymış, acımadı kiiii" :124::124::124::124:

ne uyuması kız... ALLAH iyiliğini versin:1: canım sabaha kadar 1.5 2 saate anca uyudum eşimi gönderdim... gerçi sonra bi iki saat daha uyudum yalan olmasın... çekin bacım istediğiniz kadar halay çekin... ramazanda da hergün halay çeksek ne güzel olur ha hem akşam yediklerimizi eritiriz :)) :8::8::64::64::21::21:

nıye uyumadın dıyerek hınzırlık yapabılır mıyız :)))))))))))

Aykurt 200
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 perşembe gününe kadar...

eş parmağına geçmek şart değil ki. sen zaten aparatla çalışıyorsun yabancı bir cisme alıştırıyorsun kendini. eğer denemek istiyorsan dene, benim eşim tiksintiyle baktı, o neee der gibi, ben bu türlü bir destek alamadım. sen aparatı bitir, 10cm de yenicem diye beynini şartla (5 günlük regl ödevi), bak onlara gerek olmadan yeniceksin bilem. sıkma canını, topla kendini, noluyo aaa :20::20::20::20::20: denemek istiyorum diyorsan da eş parmağını dene, herkesin gittiği yol bir değil ama vardığı yer aynı: "aaa ne kadar kolaymış, acımadı kiiii" :124::124::124::124:

kısma örtmenim :25:yapmam gerek mi diye sordumdu sadece :17: 10 cm olacak diğer hafta işalla sonra da gelsin halaylar ..

kizlar vajiyi yendikten sonra insan hemen alisamiyoya, hani git gel yapmaya fln, acaba hala kendimizi kastigimizdan mi oluyo? yoksa orasi dar oldugundan mi:44:
ben ne zaman normal olcam ya :24:

evet canım, benimde kasılmalarım daha bitmedi. zamanla oturacak, yaptıkça olacak :31:.

eyvallah gülüm ALLAH ım razı olsun...tatlım parmakta biraz alış bence... biraz alışınca kalınlaştır... gerekirse aparat yap vucüdün alışsın daha kalın şeylerin girdiğine... pe...ten herkes korkuyor ama inan çok kolay oluyor... birde şunu tavsiye edeyim madem pe... deniyorsunuz önce ucunu koy derin nefes al ıkın ve ıkınırken eşin itsin ama çok değil 1cm 2cm civarı.. tekrar durun ve yine nefes kın itsin... derken yavaş yavaş olacaktır inşaallah...

fikirlerin için çok saol canım ya...dua edin lütfen...

nıye uyumadın dıyerek hınzırlık yapabılır mıyız :)))))))))))

neler hıssedıyorsun ?

Kadın oldugunu yanı cınsıyetının daha farkındasın belkı su an. Hep merak ettıgın bırseyı sonunda yasamıs olmanın garıp bır duygusu. Onca emek ve uzuntunun aslında cok gereksız oldugunu farketmek. Esıne karsı daha arzulu olmak artık. Esının daha arzulu olması. Daha mutlu pozıtıf olmak. Ve en cok sanırım onun karısı oldugunu en ıyı hıssedebılen gundesın belkı de. Cunku cınsellıgı tam anlamıyla yasayabıldıgını en ıyı hıssettın an ve ona aıt oldugunu hıssetmenın farkını yasıyorsun su an. Ama sen anlat bence :)))))

neler hıssedıyorsun ?

Kadın oldugunu yanı cınsıyetının daha farkındasın belkı su an. Hep merak ettıgın bırseyı sonunda yasamıs olmanın garıp bır duygusu. Onca emek ve uzuntunun aslında cok gereksız oldugunu farketmek. Esıne karsı daha arzulu olmak artık. Esının daha arzulu olması. Daha mutlu pozıtıf olmak. Ve en cok sanırım onun karısı oldugunu en ıyı hıssedebılen gundesın belkı de. Cunku cınsellıgı tam anlamıyla yasayabıldıgını en ıyı hıssettın an ve ona aıt oldugunu hıssetmenın farkını yasıyorsun su an. Ama sen anlat bence :)))))

kimsin sen merak ettik doğrusu

aynen öyle tatlım... erteleye erteleye bu güne geldik... ama araya rahatsızlığım felan girdi...s eni gördüğüme çok sevindim ALLAH ım razı olsun canım sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?
Canım Hayat güzeL.. Bu İlletLe 5 ay Mücadele Ettimm Bu sitenin sayesnde ve egzersizlerLe bende yendimm.. Şu an 5 ayLıkk haMileyimm.. Darısı diğer isteyenLerinn başınaa..

Back
X