Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sayenizde sıkıntılarımı sanki yanımdaymışsınız gibi paylaşıyorum sizlerle. umarım hallederim zamanla.ama inanın yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için,destekleriniz için çok sağolun.
jel bulamadım burada niyetli olunca gündüz çıkamıyorum,akşamda nöbetçi eczanelerde bulamıyorum. ama bugün niyetli değilim çıkıp halledeyim jel olayını. hangi jeli almamı önerirsiniz. okey jeli genelde söyleniyo.

Ben okeyin jelini kullanmıştım ama kimi arkadaşlar ultrason jeli kullanıyodu daha ekonomik olduğunu söylüyolar onu medikal malz. satan yerlerde bulabilirsin . Kayganlaştırıcı jelleri büyük marketlerde de bulabilirsin nöbetçi eczane aramana gerek yok cnm illa . Ben aldığım günü hatırlıyorum da tam kasanın yakınındaydı stant önünde bi üç tur attım heralde :) ama aslında gayet doğal evli insanlarız sonuçta :)

3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....

canım umutsuzluğunu,üzüntünü,yaşadığın acıyı buradaki herkes çok iyi biliyor inan bana. sen yendin de mi konuşuyosun dersen hayır malesef. ama bu yolda ilerliyorum en azından diye cevap vermek istedim ve üzüntünü paylaştığımızı bilmen için. asıl sorun olayı çözmek için uğraşacağımıza belki bu sefer olur diye deniyoruz ve yol alamıyoruz. önce bunu kabullenmemiz lazım bence. sana önerim öncelikle jinekoloğa git. herhangi bir fiziksel sorun varmı,herşey normal mi onu öğren. herşey normalse seni rahatlatır biraz, hala olumsuz düşüncelerin varsa korkuların varsa bu forumda ayrı bir başlık altında arkadaşlar başarı öykülerini paylaşmışlar. ben onlar sayesinde heveslendim bi yandan okudum bi yandan ağladım. sanki düşünceler benim ama yazan ben değildim. sorunlar aynı,yaşananlar aynı neden sonu da aynı olmasın diye gece başladım egzersize. umarım sonunuda başaran arkadaşlar gibi getiririm diye pes etmicem.
sende önce inan lütfen,aslında o öyküleri oku sadece zaten devamı gelicek. herşey çok güzel olacak.
3 idiot diye bir film vardı,oradaki lafı söyleyim sana ALEZVEL di sanırım. izleyenler bilir. her şeye alezvel....

2.5 aylık evliyim 2.5 aydırda sitedeki bu konuyu takip ediyorum tek tek yorumlarınızı okumaya çalıştım yeni üye oldum, herşey kafada bitiyo ordan bebek çıkıyo diyorum yorumları okuyup gaza geliyorum iş uygulamaya gelince fıs:D:D önceleri çok üzülüyordum ama artık alıştık başaracağımız günü iple çekiyoz hadi inş

3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....
canım bu üç gün içerisinde egzersizlerin hepsini halledebilirsin önemli olan bir yerden başlaman...
günaydınnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr... sabah sabah benim gözüme çöp battı sizi özledim ama kimsecikler yok... neyse ben size raporumu vereyim dünkü ısrarlara dayanamayıp:27: 3. denememi yaptım ve çok şükür sorunsuz ve kolay geçti çok mutluyum darısı herkesin başına inşaallah... ama bende de şimdi şunun düşüncesi var aceba jelsiz ve prezervatifsiz ne zaman olur? neysem onu zamana akışına bırakıyorum ... ben güzel haberle başladım inşaallah devamında da güzel haberler duyarız...... aminnnnnnnnnnnn.....:31::31::31:

günaydın aykurtum.. ıslanman iyiyse jeli hemen bırakabilirsin jelden daha iyi kayganlaştırıcı hem de en doğalından :) prezervatifi de korunmak istemiyosan hemen bırakabilirsin ama tavsiyem en az 3 ay korunman.. kafanda soru işareti kalmadan hamile kalmak en güzeli...

2.5 aylık evliyim 2.5 aydırda sitedeki bu konuyu takip ediyorum tek tek yorumlarınızı okumaya çalıştım yeni üye oldum, herşey kafada bitiyo ordan bebek çıkıyo diyorum yorumları okuyup gaza geliyorum iş uygulamaya gelince fıs:D:D önceleri çok üzülüyordum ama artık alıştık başaracağımız günü iple çekiyoz hadi inş

Sen inanıyosan gerisi de gelecektir canim ... biz aştıysak sen neden aşmayasan bu vajiyi... bu arada hangi aşamdasın cnm ?

hoşgeldin canım alışma bu duruma ve bir an önce egzersizlere başla... biz de alışa alışa şimdi ne istek kaldı ne zevk.. erkenden durumu farketmişin erkenden de yen atlat bu durumu...

