Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inci, sen eşinle bir süre giriş olmadan sadece değdirme üzerine yoğunlaşsan?? yine sana mı önermiştim hatırlayamadım ama dokunarak birbirinize alışın, irikilmeyecek duruma geldiğinde deneme yaparsın. ama bu süreçte de egzersizine devam et her gün. egzersizi bırakma. eğer eşin rahatsız olmuyorsa, egzersizi o yaptırsın sana, kendini eşine bırakmayı biraz da olsa deneyimlemiş olursun, rahatlar, gevşersin. aslında o kadar yakınsın ki yenmeye, yaptığında ay bundan mı korktum ben bunca zaman diyeceksin. aha şuraya yazıyorum :1::1::1::1::1:
Haklisun canm iyi diosun da sanirim ben esimin canimi acitacagini dusunuyorm falluslari yavasca kontorllu sekilde sokuyorm esimle denerken sanki bi anda coop die itecek gibi oluyo her dk tekrarliyorm yaas gel acitma sana guvenmek istiyorm die bunu soleyincede sinirlenio ne zmn aciittm canini istesem zorlar yaparm ama bak 1,5yil dir bekliorm yapmam canm dio ama gel bana anlat :( dun bende biraz pipiye alissin surtte dedim siklio ondan hemen artk protesto edio farlindayim falluusu aliosn beni almion anlayamiyorum seni diyip cekip gidiyo

rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündekini versin eski bir vajici olarak hepinizin bu durumu atlatması için rabbime dua ediyorum umarım en kısa zamanda yenersiniz beş yıl aradan sonra yendim sekiz ay önce attlattım çok şükür şimdi ise bebek istiyorum umarım en kısa zamanada hamişim diye gezerim bu topiklerde en önemlisi inanç sabır ve hırs lütfen vazgeçmeyin isterseniz bir saatte aşarsınız bunu beyinde bitiyor kızlar

sen gene iyisin ben parmak egzersizi bile yapamıyorum

Ne iyisi canm ya sorma vende parmak alamadim 1yil sonra dr dr dolastm yapamadm en sonunda milyarlarimi doktm ama sadee bu aleti alabiliorum y ben esimi yasamak istiyorum bu zivirtilari deil :( sen moralini bozma burda denileni yap benim gibi harcanma hemen bi parmak boyutunda aparat yap dogum funu mumundan sonrsi nefes konsantre ve istemek emin ol biseler girio umidini yitirme israrci ol vajine alamaza ben alamazdim cok pimpirikliyim herseyden korkarim hayatta dokunamam derken 10cm alet aliom ama ben esimi istiyormm

Ne iyisi canm ya sorma vende parmak alamadim 1yil sonra dr dr dolastm yapamadm en sonunda milyarlarimi doktm ama sadee bu aleti alabiliorum y ben esimi yasamak istiyorum bu zivirtilari deil :( sen moralini bozma burda denileni yap benim gibi harcanma hemen bi parmak boyutunda aparat yap dogum funu mumundan sonrsi nefes konsantre ve istemek emin ol biseler girio umidini yitirme israrci ol vajine alamaza ben alamazdim cok pimpirikliyim herseyden korkarim hayatta dokunamam derken 10cm alet aliom ama ben esimi istiyormm

ben kaç kere parmak vs denemesi yapayım dedim ama bende eşimle p.. sle daha rahat olabiliyom yabancı cisim sokamıyorum bu parmağım olsa bile:S

Haklisun canm iyi diosun da sanirim ben esimin canimi acitacagini dusunuyorm falluslari yavasca kontorllu sekilde sokuyorm esimle denerken sanki bi anda coop die itecek gibi oluyo her dk tekrarliyorm yaas gel acitma sana guvenmek istiyorm die bunu soleyincede sinirlenio ne zmn aciittm canini istesem zorlar yaparm ama bak 1,5yil dir bekliorm yapmam canm dio ama gel bana anlat :( dun bende biraz pipiye alissin surtte dedim siklio ondan hemen artk protesto edio farlindayim falluusu aliosn beni almion anlayamiyorum seni diyip cekip gidiyo

