Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bılıorum cnm haklısında benım gdebılecegım arastırmalar bana cok uzak ben ortada kalıorum bun yakadada var cok guzel arastırma ama oda uzak bde bunun gıt gelı olucak seans fılan o kadar yol eve ne dıcem hadı dedım nası gtcem esım mumkun deıl gelmesı bı kere belkı ama seanslara gelemez iş nedeniyle yanı bu seans olayı bana ters braz canım yalnız olsam kapımı cekerım nereye gder gderım ama bole ters oluyo canımmm
canım eşinin gelmesine gerek yok. bir - iki kere gelse yeter. ben çoğunlukla tek gidiyordum seanslara. Mecbur gideceksin, birşeyler uydur canım, otur otur ayağına doktor gelmez :50:. Hem çok hızlı tedavilerde iyi değil bence. Beyin yavaş yavaş kabulleniyor, daha sağlam oluyor :34:.

nabersizniz?giremedim bayadır buarada regl oldum ama ne regl:(( kızlar çok sancı çekiyorum 2.günü oldu ama karnımın alt kısımlarında bıçak kesiği gibi ağrıla var dayanılmaz afaedersiniz bide gaz sıkıştırıyo sanki ama çıkmıyoo karnım bomba gibi oldu:(( kızlar bişe sorcam ben normaldede ağrı çekerdim ama bu ağrı daha farklı daha dayanılmaz ve kırmızılar baya yoğun geliyo acaba ilişkiden mi?sizdede böle oldumu ?ilişkiden sonraki ilk reglinizde değişiklik olmuşmuydu?ben mi çok pinpirikliyim acaba?:((

nabersizniz?giremedim bayadır buarada regl oldum ama ne regl:(( kızlar çok sancı çekiyorum 2.günü oldu ama karnımın alt kısımlarında bıçak kesiği gibi ağrıla var dayanılmaz afaedersiniz bide gaz sıkıştırıyo sanki ama çıkmıyoo karnım bomba gibi oldu:(( kızlar bişe sorcam ben normaldede ağrı çekerdim ama bu ağrı daha farklı daha dayanılmaz ve kırmızılar baya yoğun geliyo acaba ilişkiden mi?sizdede böle oldumu ?ilişkiden sonraki ilk reglinizde değişiklik olmuşmuydu?ben mi çok pinpirikliyim acaba?:((

neden olduğunu bilemiyorum, üşütmüş olabilirsin. benimde ağrılı olur ama üşütünce çok şiddetli oluyor ağrılar.

Canim benim regl bi hafta grcikmisti ilk kez egzersiz yaptigimda oda bi nevi iliski sayilir.. Ama drdigin gibi agri olmadi hatta benim kizken cok agrim olrdu aglardim yatardim kalkamazdim kadin olunca gecti yani cok az bsy oluor artik :)

Canim benim regl bi hafta grcikmisti ilk kez egzersiz yaptigimda oda bi nevi iliski sayilir.. Ama drdigin gibi agri olmadi hatta benim kizken cok agrim olrdu aglardim yatardim kalkamazdim kadin olunca gecti yani cok az bsy oluor artik :)
evet benmde gecikti normalden demekki üşütmüşüm ben ondan şiddetli ağrım oluyor:(( geçenlerde de sistit geçirmiştim ayy oda çok fenaydıı umarım bidaha böle şeyler başıma gelmez..çok takıyorum böle şeyleri aklıma binbir çşit şey geliyoo reglim bitsin smear testi yaptırcam genel bi muayene olcam inş..kadın olmak zormuş gerçekten. trinity canm sen kontrole gittini yendikten sonra?

neden olduğunu bilemiyorum, üşütmüş olabilirsin. benimde ağrılı olur ama üşütünce çok şiddetli oluyor ağrılar.
çileklim nasılsın? evet üşütmüşümdür off yaa okadarda dikkat ediyorum aslında ama neyse allah beterinden saklasın ne hastalıklar var..canm tefriciye duasından 200 alabilirim.reglim ama okunabiliyo sanırım dime?

çok geçmiş olsun privacy...üşütmüşsndür ondn olabilir arkadaşlar doğru sölüyorlar...lütfen kafana hiç bir şey takma vaji kabusu bittiğine göre diğerleri angarya bana öle geliyor...bende 4 - 5 güne kalmaz regl olurum inş bende ağrılar olmz...dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun privacy...üşütmüşsndür ondn olabilir arkadaşlar doğru sölüyorlar...lütfen kafana hiç bir şey takma vaji kabusu bittiğine göre diğerleri angarya bana öle geliyor...bende 4 - 5 güne kalmaz regl olurum inş bende ağrılar olmz...dikkat et kendine...

teşekkür ederim zerbascımm sen yenmişmiydin?kusuruma bakma hatırlayamadım bayadırda giremiyorum foruma

teşekkür ederim zerbascımm sen yenmişmiydin?kusuruma bakma hatırlayamadım bayadırda giremiyorum foruma

evt cnm yendm bende...zaten yeni üyeyim iki haftada kk sayesinde değerli arkadaşlar sayesinde yendim uzun zamandır girmemişsn forma tanıyamaman normal...şimdi alışma safhasındym ama şükürler olsn bu kadarınada.....alışma safhan nasıldı cnm ben zorlanıyrm hala...moralim bozuluyo istekszleşiyrm regli olcm ondn diyorm...