Ya dun egz.yaptm 3,fallusu hrmencik aldm 10 cm olani 4. Yu alamadim neyse bozmayim moralimi dedm o sirada esim deneyelim su giriyo beni almion dedi ii dedm ama korkarak daha penisi deger degmez irkildim dio benden korkuon su sert cismi alionn baya bi denedk soninda kavga edip dusa girdi nirmalde bi..isterdi yapmadi artk yaapmio deliricem ya nie pens alamiom o an korkuyorm bicimicime sigmio

Ya dun egz.yaptm 3,fallusu hrmencik aldm 10 cm olani 4. Yu alamadim neyse bozmayim moralimi dedm o sirada esim deneyelim su giriyo beni almion dedi ii dedm ama korkarak daha penisi deger degmez irkildim dio benden korkuon su sert cismi alionn baya bi denedk soninda kavga edip dusa girdi nirmalde bi..isterdi yapmadi artk yaapmio deliricem ya nie pens alamiom o an korkuyorm bicimicime sigmio

sen gene iyisin ben parmak egzersizi bile yapamıyorum

sayenizde sıkıntılarımı sanki yanımdaymışsınız gibi paylaşıyorum sizlerle. umarım hallederim zamanla.ama inanın yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için,destekleriniz için çok sağolun.
jel bulamadım burada niyetli olunca gündüz çıkamıyorum,akşamda nöbetçi eczanelerde bulamıyorum. ama bugün niyetli değilim çıkıp halledeyim jel olayını. hangi jeli almamı önerirsiniz. okey jeli genelde söyleniyo.

su bazlı olan herhangi bir jel olabilir. ben ultrason jeli kullandım ama o eczanelerden çok medikallerde oluyor. bazı eczaneler de medikalden getirtiyor sorduğun zaman. su bazlı olduğu sürece markanın önemi yok.

canım umutsuzluğunu,üzüntünü,yaşadığın acıyı buradaki herkes çok iyi biliyor inan bana. sen yendin de mi konuşuyosun dersen hayır malesef. ama bu yolda ilerliyorum en azından diye cevap vermek istedim ve üzüntünü paylaştığımızı bilmen için. asıl sorun olayı çözmek için uğraşacağımıza belki bu sefer olur diye deniyoruz ve yol alamıyoruz. önce bunu kabullenmemiz lazım bence. sana önerim öncelikle jinekoloğa git. herhangi bir fiziksel sorun varmı,herşey normal mi onu öğren. herşey normalse seni rahatlatır biraz, hala olumsuz düşüncelerin varsa korkuların varsa bu forumda ayrı bir başlık altında arkadaşlar başarı öykülerini paylaşmışlar. ben onlar sayesinde heveslendim bi yandan okudum bi yandan ağladım. sanki düşünceler benim ama yazan ben değildim. sorunlar aynı,yaşananlar aynı neden sonu da aynı olmasın diye gece başladım egzersize. umarım sonunuda başaran arkadaşlar gibi getiririm diye pes etmicem.
sende önce inan lütfen,aslında o öyküleri oku sadece zaten devamı gelicek. herşey çok güzel olacak.
3 idiot diye bir film vardı,oradaki lafı söyleyim sana ALEZVEL di sanırım. izleyenler bilir. her şeye alezvel....

evet insan okudukca eveeet ben bende onu hıssettım bende onu yasadım benım o dıe bagrası gelıor o yazılan öykülerin çogunun içinde aynıyız biz biriz bizim kesiştiğimiz nokta vajınusmus yasadıgımız duygular,hisler, acılar , istekler ,beklentiler,hepsı aynıydı...... hepsi birbirinin türevleri gbi....bu arada alezvel ne demek :17: ben izlemedım....

doktorlar bile egzersiz döneminde denemeyei kesinlikle yasaklıyorlar.iice alışın ondan sonra denemelere geçin.yoksa kendinizi yıpratmaktan başka bişey geçmez elinize

evet insan okudukca eveeet ben bende onu hıssettım bende onu yasadım benım o dıe bagrası gelıor o yazılan öykülerin çogunun içinde aynıyız biz biriz bizim kesiştiğimiz nokta vajınusmus yasadıgımız duygular,hisler, acılar , istekler ,beklentiler,hepsı aynıydı...... hepsi birbirinin türevleri gbi....bu arada alezvel ne demek :17: ben izlemedım....

sanırım o 'all is well' di.ordaki gençler her zorluk anın da bunu söylüyorlardı.'herşey yolunda ' demek gibi bişey:34:

normal jinekolog tu evlendiktik bi hafta sonra gittim zara falan baktı aşamayacağınız bi durum yok dedi jel verdi gönderdi psikoloğa yönlendirmek istedi ama istemedim daha yeni evliyiz başarabiliriz diye düşündüm ama işte:)

Hanzadem sen hangi dr a gittin ne kadar odedin kac gunde hallettin ya ben 9-10 cm lik fallusu aliorum ama esimnkinden korkuyorm o degdigi an irkiliyorum

inci, sen eşinle bir süre giriş olmadan sadece değdirme üzerine yoğunlaşsan?? yine sana mı önermiştim hatırlayamadım ama dokunarak birbirinize alışın, irikilmeyecek duruma geldiğinde deneme yaparsın. ama bu süreçte de egzersizine devam et her gün. egzersizi bırakma. eğer eşin rahatsız olmuyorsa, egzersizi o yaptırsın sana, kendini eşine bırakmayı biraz da olsa deneyimlemiş olursun, rahatlar, gevşersin. aslında o kadar yakınsın ki yenmeye, yaptığında ay bundan mı korktum ben bunca zaman diyeceksin. aha şuraya yazıyorum :1::1::1::1::1:

sanırım o 'all is well' di.ordaki gençler her zorluk anın da bunu söylüyorlardı.'herşey yolunda ' demek gibi bişey:34:

hmmmm saol... senin basarı hıkayene rastlamadım...varmı ama burayı okurken ılk gunler güncelde yazısıldıgından bii haber google dan yazıodum dırek eskı yazıları okuyodum senın adını gördüm bi cok kez...ne zaman kurtuldun... parmaklamı yendın... ne kadarlık evlısın...şimdi bebegın oldumu....nick de ayrıca cok sevdıgım bi isim....

Back
X