Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim eşim kendisini alacakaranlık filmindeki edwarda benzetir, gerçektende karakterleri birebir örtüşüyor.Edward sevdiği kızla (bella) evlenmeden birlikte olmuyor, hatta evlendikten sonra bile bella' ya zarar vermek istemediği için yaklaşmıyor.
bizimde evlenmeden önce yalnız kaldığımız zamanlarda eşim hiç böyle birşeye yeltenmedi :48:,
evlendikten sonra olmayınca üstelemedi, uzun bir süre yanaşmadı. Bunu psikiyatristin muayenesinde öğrendim. Doktor ona istemiyor musun neden yanaşmıyorsun diye sorduğunda zarar vermek istemiyorum demişti, çok etkilenmiştim, şimdi hatırladım yine muslukları açtım :43:.
onu çok seviyorum ve aslında bence vajili kadınlar çok şanslı (benim gibi), çok duyarlı eşleri var...

Son düzenleme:
canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....

egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...:36::36::36::36::36::36::36::36:

gözünaydıııııın!!! tebrikler!!!! :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

benim eşim kendisini alacakaranlık filmindeki edwarda benzetir, gerçektende karakterleri birebir örtüşüyor.Edward sevdiği kızla (bella) evlenmeden birlikte olmuyor, hatta evlendikten sonra bile bella' ya zarar vermek istemediği için yaklaşmıyor.
bizimde evlenmeden önce yalnız kaldığımız zamanlarda eşim hiç böyle birşeye yeltenmedi :48:,
evlendikten sonra olmayınca üstelemedi, uzun bir süre yanaşmadı. Bunu psikiyatristin muayenesinde öğrendim. Doktor ona istemiyor musun neden yanaşmıyorsun diye sorduğunda zarar vermek istemiyorum demişti, çok etkilenmiştim, şimdi hatırladım yine muslukları açtım :43:.
onu çok seviyorum ve aslında bence vajili kadınlar çok şanslı (benim gibi), çok duyarlı eşleri var...

Evet mumkunmu etkilenmemek ki soz konusu senken....canim ben ble okudugumda etkilenmistim demekki esininde yuregi senin gbi...pamuk gbi...birbirinizi tamamlamisiniz ...bi de hediye alsalar :9::9::9: benimkide pek unuturda neyse kusurlari o olsub biz aliriz onlara :16:

Evet mumkunmu etkilenmemek ki soz konusu senken....canim ben ble okudugumda etkilenmistim demekki esininde yuregi senin gbi...pamuk gbi...birbirinizi tamamlamisiniz ...bi de hediye alsalar :9::9::9: benimkide pek unuturda neyse kusurlari o olsub biz aliriz onlara :16:
onu hatırlatma, bak sinirlendim yine... Biz evlenmeden önce eşim bana doğdum ay boyunca istinasız hergün hediye getirirdi.
özel gün, tanışma aydönümü, yıldönümü vs. hep kutlardı.
hatta bir defasına 14. haftamız, sana seni seviyorum diyeli 14 gün oldu, bu gün ayın 14'ü bu akşam benimle buluşmaya gelmedin, bugün dörtlük dörtlük bir 14 günü olacaktı diye mesaj atmıştı. Birde o gün için hediye almış ama gitmediğim için verememiş, sonrasında vermişti.
çok nazlattı beni, şimdi o günleri arıyorum :24:, erkekler böyle maalesef evlendikten sonra yatışa geçiyorlar :19: :63:.

Son düzenleme:
onu hatırlatma, bak sinirlendim yine... Biz evlenmeden önce eşim bana doğdum ay boyunca istinasız hergün hediye getirirdi.
özel gün, tanışmaya aydönümü, yıldönümü vs. hep kutlardı.
hatta bir defasına 14. haftamız, sana seni seviyorum diyeli 14 gün oldu, bu gün ayın 14'ü bu akşam benimle buluşmaya gelmedin, bugün dörtlük dörtlük bir 14 günü olacaktı diye mesaj atmıştı. Birde o gün için hediye almış ama gitmediğim için verememiş, sonrasında bermişti.
çok nazlattı beni, şimdi o günleri arıyorum :24:, erkekler böyle maalesef evlendikten sonra yatışa geçiyorlar :19: :63:.