kocan benimki gibi nazlı anlaşılan. o böyle yaptıkça sen gerileyeceksin, bunu güzelce tatlı tatlı anlat. sinirlendiği için strese giriyorsun. ne kadar sakin olup, sana da sakin yaklaşırsa o kadar çabuk yenersiniz. hasta olan sensin o değil. dolayısıyla her şey sana göre ayarlanacak, şimdilik. yendikten sonra da zamanla alışıp düzene gireceksiniz. kocana söyle, benimki gibi bu kadar mızıkçı olursa, 5 ay sürünür, belki de daha uzun süre. ben egzersizi bitirdim kocamın nazı niyazı yüzünden 5 ay beklemek zorunda kaldım. egzersize başlama tarihim 20 aralık, yenme tarihim 6 mayıs. bu yazıyı okut da aklı başına gelsin. sana anlayış göstermezse daha çok bekler, boşuna sinirlenip seni üzmesin. gelir oraya kulaklarını çekerim. :20::20::20::20::20:

kocan benimki gibi nazlı anlaşılan. o böyle yaptıkça sen gerileyeceksin, bunu güzelce tatlı tatlı anlat. sinirlendiği için strese giriyorsun. ne kadar sakin olup, sana da sakin yaklaşırsa o kadar çabuk yenersiniz. hasta olan sensin o değil. dolayısıyla her şey sana göre ayarlanacak, şimdilik. yendikten sonra da zamanla alışıp düzene gireceksiniz. kocana söyle, benimki gibi bu kadar mızıkçı olursa, 5 ay sürünür, belki de daha uzun süre. ben egzersizi bitirdim kocamın nazı niyazı yüzünden 5 ay beklemek zorunda kaldım. egzersize başlama tarihim 20 aralık, yenme tarihim 6 mayıs. bu yazıyı okut da aklı başına gelsin. sana anlayış göstermezse daha çok bekler, boşuna sinirlenip seni üzmesin. gelir oraya kulaklarını çekerim. :20::20::20::20::20:

Evet canm dur bakalim aksam bi gelsin boyle bni huzursuz edersen asamayiz diycem benzaten kendimi sucluyorum yeterince bunlar olumduz etkilio biraz daha anlays sabir dicem .saol canmsanada destegin icin

hepize geçmiş olsun yazılarınızı okudum birşeyi anlayamadım(bende yok böyle bir sorun) aletle yenmeye çalısıyorsunuz bunları falan anladım sadece bu aletleri neden bukadar büyük seçiyorsunuz onu anlayamadım yani 10 12 cm biraz fazla degil mi

merhaba bende eskilerdenim 8 ocakda yenmiştim doktor saygın mico... na gitmiştim ve tabi o dönemde burdaki arkadaşlarımlada dertleştik fikirleştik eskilerde beni bilir...ara sıra girip bakıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor birde eskiler yok yeniler tanımıyor diyorum fakat senin yazdıklarını okuyunca kendime benzettim ve birkaç şey yazmak istedim....
bende doktora gidince oranın kapalı olduğunu p...s girince açılcağını orda kalın bir tabaka olduğunu kadınlıktan kızlığa geçilceğini zannediyordum..oysaki öyle değilmiş orası doğuştan açık ve ilk ilişkide kırmızı gelmesinin nedenide oranın etrafındaki zarın tahriş edilmesi ve bu nedenle kırmızı gelmesi yani aslında isteyerek yaparsan kan gelmeyebilir zaten egzersizlerde bunu çok iyi anlıyosun ..
sen ilerletemiyorum diyorsun çünkü kendini kasıyosun ve orayı sıkıyor kapatıyorsun oysa gevşek bıraksan görüceksin ne kadar rahat ilerlediğini.. ben doktora ilk gittiğimde orta parmak aprat sokmuştu şok oldum ve hiç hisstemedim sonra ödevler verdi evde çalıştım 8 cm 13 cm derken p..se geçtim 1 ayda oldu...
senin istemen bunu kafaya koyman çok önemli ..ben ilk denememi üsteyken yapmıştım kendimdeydi kontrol elimle yerleştirdim biraz krem bebe yağı derken oldu...şu an 2,5 aylık hamileyim rabbbim sizlerede nasip etsin inşaalh.. bu iletti 2,5 yıl yaşadım neler hissetiğiniz çok iyi anlıyorum rabbime dua aederken bu illetde olanlara yardım et diyorum bu çok çok başka bişey...

