Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....

egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...:36::36::36::36::36::36::36::36:
canm inan kendm kadar mutlu oldm ramazan hayir getirdi sana bak ne guzel inan cok sevindm umutlaniyoruz boyle duydukca simdi bol sev... Geceler :33:size.. Daim olsun mutlulugun bebekle taclansn ins :emir_bebek:

tşkr ederm cnm..tmm uzun tutmamaya çalışcam inş.ama sanki azcık acı mı desem yanma mı desem bişi var..:21::17::16::36:
biz ilkinde gitgel yapmamıştık, belki ondan olabilir, birde erken davrandın 8cmle yendin ondan da olabilir ama diğerleri daha kolay olacak, yaptıkça kolaylaşacak.
Ayaklara dikkat :34:.
Bir iki gün ara verebilirsin uzatmamak kaydıyala.
Şimdi mutluluktan uçma zamanı :119::119::119::119::119:
.

tebrikler canım gözün aydın inşallah devamında da sorun yaşamazsın bu günleri de unutup gidersin:nazar::21::21::21::21:nasıl sevindim nasıl anlatam moralim bozuktu güzel haberlerini duyunca canladım:10:allah bizlere de nasip etsin inşallah:)

inşallah cnm inşallah....darısı başına gözüm üzerinde olacak..favorim sensn ve sennde çok kısa sürede yeneceğine inanıorm...dualarım sizllerle tatlım..:40:
:54:

canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....

egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...:36::36::36::36::36::36::36::36:

tebrıklerrrrrr:40:cok sevındım bu ay bereketıyle geldiii:)bu halayı bende bılmıyorum ya bızım yerımızede cekın kızlar

bazen bende doktorda cok yogunlasıom cnm inan yok dıorum tek carem ooo bazende hanı para otur oku yap burda dıorum yanı napcagmı bılmıom ama parayı bulursam cnm ben yeş..... hanıma gıdııcem yanı sen deıl egzersızı o yapıor cnm ve bayan benım aklımda tek o var.....

Canım bak, sen doktorda yoğunlaştığın için egzersizleri erteliyor olabilir misin? Vajinusmus bir erteleme hastalığıdır ve vajinusmuslu hastalar cinsel ilişkiyi ertelemek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Sen kafanda doktora gitmeden bu iş olmayacak diye düşündüğün için uzuyor da uzuyor...Sana birazdan özel mesaj atacağım. Burda çok açık konuşamıyorum ama sana tavsiyem o kısma hiççççç yoğunlaşma...

lk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, inciozmen,eysanın eltisi :), athea.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt, sessizcekimsesizce, dilasel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, şenaymehmet.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

tebrikler canım gözün aydın inşallah devamında da sorun yaşamazsın bu günleri de unutup gidersin:nazar::21::21::21::21:nasıl sevindim nasıl anlatam moralim bozuktu güzel haberlerini duyunca canladım:10:allah bizlere de nasip etsin inşallah:)

inşallah cnm inşallah....darısı başına gözüm üzerinde olacak..favorim sensn ve sennde çok kısa sürede yeneceğine inanıorm...dualarım sizllerle tatlım..:40:
:54:

Böyle güzel haberler duyunca herkese bir heyecan istek geldi gibi süper süperrrrrrrr:46:Bu akşam dışardayız ama yarın denemelere başlıycam çok fena gaza gelidm:21:

Canım uzun süredir giremiyordum foruma Özelden msj atmışın haftalar önce bugün gördüm ancak desteğin için teşekkür ederim çok şükür atlattık zor zamanlarımızı inş. rabbim böyle günleribirdaha yaşatmaz hiçbirimize

amin canım Allah kimseye yaşatmasın...ben unutmuştum yolladığım mesajı bile:17::17:

keşke kendın yapabılsen umutcum ama benım gıbı yıllarını gecırmenden korkuyorum belkı sımdı dıyceksın yok ya o kdr durulurmu ama duruluyo ıste doktorda bendende uzun seneler evlı olanları duydum.kendın yapsan paran cebınde kalır tabı ıyı olur ama gecen gun konustugumuz gıbı capaya falan gıtsen bı denesen memnun kalmassan gıtmessın canım belkı ıyı bır doktor cıkar karsına cok parada vermessın barı.gıtcegın bayan doktor egzersızlrı kendımı yapıyo dedın eve vermıyomu hıç egzersız.aslında kendını sıkmasan olur umutcum doktorda bıle aynı şey kendını sıkarsan yanma oluyo sıkmassan sorun yok tek fark bız hemen vazgecıyoruz gıtmıyo falan dıyoruz doktorda oyle bışey yok hıç korkutmadan yapıyo bunu.ben eşıme ızın vermezken doktorda ses cıkarmıyodum:)tecrubelı nede olsa dıyee
yani aklımın ucunda var kesınlıkle doktor gdıoo gelıo gdıoooooooooo gelıo bakalım hangımız yenıcez......
oyy ben nasıl oynarım şemame :5::52::35::60:.
senin hatrın için olur ama :21:.
bsey yok kısssss üç ileri üç geri iki saga iki sola bdaha üç ileri:60::60::60::52::52::52::52::52::52:
Canım bak, sen doktorda yoğunlaştığın için egzersizleri erteliyor olabilir misin? Vajinusmus bir erteleme hastalığıdır ve vajinusmuslu hastalar cinsel ilişkiyi ertelemek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Sen kafanda doktora gitmeden bu iş olmayacak diye düşündüğün için uzuyor da uzuyor...Sana birazdan özel mesaj atacağım. Burda çok açık konuşamıyorum ama sana tavsiyem o kısma hiççççç yoğunlaşma...

olabılır tamam bakıom cnm........

Son düzenleme:

ohhhh nıhayet bır gelın daha :64: :64: :64: :64:

ayaklara dıkkat ve taze gelınlıgın tadını cıkarmaya bak :):32::32::32::32:
kısa surede yendın canım cok mutlu oldum kısa surede ılıskıye ıyıce alısman dılegıyle:38:
:32::32::32:

sıra senle bende.İnşallah bu başaranların devamı çorap söküğü gibi devam eder de biz de o söküğe takılır gideriz:54:Kıpır kıpır oldum valla kendimmiş gibi sevindim umarım haftaya da başaranlar olur süper moral oldu:21:

:21:
canm inan kendm kadar mutlu oldm ramazan hayir getirdi sana bak ne guzel inan cok sevindm umutlaniyoruz boyle duydukca simdi bol sev... Geceler :33:size.. Daim olsun mutlulugun bebekle taclansn ins :emir_bebek:

:16:
:36: çoooooookkkkk tşkr ederim canımıniiiiiçççiiiiii...çoooookkkkkkkk seviorm sizlerrriiiii...iiki tanmışım...her işte bir hayır vardr derler ya vajili olmasaymışım sizleri tanımayacakmışım...:34:

Back
X