Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır doktorla degil bu site sayesinde yendim.Burda bizim yaşadıklarımızı en iyi anlayan bizleriz doktorlar bile ne demek istedigimizi çok anlamıyor onlarınki teorik kalıyor kaç defa alaylı gülmelerine şahit oldum. Bu arada 8 yaşında kızım var 2 yıllık ev. hamile kaldım.Dogumu sezaryenle yaptım.KıZIMIN SÜREKLİ KARDEŞ İSTEGİ BENİ azimlendirdi ve yendimmmmmmmmmmmmmmmmm

Yani sen vajiliyken hamile kaldin ha valla dogrumu yanlis mi bu sekilde vajiliyken bunu istemek bilmiyorm ama ende istiyorum yaa hemde cokkkk bi cocuk sahibi olmak kadar guzel bise yoktr heralde cokk sansliymisin;)yenmenede cok sevindim canim cocuklarini sana bagislasin rabbim

Ayy cok ozur ozel olcak ama sorcam dayanamiom:) vaajen agzinami bosaldi esin bide planlayarak mi yaptinz yoksa farkinda olmadan mi k.b merak ettim oyleyse bende denicemmm :))))

Sağol canım yazıyorum listeye hemen :126:.

Aykurt 200
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

canım ben 200 daha alıyım..

Ayy cok ozur ozel olcak ama sorcam dayanamiom:) vaajen agzinami bosaldi esin bide planlayarak mi yaptinz yoksa farkinda olmadan mi k.b merak ettim oyleyse bende denicemmm :))))

yenmeden hamıle kalınmamlı canım
doktor muayene etmek ıstedıgınde sorun oluyor hep acabalarla gecıyor o donem
normal yoldan yenıp oyle hamıle kalırsın inşallah ..

umut canımm msn bekledım gelmedın dun gecede bugunde
aksam ıftara davetlıyım bır aksılık olmazsa 10 gıbı evde olurum msnde goruselım muhakkak
senıde bıranonce egsersıze baslatmalıyız :47: kacıs yok :)

Son düzenleme:
canım ben 200 daha alıyım..

ekledim canım :34:.

Aykurt 200
Gülsevdam 500
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

Arkadaşlar ben birşeyler sorucam ama konuya cevap ver ya da alıntı ile cevapla dışında biryer yok sanırım ya da ben bulamadım neyse. Şimdi ben diyorum ki bu aparatları kalınlaştırıyoruz ya kalınlık sanırım daha önemli değil mi? Yoksa uzunluk da önemli mi ? Mesela ben kalınlaştırıyorum ama çok ileri itemiyorum yani en fazla işaret parmağı düşünün onun uzunluğu kadar giriyor bu yeterli olur mu yoksa daha fazla itmelimiyim biraz da eşimle olduğu zaman kan gelmesini istediğim için de psikolojik olarak sanırım çok itemiyorum aslında itsem gidecek biliyorum ama ben kendimi rahat bırakamıyorum bu düşünceden ötürü, bana cevap yazarsanız çok sevinirim şu an tatildeyiz ama yine de otelin lobisinden girmeye çalışıyorum bu siteye girmediğim bir gün olduğunda eksiklik hissediyorum sanki o kadar alıştım ki Allah razı olsu bu siteyi kuranlardan, inşallah hepimiz yeneriz bir de bu egzersizleri yaparken deniz ya da havuza girmek zararlımıdır? Bunu daha önce de sordum cevap gelmedi yazan da yazmayan da sağolsun...

Arkadaşlar ben birşeyler sorucam ama konuya cevap ver ya da alıntı ile cevapla dışında biryer yok sanırım ya da ben bulamadım neyse. Şimdi ben diyorum ki bu aparatları kalınlaştırıyoruz ya kalınlık sanırım daha önemli değil mi? Yoksa uzunluk da önemli mi ? Mesela ben kalınlaştırıyorum ama çok ileri itemiyorum yani en fazla işaret parmağı düşünün onun uzunluğu kadar giriyor bu yeterli olur mu yoksa daha fazla itmelimiyim biraz da eşimle olduğu zaman kan gelmesini istediğim için de psikolojik olarak sanırım çok itemiyorum aslında itsem gidecek biliyorum ama ben kendimi rahat bırakamıyorum bu düşünceden ötürü, bana cevap yazarsanız çok sevinirim şu an tatildeyiz ama yine de otelin lobisinden girmeye çalışıyorum bu siteye girmediğim bir gün olduğunda eksiklik hissediyorum sanki o kadar alıştım ki Allah razı olsu bu siteyi kuranlardan, inşallah hepimiz yeneriz bir de bu egzersizleri yaparken deniz ya da havuza girmek zararlımıdır? Bunu daha önce de sordum cevap gelmedi yazan da yazmayan da sağolsun...

