Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

okadar guzel konusuyosunkı gercekten sıkılıyolar bıkıyolar bı sure sonra

onlarda haklı sabır sabır nereye kadar adamların ömrü bizi bekliye bekliye geçti.ilk başta zamanla nasolsa olur diye düsünürken bakıyolarki onlar böyle dvrandıkça bız iyice gevşıyoruz ondan sonra gelsn kavgalar hakaretler:(bunları yaşamaya hiç gerek yok asılın şu egzersizlere vajimi inat sizmi gosterin.burdan her yenene o kdar seviniyoki insan bu sorunu çeken bilir

ben zaten bu yıl ıcınde yaptım yaptım bıran once yoksa kopar herhalde ve bunu ıstemıyorum oyuzden basamam lazım

ben tam o aşamada kurtardım evliliğimi.sorun hallolunca herşeyde yoluna giriyo eşimin gözlerindeki mutluluk herşeye değer.şimdi hiç tartışmıyo değiliz ama eskisi gibi uzamıyo sorun büyümüyo.yüzüme vurulcak bişey yok o yük kalkıyo bari.inşallah sizde biran önce yenersiniz.şu mübarek günlerde dualarımız sizinle kızlarr

ben tam o aşamada kurtardım evliliğimi.sorun hallolunca herşeyde yoluna giriyo eşimin gözlerindeki mutluluk herşeye değer.şimdi hiç tartışmıyo değiliz ama eskisi gibi uzamıyo sorun büyümüyo.yüzüme vurulcak bişey yok o yük kalkıyo bari.inşallah sizde biran önce yenersiniz.şu mübarek günlerde dualarımız sizinle kızlarr

ben ne hıssedıyorum bılıyomusun eger basarırsam dunyalar esımın olucakk ve benımde bız suanda cok mutluyuz ama olduktan sonrasını hıc dusunemıyorum bazen dıyo neler atlattık bız senınle basramadıgımız hıc bısey yok bu meseleden baska neden yapamayıruz dıye cok uzuluyorum ozaman bebek ıstıyoo okadar guzel hayallerı varkı duyunca ezılıyorum kucucuk kalıyorum

arkadaşlar ben evliliğimin ilk günlerinde çok çok kasıyordum kendimi. şuan 3 aylık evliyim hala tam olarak birleşme olmuş değil ancak artık kendimi hiç kasmıyorum ve hiç tedirgin olmuyorum. açıkçası isteyerek ilişkiye giriyorum.ama hala tam olarak birleşme olmadı.ilerleme olsa da tam olarak olmadı yani. sanki hala bi yerden sonra bi duvar oluşuyor ve ilerlemiyor. sizce bu kendi başına sonuçlanabilir mi. arkadaşlarımdan doktorsuz bu sorunu halledenler duydum da aslında. bu biraz umutlandırdı beni. yine de doktora gidicem ama nereye gideceğimin kararsızlığı var.gitmeliyim değil mi

jelle denesen canım birde.tam birleşme olmadı derken sadece p...s başımı oluyo.farkında olmadan kendini belirli bir noktadan sonra kasıyo olabilrmisin canım .çünkü ılk aşamadan sonra gerisi koskoca bir boşluk.vaji enine ve boyuna esniyen bir organ

gecenlerde fal baktırdım pek ınanmıyorum boyle seylere ama sıkıntımın oldugunu ve bu sıkıntıdan kurtulacagımı soyledı kadın bıde cocugum olucakmıs hemde erkek ınsan bunları duyunca bıle umutlanıyo azda olsaa:)

ben ne hıssedıyorum bılıyomusun eger basarırsam dunyalar esımın olucakk ve benımde bız suanda cok mutluyuz ama olduktan sonrasını hıc dusunemıyorum bazen dıyo neler atlattık bız senınle basramadıgımız hıc bısey yok bu meseleden baska neden yapamayıruz dıye cok uzuluyorum ozaman bebek ıstıyoo okadar guzel hayallerı varkı duyunca ezılıyorum kucucuk kalıyorum

eminimki çok mutlu olcak sende olcaksın canım bunu yaşaman herşeye değer.ne kadar kafasına takıyodur eşımden biliyorum.bende hep ezik hiisediyodum kendimi eşıme karsı artık son zamanlarda her kavgada yüzüme vurur olmuştu ve bu konu yüzünden bunalıma giriyodu şimdi başka sorunlar hafif geliyo.her kavgada yüzüme vurması karşısında bende eziliyodum iyice hep haklı oluyodu diyodumkı ben bu sorunu aşsam ne bahane bulcaksın sanki elinde bir koz bu.şükür bitti bu sorun sizlerde atlatınca görceksiniz nasıl değiştiklerini

inan okadar çook sevindim ki mesajına.inanılmaz istiyorum çocuğumun olmasını ama bu sorun hep korkutuyordu beni hiç test bile yapmıyorum bu sebepten bundan sonra daha dikkatli olucam inşallahh:))) çoook teşekkürler mutlu ettiniz beni

Bu akşam yenen yok mu :106:? İçimden bir his aç topiği, belki parti vardır, kaçırıyorsundur dedi :1:. İnşallah bir daha açtığımda birkaç kişi yenmiş olur :8:.

Back
X