- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.181
he umuda söylüyom, ocean sen anla
, aman egzersizi aksatma ramazan diye
.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he umuda söylüyom, ocean sen anla, aman egzersizi aksatma ramazan diye
.
ne kadar süredir evlisin? Yani aslında zaten kolay bişey, biz beynimizde büyütüyoruz.
Dilasel bacm benide heveslendirdin bugun bi deniyim diorum tavsiyen var mi alt ust hangi pozisynda yaptin?![]()
34 günlük evliyim canım..ama acaip sıkntıdaydım...çok şükür kurtuldm..![]()
hehe :)))) ben 9 dayım canım daha.9 u rahat yapıyorum sorun yok ama 10 da git gel olmuyor pek sadece yarısına kadar bekletiyorum 5-10 dk.. en son işte 10 cm kalınlık 7 cm uzunluk yaptım dün.sz olmadığnzda örtmenime rapor veriyorum merak etmeDün gece de öyle bir gelişti olaylar oturken otururken
laaakin ser.. sorunu yaşadık deneyemedik bile. Bakalım olacak illaki..
hiiii ne güzel, basinda hakladin canavari![]()
dene annem dene...bak ben 8 den sonra yaptım...sakın ama sakın kasma kendini.rahat ol...başka şeyler düşünmeye çalış...tatil deniz kum kızgüneş gb şeyler..aklım tatilde de
![]()
yenenlere seviniyorum, sonra gözüm yenemeyenlere takılıyor, içim burkuluyor.
Umut zanım biraz kenidini motive et, beynine söz geçirmeye çalış, artık yasak yok, isteksizlik yok, yanında sevdiğin aşık olduğun adam var. Bekaretinde bir önemi yok artık.
Evli olup bakire olmak bir meziyet değil.
Niye doya doya cinselliği yaşayamayasın? NEden? Hiçbir neden yok, sınırlar kalktı artık.
Güzel günleri düşün, eşine yapacağın işveleri cilveleri, fantezileridüşün. Birde çocuklarını, onalarla oynayacağın, gezeceğin, ellerinden tutup parka gideceğin zamanları, giydireceğin cicileri, yedireceğin mamaları düşün
. Ve tekrar egzersize motive ol canım
.
canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....
egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...![]()
2 hafta aradan sonra herkese selamlar,evi taşıdım,hala yerleşemedim,bu arada koşturmaktan,yina mantar olmuşumacayip kötü oldu,egzersiz deneme yapamıyorum tabii,doktor yasak dedi.ilaç kullanıyorum.net hala bağlanmadı,komşudan girdim.2-3 hafta tedavi verdi doktor,bir haftası gitti ,kaldı 2 si
Bu arada yenen arkadaşları,hamile olanlaı tebrik ediyorum.ben 3 parmak rahat yapabiliyordum,hiç egzersizde yapmadım durum ne bilmiyorum. Bekleyeceğim 2 haftayı,aksilikler üst üste geliyor,belkide yenmiş olacaktım.
neyse sağlık olsun herkesi öpüyorum,kendinize iyi bakın......
![]()
Olacak canım olacak, sen olumlu şeyler düşün canım, yaz bana özelden veya burdan. bütün duygu ve düşüncelerini yaz, ordaki düğümleri çözelim önce. sonrası çok kolay, egzersiz aşaması hızlı gelişeceksaolasın canımmm.... inşallah bu hayalle yasayan herkes kavusur hayallerıne.... bebeklerımızın resımleri olur avatarlarımız insallah........
evet büyüdün artık, güçlendin, güzel huzurlu ve mutlu bir yuvan var, sağlıklı bir kadın olmak, cinselliğin tadına varmak seninde hakkın :13:.O kücük korkak kiz cocugu sanirim hala icimde bi yerde gizlenio....yalniz artik ayrilmamizin vakti geldi de gecior ...sanirim onu kovmam lazim artik...
evet büyüdün artık, güçlendin, güzel huzurlu ve mutlu bir yuvan var, sağlıklı bir kadın olmak, cinselliğin tadına varmak seninde hakkın :13:.