evt cnm yendm bende...zaten yeni üyeyim iki haftada kk sayesinde değerli arkadaşlar sayesinde yendim uzun zamandır girmemişsn forma tanıyamaman normal...şimdi alışma safhasındym ama şükürler olsn bu kadarınada.....alışma safhan nasıldı cnm ben zorlanıyrm hala...moralim bozuluyo istekszleşiyrm regli olcm ondn diyorm...

tebrik ederim canm senii:)) bende yeneli 2buçuk hafta oluyo ama ancak 2 kere deneyebildik.sistit oldum ben o yüzden ara vermiştim geçenlerde deneyelim dedim bendede istek yok yaa sırf olcakmı diye deneyim dedim oldu şükürler olsun ama girişte zorlanıyorum hala oyalanıyorum alışamadım hala..üstelik tek pozisyonda oluyo ben üstte olduğumda rahat oluyo diğerlerini deneyemiyorum hala korku kasılma var ama tabiki bunada şükür..reglden sonra denicem bidaha bide ii bi doktor araştırıp jinokoljik muayene olcam smear falan yaptırcam inş. ii çıkar sonuçlar sen yaptırdınmı muayene

Aynen canim bende telliogullardanim benim 2,5 sene oldu canim hala devam edio iste cok uzun suruo bu tedavi yavas uavas oldugu icin.. Benimde ilk ust ceneye bi kac ay sonra alt ceneye tel takildi agrisini iyi bilirim suan lastik kullaniom gunde 20 saat takmam lazim cok gck bsy :)

2.5 senemı ya doktor bana 1.5 sene demıstı :(
bugun ablamlarda toplandık ıftara pıdeyı bıle yıyemedım :(
cok fenayım 2 3 gun sonra agrı hafıflıcek dıs baskıya alısıncada gelde katlan ıste
o lastıkler cok kotu dısarda onlarla bı yere gıtmek .. e senın tedavı bıtmıcekmı bayagı oldu ..

Kizlar ben de sonunda iki parmaga gecebildim..sizce iki parmaktan sonra p....denemesine gecebilir miyim yoksa daha cok mu erken?

kendıne guvenın gelmesı acısından aparat yapıp denesen ıkı parmaktan daha kalın olan
veya esın destekse es parmagıda yapabılırsın .boyle dırek deneyınce olmayıncada pes edılıyor
bu yuzden egsersızde acele edılmemelı eşinin p. olcusune yakın aparat hazırlayıp en son onunla yapıcak kadar egsersızde rahatlayınca
deneme yaparsan daha ıyı olur ..

nasılsın canm?iyimisin?sağlığın nasıl durumda ?
canım çok sağol iyi sayılırım. bebeği aldırdım malesef... fiziksel olarak iyyim ama psikolojim kötü...

Canim bende ramazandan sonra giderim ozmn kontrol olmak icin insallah.. Doktor sana su kadar zmn beklicen dedimi bebek icin?
canım benm hastalıktan dolayı antibiyotik kullanmaya başladım hastalık sıfırlanana kadar ( yaklaşık 3 ay kadar sürermiş daha uzun da olabilirmiş) korunmamız gerekiyor.. zaten ondan sonra da tayinimiz çıkacak annemin yanındayım şuan ben o yüzden acele etmiştim 5-6 ay annemle büyüteyim diye.. bakalım şimdilik en azından 1 yıl düşünmücem...
Allah sonrasında aratmaz umarım..

tebrik ederimm canımmm.a.s.:lepi:.taze gelin oldunnn opuyorumnanaktan

foruma yeni üye olduğum için nasıl yorum yazacağımı bilmiyorum,1-2 aydır ziyaretçi olarak siteyi ve konuyu takip ediyorum.evet tahmin edeceğiniz gibi ben de vaji illetine yakalanmıştım.ama çok şükür bugün bunu aştım,o kadar mutluyum ki sizlerle de paylaşmak istedim.bunu aşmamda bu site ve sizler bana çok yardımcı oldunuz.özellikle denizcek.mesleği ne bilmiyorum ama süper bi cinsel terapist olurmuş.yazdıklarıyla yaptıklarıyla beni epey cesaretlendirdi.denizcek ve diğerleri hepinize çoookk teşekkür ediorum.20 temmuz evlilik yıldönümümdü,21 temmuzda eşime en güzel hediyeyi verdim çoook mutluyum inanın.366. gün kurtuldum binlerce şükür.tanımadığım yüzlerce arkadaşım deneyimlerinizi paylaştığınız ve bana yardımcı olduğunuz için sizlere gönülden teşekkürlerrrrr...

çileklim nasılsın? evet üşütmüşümdür off yaa okadarda dikkat ediyorum aslında ama neyse allah beterinden saklasın ne hastalıklar var..canm tefriciye duasından 200 alabilirim.reglim ama okunabiliyo sanırım dime?

yazarım birazdan listeye :))))

kimsecikler yok bu akşam..yemek sonrası herkes egzersizde herhalde:)))))))))))))))))))))))))

He he çok iyi niyetli bir yaklaşım oldu, inşallah öyledir :27:.

Kizlar ben de sonunda iki parmaga gecebildim..sizce iki parmaktan sonra p....denemesine gecebilir miyim yoksa daha cok mu erken?
canım ben eş parmağı ile egzersiz yapıyordum, erkeklerin parmakları bizimkinden kalın ve penis boyutuna daha yakın. O yüzden eşinle devam edebilirsin gülsevdamın dediği gibi :31:...

Aykurt 200
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

Back
X