Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biz ilkinde gitgel yapmamıştık, belki ondan olabilir, birde erken davrandın 8cmle yendin ondan da olabilir ama diğerleri daha kolay olacak, yaptıkça kolaylaşacak.
Ayaklara dikkat :34:.
Bir iki gün ara verebilirsin uzatmamak kaydıyala.
Şimdi mutluluktan uçma zamanı :119::119::119::119:
.

bizde fazla yapmadık sayılır ama 8lkten sonra böle oldu galiba...neyse çok şükür....ayaklarıma dikkat edeceğim inş.

Canım, yanma olması normal. Bol bol kayganlaştırıcı sür, bu yanma hissini azaltır. Bir de sana tavsiyem arayı fazla uzatma...Ben alışmadan hamile kaldım bu yüzden hamileyken bile tekrar vajiye tekrar çin seddi örülmesin diye cinsel ilişki yapıyoruz.

bizde fazla yapmadık sayılır ama 8lkten sonra böle oldu galiba...neyse çok şükür....ayaklarıma dikkat edeceğim inş.

bir başarı hikayeside sen patlat, ben çok seviyorum o hikayeleri. Biz çok güçlüyüz, bizim elimizden kurtulamaz hiçbirşey :15:. Vajinismusta neymiş :33:?
:122::124::128:

:124::124::124:.

lk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, inciozmen,eysanın eltisi :), athea.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt, sessizcekimsesizce, dilasel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, şenaymehmet.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.
maşallah çok hızlısın....evet evet 4.listeye al sana zahmet:))))

lk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, inciozmen,eysanın eltisi :), athea.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt, sessizcekimsesizce.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, şenaymehmet.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha, dilasel.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

bir başarı hikayeside sen patlat, ben çok seviyorum o hikayeleri. Biz çok güçlüyüz, bizim elimizden kurtulamaz hiçbirşey :15:. Vajinismusta neymiş :33:?
:122::124::128:

:124::124::124:.
eveet evet...yazcağmda bnmkisi çok mu kolay oldu ne:37: kızlar vallaaaa üzüldğmz kendimize eziyet ettiğimz günlere yazık....elinizi çabu tutun daaaaa:36:

:36::36::36:

Arkadaşlar ben çıkmak durumundayım.evde net yok henüz.P.ertesi görüşmek üzere...Kendinize,daha da önemlisi vajilerinize iyi bakın:17:Herkese iyi akşamlar,niyetli olanların Allah orucunu kabul etsin...

canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....

egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...:36::36::36::36::36::36::36::36:

yuppi! :52::52::52:
cok cok tebrikler, oh kurtuldun. sappi sappi.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yenenlere seviniyorum, sonra gözüm yenemeyenlere takılıyor, içim burkuluyor.
Umut zanım biraz kenidini motive et, beynine söz geçirmeye çalış, artık yasak yok, isteksizlik yok, yanında sevdiğin aşık olduğun adam var. Bekaretinde bir önemi yok artık.
Evli olup bakire olmak bir meziyet değil.
Niye doya doya cinselliği yaşayamayasın? NEden? Hiçbir neden yok, sınırlar kalktı artık.
Güzel günleri düşün, eşine yapacağın işveleri cilveleri, fantezileri :34: düşün. Birde çocuklarını, onalarla oynayacağın, gezeceğin, ellerinden tutup parka gideceğin zamanları, giydireceğin cicileri, yedireceğin mamaları düşün :39: . Ve tekrar egzersize motive ol canım :46:.

Back
X