Merhaba canım. Ben vajinusmusu yeneli yaklaşık 2,5 ay oluyor. Egzersizlere ilk başladığımda benzer şeyleri ben de hissediyordum. Ben aparatla çalışmadım, parmak egzersizleri ile yendim. . Psikolog, 2 boğumun yeterli olduğunu söylemişti. İlk işaret parmağını aldığımda 2 boğum almıştım ve uzunluğun ilk başta önemli olmamasına anlam verememiştim. Benim korkum kızlık zarının yırtılıp çok büyük bir acı yaşayacağımdı. Kendi kendime "sadece 2 boğumla bu korkumu nasıl yeneceğim" diye sorar olmuştum. Ama insan farkında olmadan 2 boğuma ve sonrasına alışıyor. Ben 2 boğumu çok rahat bir şekilde yaparken bir baktım parmağın tamamı girmiş ve bu bilinçli olmadı, kendiliğinden gelişti. Şimdilik uzunluğa çok takma. İlk başta 2 boğum sonra daha fazlası. Bir de eşinle bu konuyu konuş, yani kan meselesini. Çünkü egzersizlerde kızlık zarı esneyebiliyor, ilişkiye girildiğinde kan olmayabiliyor ve birçoğumuzdan kan gelmedi.

Son düzenleme:

Canım vajiliyken kesinlikle hamile kalınmamalı. Çünkü bu tedavi sürecini uzatıyor. Normal cinsel hayatı olan insanlar bile hamile kalıp çocuğu olunca cinsel hayatları sekteye uğruyor. Bir vajilinin hamile kalıp, bebeği dünyaya getirmesi hepten beter oluyor.

Ben evliliğimin 3. senesinde vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Şu anda 4 yaşında oğlum var ve vajinusmusu aşalı daha 2,5 ay oluyor. Toplam vajinusmus uğruna giden 8 sene... Çok yazık...Giden yıllarıma üzülüyorum ama yapacak birşey yok...

umut canımm msn bekledım gelmedın dun gecede bugunde
aksam ıftara davetlıyım bır aksılık olmazsa 10 gıbı evde olurum msnde goruselım muhakkak
senıde bıranonce egsersıze baslatmalıyız :47: kacıs yok :)

gülsevdam ben ekledim ama davet yoktu baktımda neyse bda bakim canım ama ben esım yokken olmasını tercıh edıorum braz karsı bu işe yani egzersıze canım nası yapsak ....

kızlar ya dün 8lik aparatı denedim 10 dk filan kaldı ama baya cnm acıdı...bugün 9luğu denesem çok mu acele etmiş olurum...bir aparatla ne kadar süre çalışıorsunuz....

Canım vajiliyken kesinlikle hamile kalınmamalı. Çünkü bu tedavi sürecini uzatıyor. Normal cinsel hayatı olan insanlar bile hamile kalıp çocuğu olunca cinsel hayatları sekteye uğruyor. Bir vajilinin hamile kalıp, bebeği dünyaya getirmesi hepten beter oluyor.

Ben evliliğimin 3. senesinde vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Şu anda 4 yaşında oğlum var ve vajinusmusu aşalı daha 2,5 ay oluyor. Toplam vajinusmus uğruna giden 8 sene... Çok yazık...Giden yıllarıma üzülüyorum ama yapacak birşey yok...

Canm haklisin en dogrusu once iliski kurabilmek sonra hamile kalmak ama yapamayinca zaman ilerleyipte herkez bebek sorunca dusunuyosun iste.dmek sende bu sekilde hamile kaldin ben nadir die duymustum ama bu sitede 3-5kisi tanidim ama yine sanslisiniz ;)

kızlar ya dün 8lik aparatı denedim 10 dk filan kaldı ama baya cnm acıdı...bugün 9luğu denesem çok mu acele etmiş olurum...bir aparatla ne kadar süre çalışıorsunuz....

Canım ben aparatla çalışmadım parmak egzersizleriyle yendim. Her aşamayı 1 hafta boyunca yapmıştım...

Canm haklisin en dogrusu once iliski kurabilmek sonra hamile kalmak ama yapamayinca zaman ilerleyipte herkez bebek sorunca dusunuyosun iste.dmek sende bu sekilde hamile kaldin ben nadir die duymustum ama bu sitede 3-5kisi tanidim ama yine sanslisiniz ;)

Canım, hamile kalmak benim vajinusmus süremi uzattı. 8 seneden sonra vajinusmusu yendim. Vajinusmusu aştıktan hemen sonra, hamile kaldım. Aslında benim bu yaptığım da yanlış. Vajinusmussuz günlere tamamen alıştıktan sonra hamile kalmak gerekiyordu ama işte bazı sebepler yüzünden hamile kalmayı tercih ettim.

Canım ben aparatla çalışmadım parmak egzersizleriyle yendim. Her aşamayı 1 hafta boyunca yapmıştım...

1 hafta mı....ben çok mu aceleciyim ne:))))ilk önce eş parmağıyla çalıştım...ama hep tek parmak..iki parmakla deneyemedim...burdan okuduklarımlada mumla denemeye baaşladım..bayrama kalmadan yenerim inş.

1 hafta mı....ben çok mu aceleciyim ne:))))ilk önce eş parmağıyla çalıştım...ama hep tek parmak..iki parmakla deneyemedim...burdan okuduklarımlada mumla denemeye baaşladım..bayrama kalmadan yenerim inş.

İnşallah yenersin canım. Canım ben ağır ama emin adımlarla yürüdüğümü düşünüyorum. Çünkü eşimle ilk denememizde yaptık. Her bir aşamayı 1 hafta boyunca yapınca :1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X