Ayyy ne kadar dogru neden degisirler acaba garantiyemi aliolar ne...biz degisik yerlere gderdik her bulusmada ve gezerken bi vitrinde bi kiyafete guzel desem diger bulusmada onu almis luyodu ne zaman aliodu bilmiorum ama simdi evet degisti :19::19::19::19::19:

Ayyy ne kadar dogru neden degisirler acaba garantiyemi aliolar ne...biz degisik yerlere gderdik her bulusmada ve gezerken bi vitrinde bi kiyafete guzel desem diger bulusmada onu almis luyodu ne zaman aliodu bilmiorum ama simdi evet degisti :19::19::19::19::19:
Canları sağolsun, evlilik sevgili olmaktan farklı, daha çok sorumluluk var, el ele tutuşuyorsanız o yeter zaten :127:. Sen benim hediye hediye diye tutturduğuma bakma :1:.

Kızlar ya şey ben başını alabildim :17: ama sadece 3-4 cm sonra söndü ilerltemedik :ssz:
eşin sanırım stres yapıyor, doğal olmaya bak canım, üzerine gitme, stres oluşturacak şeyler (bu akşam bu olay bitecek, ben hazırım vb şeyler) söyleme.
Sen kendi içinde bu lafları söyle, kendi kendini telkin et.
Onada çaktırma, sadece önsev... yapacakmışsınız gibi yanaş.
Biraz ara verin olacak inşallah canım :16:. Sen bitirdin olayı zaten :nazar:.

eşin sanırım stres yapıyor, doğal olmaya bak canım, üzerine gitme, stres oluşturacak şeyler (bu akşam bu olay bitecek, ben hazırım vb şeyler) söyleme.
Sen kendi içinde bu lafları söyle, kendi kendini telkin et.
Onada çaktırma, sadece önsev... yapacakmışsınız gibi yanaş.
Biraz ara verin olacak inşallah canım :16:. Sen bitirdin olayı zaten :nazar:.

eee adam daha ucundayken yandım yandım dersen stres yapar tabi..hep benim yüzümden oldu.. aman neyse olur zahir bi gün..

bn tebrıklerımı ılettım sama yıne tebrık ederıyorum.

sela1 nerelerdesın epeydır gorusmuyoruz. ıyısımısın canım

ben iyiyim asıl sen nasılsın?? kutunu boşaltmıyorsun ki sana cevap yazayım :))) son mesajların hala cevaplanmayı bekliyor :1::1::1::1: o gün cevap yazmak istediğimde kutu doluydu, sonrasında da sen ortalarda gözükmediğin için ben denemedim :52::52::52:

Canları sağolsun, evlilik sevgili olmaktan farklı, daha çok sorumluluk var, el ele tutuşuyorsanız o yeter zaten :127:. Sen benim hediye hediye diye tutturduğuma bakma :1:.

He he eskileri yaad edip avunalim :)))) benimki dogum gunumu ble unutur artik ha ha :) ama cok yogun calisio bende bi kere iste eve geldi baktim yok unutmus bi icraaat yok elimi belime koydum............(esimin ismi) dedim bugun ne aaaaay canim dedi dogum gunun kutlu olun gel opim seni dio deliii kizsammi sevsemmi yok yok kizmiom bak hala gelmedi cok yoruluo para kazanio karisi ve oglu icin....

Selam arkadaslar bende tam gaza geldim yapıcam alicam elime aynayı inceliyecem diye regl olacağım tuttu bizim is yine yattı :((misafirler gitti diyede seviniyorum kocamda saf saf bana bakıyor naldan bu diye :))

Back
X