Tebrik ederim :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

evet bencede çok bide 10-12 alabilsem zaten başarırdım diye düşünüyorum

özür diliyerek cevap vermek istiyorum ben çektiginiz sıkıntıyı bilemiyorum umarım iyi olur sonucu sadece merakımdan sordum yani kırdıysam aranızdan birini afedersiniz. mantıken cevap verdim çünkü erkek organının sonuçta bir boyutu. ve bana bu fallus dediginiz ne bilmiyorum ama 10 hele 12 bazılarınız 13 cm yazmış çok ama çok büyük geldi nerdeyse 2 katı. saçmaladım mı bilmiyorum ama heralde şart normalden büyükle çalısmak anlamadım yani bu işi sevgiler

bazen evli arkadaşlarımla konuşuyoruz derdimi hiçbirine anlatmadım çaktırmadan soruyorum canım çok acıdı mı seninde diyorum çoğu hissetmedim bile, dizlerim zangır zangır titriyodu bi anda oldu bitti , çok acıdı diyen 1-2 arkadaşım var gerisi rahat 3 ayda 5 günde yeneni var darısı hepimizin başına

canım senın guven sorunun var ıste. onu cok ıyı tanıdıgın halde yıne fızıksel ya da ruhsal olarak canımı acıtır korkusu var bır sekılde. esının hatası yok bu konuda ama ıste bılıncaltın ve yasadıkların tetıklıyor.

bazen evli arkadaşlarımla konuşuyoruz derdimi hiçbirine anlatmadım çaktırmadan soruyorum canım çok acıdı mı seninde diyorum çoğu hissetmedim bile, dizlerim zangır zangır titriyodu bi anda oldu bitti , çok acıdı diyen 1-2 arkadaşım var gerisi rahat 3 ayda 5 günde yeneni var darısı hepimizin başına

umarım yenersin benim böyle bir sorunum olmadı can hafiften acıyor oda ne olacagını bilmediginden korkudan bende titriyordum ama öyle korkucagım bişe olmadı belkide bir anda olup bitmesi gereken birşey erkekle alakalı olabilir psikolojik olarak bilemiyorum bu konuya yabancıyım umarım atlatırsınız hepiniz

umarım yenersin benim böyle bir sorunum olmadı can hafiften acıyor oda ne olacagını bilmediginden korkudan bende titriyordum ama öyle korkucagım bişe olmadı belkide bir anda olup bitmesi gereken birşey erkekle alakalı olabilir psikolojik olarak bilemiyorum bu konuya yabancıyım umarım atlatırsınız hepiniz

sen atlatmışsın ne güzel ay yaa imreniyorum valla:)bi anlık bişey farkındayım ama gelde o anda bana anlat bunu hemen geri çekiliyorum

arkadaşlar uyutularak terapiler varya bu sizin sorununuza çare olmaz mı yani beyni yıkıyolar uyutarak terapide belki bu konuylada ilgli vardır böyle bir çalısma bir araştırın en rahat çözüm yani fazlaca büyük falluslardan daha iyidir belkide herşey beyinde degil mi zaten

sen atlatmışsın ne güzel ay yaa imreniyorum valla:)bi anlık bişey farkındayım ama gelde o anda bana anlat bunu hemen geri çekiliyorum

evet pozisyonu partnerim seçmişti gerçi bana bir saçma gelmişti ogün ama oldu bittiye geldi hemencecik geçtik o aşamayı. sanırım sizdeki sorunlar beyinle alakalı çünkü öyle bir acı meselesi yok aşırı derecede sadece iç güdüsel birşey sanırım yanlış bilgi vermek istemem ama psikolojik degilse sorununuz bence pozisyonla alakalı

yok yavrum karıştırmadım... ben bi mesajımda yazmıştım ya ramazan öncesi evlenenlere yazık derdim nasıl dayanacaklar ramazan boyunca diye onu demek istemiştim... seninde düğünden 10 gün sonra filan ramazan girmiştir sanırım.... ama kısmet başka zamana yenmişin ... çok şükür ki yendiniz gülüm ALLAH ım mutluluğunuzu daim etsin...

tamam canım ben evlendikten 10 gün sonra ramazan girdiğini unutmuşum:34::34: zaten evlendiğimizde hiç bir şey anlamamıştım.:37:
senle ilgili güzel haberler almak çok sevindirdi beni canım.alışman açısından sık sık denemende fayda var..zamanla da jelsizliğe alışırsın canım:)maşallah diyelim nazar değmesin:):nazar::nazar:

Back
X