Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hanzadem sen hangi dr a gittin ne kadar odedin kac gunde hallettin ya ben 9-10 cm lik fallusu aliorum ama esimnkinden korkuyorm o degdigi an irkiliyorum

canım ben murat ulusoya gıttım,5000 lıra odedım.para gozumde yok basardımda sonucta zamnla dahada ıyı olacgını bılıyorum.yalnız allah razı olsun dr.sayesınde basardım ama tavrından pekte memnun kalmadım.bı kac lafından dolayı,onca yolu gdınce vazgecmekte ıstemedım.zaten orda esımlede tartsmıstık...neyse orayı hatrlamk ıstemıyorum....esınden korkma canım,esıne guvenmen için en buyuk boy aparatınla esın 20 kere gırıs cıkıs yapsın,kontrolu ona bırakmayı öğrenmelısın,yavas olmasını tembıhle,esınle calışıp 20 dakkada içinde bekletıp penıse gecebılırsın.Bana bu sekılde uyguladı dr. ve alabıldım.

egitim durumunuz terbiyenizden belli heleki zekanız ve şüpheciliginiz şizofreni olmanızdan belli

kardeşim bak.bu topiktekilerin dedi kendilerine yetr.sadece diyorumki konuyu bilmeden öneride bulunma tmm.olay bu kadar basit.başı ağrıyan birine mide hapı verilmez değilmi.ayrıca tepkilerinizde çok garip.hem direk giriyorsun arkadaşlar sorunuuz ne bilmiyorum anlamıyorum yazdıklarından diyorsun.bir iki mesaj saonra maşaalh poziyon önerilerinde bulunuyorsun sencede saçma değilmi.terbiye öğrenin azcık pozisyon dersi vereceğinize

kızlar özür dilerim ama dayanamdım.arada böyleleri gelirdi eskiden direk konya daklarlardı.poziyon fallan.sizin şuan için pozisyona ihtiyacınız yok sadece egzersizleirnize odaklanın

hakaret vari konustugum için sizden özür diliorum.....kemrenin msj nı okudum cvp verıcektım bununla ilgili benımde acı bi tecrübem vardı şahsın msj düşünce beynımden vuruldum yaaa elim ayagım tıtredi böyle iğrenclık olurmu vajili birilerine bu nasıl yazılır neyse:36::36:kötü cümleler için sizden özür diliorum kızlar...

Son düzenleme:
sen burdan defolup gdermısın....sen git evde kalcalarını ayır iki elınle tövbe tövbe....

sen birşey yapma öyle kurumaktan geber önce insan biraz terbiye sahibi olmalı ben poziyon deri falan vermedim bir arkadaş birşey sordu cevapladım ama öyle cinsleriniz varki aranızda yok egitim durumu yok vs belli egtim durumlarızdan konuşma adabınız farzet ben cahilim ama senhakaret edene kadar etmedim senin egitiminden belli konusman ayırmaya gelince seninkini ayıran ayırmıştır bana gerek kalmadı derdinle kuruman dilegimle. evet gidiyorum ama seninble polemik yapmamak için

yine geldi ne istio bu anlamadım derdin ne senın pozısyonmu sen benım acayıp sınırımı bozdun seni hemen şikayet edicem......yaralı pskolojımızıde sızın gbi sapıklara zevk aracı yapamam....

sen birşey yapma öyle kurumaktan geber önce insan biraz terbiye sahibi olmalı ben poziyon deri falan vermedim bir arkadaş birşey sordu cevapladım ama öyle cinsleriniz varki aranızda yok egitim durumu yok vs belli egtim durumlarızdan konuşma adabınız farzet ben cahilim ama senhakaret edene kadar etmedim senin egitiminden belli konusman ayırmaya gelince seninkini ayıran ayırmıştır bana gerek kalmadı derdinle kuruman dilegimle. evet gidiyorum ama seninble polemik yapmamak için

kusura bakma ama asıl hakaret eden sensın kurumak felan ne demek edepsızlesmeee buraya geldıysen dogru duzgun konusmayı ogren ılk bas daha sonra mıllete sataşş tamammı

kızlar uzun zamandır gelemedim aranıza ramazanda öyle bir yoğun geçiyor ki günlerim:(

şimdi sizlerden yorum almak istiyorum. 11 temmuzda adet oldum. adet döngüm genelde 31-32 gün. adetim 18 temmuzda bitti. eşimle 22 temmuzda ve 27 temmuzda beraber oldum. acaba hamile kalma ihtimalim var mı. yani adetime de yaklaşık 10 gün var ama çok merak içindeyim. göğüslerim de öyle bir şişti ki. baş dönmem var bir iki gündür. çok fazla umutlu olmak istemiyorum ama insan yine de aklına getirmeden edemiyor işte.

kusura bakma ama asıl hakaret eden sensın kurumak felan ne demek edepsızlesmeee buraya geldıysen dogru duzgun konusmayı ogren ılk bas daha sonra mıllete sataşş tamammı

şıkayetı duyunca nasılda topuk yapıyor....

sapığın dik alası çıktı bu valla bu ne yaaa...hele hele lafları görüonuzmu kızlar hıc bi hatunun laflarına benzıomu bu sapıklar....

kızlar uzun zamandır gelemedim aranıza ramazanda öyle bir yoğun geçiyor ki günlerim:(

şimdi sizlerden yorum almak istiyorum. 11 temmuzda adet oldum. adet döngüm genelde 31-32 gün. adetim 18 temmuzda bitti. eşimle 22 temmuzda ve 27 temmuzda beraber oldum. acaba hamile kalma ihtimalim var mı. yani adetime de yaklaşık 10 gün var ama çok merak içindeyim. göğüslerim de öyle bir şişti ki. baş dönmem var bir iki gündür. çok fazla umutlu olmak istemiyorum ama insan yine de aklına getirmeden edemiyor işte.

tarıh olarak benımkıne cok yakın canm.olma ıhtımalı var.benımde gosguslerım cok sısmıstı.adetıme 1 hafta kala gogus agrılarım oluyordu.ve adet olmadım 4 gun gectı doktora gıttım hamıle oldugumu ogrendım.ıhtımal yuksek tatlım.ama yınede umutlandırmım senı.bekle bıraz daha sabret.allh hayırlısını versın ıns...

kısmanın bir manası var mı kötü birşey mi dedim? evet şimdi anladım çevre denmez çap denir bu arada sorunlarını insanlara çatarak gidermeye çalısma bilmedigimden sordum tersleyeegin bir mesele yok ayrıca sorunum yok diye konusmam mı yasak yasagı koyan kim sen mi?

cap mi? 12 cm capi olan bir cismi vajinaya sokabilenin zaten burada isi yok. lütfen cap deyip, ürkütmeyin kimseyi.
cevre uzunlugu ile cap farkli seyler. 12 cmlik bir aparatin capi 3cm'den fazladir (pi küsürati).

bu iyi dileklerinin yarin sana dönmeyeceginin de garantisi yok. bizler birincil vajinismusla ugrasiyoruz, yarin öbür gün umarim sen de ikincil vajinismus yasayip "kuru da geber" dedigin insanlarla ortak paydada bulusmazsin.

bu iyi dileklerinin yarin sana dönmeyeceginin de garantisi yok. bizler birincil vajinismusla ugrasiyoruz, yarin öbür gün umarim sen de ikincil vajinismus yasayip "kuru da geber" dedigin insanlarla ortak paydada bulusmazsin.

hay allah bu şimdi kuru geber derken ne demek istedi anlamadım zeale...nası yaniiii...:/

Son düzenleme:
bir haftadır yokum ama kimsecikler yenememiş...hadi kızlar boşverin onu bunu...tefriciye okunuyodu en son ne oldu..tanıdık egzersiz yapan arkadaşlar nerde yaww:(((( elvan yeni bir topik açmış orada da kimseciklr yok...anlaşılan herkes her şeyi aşmış ben hala aynı....üstte deniyrm..altta olamıyorm hala...ilk girişte zorlanıyorm..sonra oluyor ama başlarken stresten herhalde zorlanıyorm...bilmiyorm ne olck bu böle...alışamadım gitti...

Aynen altta resmen ter döküyorum çok zorluyo bende hala alisamadim o poz. pffff :ssz:

terbiyesizliginiz için sagolun ne haliniz varsa görün sapık dedigin kişiyi ne kadar tanıyorsun da itamda bulunuyorsun sizlerden bazıları terbiye yoksunu siz bu kafayla hiç birşey halledemezsiniz biriniz egitim durumuyla övünüyor ama dagdaki boz ayıdan farksız konuşmaları

arkadasım bak arkadaslarımızın sıkıntısnı sen ve ben tam anlamayız anlamaya calısırız.ama gordugum kadarı ıle hıkaye okur gıbı yaklasmıssın konuya.ayrıca kullandıgın kelımlerı dusunerek yaz. arkadaslarımız zaten cok sıkıntılı sureclerden gecıyorlar. abartılı seksı cumleler ya da hadı yap nıye yapamıyorsun sen zaten yapamzsın falan yazılır mı ya. alıngan kırılgan bır ruh halındeler. sen neden ınsanların ustune gıdıyorsun kı boyle. cevaplamak zorunda da degıller zaten. ben de bır sureddır arkadaslarlayım ama cok dıkkat ederım yazdıklarıma. amacın yardım etmek onları dınlemek mı yoksa hor gorur gıbı yazısmak mı.

merhabalar kızlar nasılsınız ? umutcum evimde değilim 1 aydır . sıkı takip edemiyorum formu ama arada okuyorum dışardan . geçen öyle bi uğradım çıktım hemen işim vardı şimdi müsait olabildim.kuzenimi sormuşun güzelim ama beni çok kırdı o görüşmüyorum . evine net aldı okuyor mu bilmem siteyi söyledim ona kendisi bilir artık ben elimden geleni yaptım. sen ne durumdasın var mı ilerleme canımcım ? özel mesaj gönderemiyorum henüz arada uğrar yazarım eve dönecegim yakında. bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum görüşmek dileğiyle.

Merak ettim ona bu konuda yardimci olmak istedigin içinmi kirdi seni?

Back
X