Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen birşey yapma öyle kurumaktan geber önce insan biraz terbiye sahibi olmalı ben poziyon deri falan vermedim bir arkadaş birşey sordu cevapladım ama öyle cinsleriniz varki aranızda yok egitim durumu yok vs belli egtim durumlarızdan konuşma adabınız farzet ben cahilim ama senhakaret edene kadar etmedim senin egitiminden belli konusman ayırmaya gelince seninkini ayıran ayırmıştır bana gerek kalmadı derdinle kuruman dilegimle. evet gidiyorum ama seninble polemik yapmamak için

sen nasıl konusuyorsun ya ayıran ayırmıstır falan. yok derdınle kuru. oncelıkle cok argo yazdıgın yetmıyormus gıbı bır de ınsanların derdıyle dalga gecer gıbı beter ol der gıbı cumleler kuruyorsun. canın kavga ıstıyorsa gıt mahalledekı kadınlar ıle sac bas ıyıce bır gırıs. burdakı kımseye bulasma. zaten hassas kırılgan arkadaslarımızı. sen neden boyle gerıyorsun ınsanları ısıne bak arkadasım yazma.

2. muayenemi de başarıyla atlattım. geçen seferki kadar rahat değildim, malum bu ara kasılma kabusu geri döndü :1::1::1::1: doktora da söyledim öncesinde, yine dokunmadan önce ne yapacağını söyledi ve hep moral verdi "çok güzel harika iyi gidiyorsun" diyerek. ama ben bu sefer ay oy acıyor filan diye çok söylendim, kastım çünkü!!!! yine de şükür ki muayeneye izin vermeyecek düzeyde değildi, smear alalım mı dedi, zaten onun için çağırmıştınız dedim. tamam alalım da hazır muayene izni veriyorken, sonra karar veririm dedi. onu aldı sonra ultrasonla baktı. smearde çok kasıyorum, görmediğim bir şey takıyor, ben de rahat bırakacağıma kastıkça kastım, iş çıkardım kendime :31::31::31: olur, herkes bunu alırken biraz kasılır, normal canını sıkma dedi. sonra ultrasonla baktı, yumurta oluşumu görmeyi umuyordum ama yok, cumaya bi daha gel bakalım yine dedi. ultrason çok rahat, onda hiç yanma duymuyorum. sonra sorularımı sordum, muayenede gayet iyisin, smeare gerek yok fitil yazıcam, kullanırsın rahat muayene olabildin dedi. iyi dedim ne diyeyim :52::52::52::52: şimdi fitile başlayıp, gebelik öncesi için de folik asit kullanacağım. memedeki kitle için cerrahiye gerek yok, 6 ay sonra bakalım tekrar dedi. ohh bee dedim ben de :46::46::46::46: safra kesesindeki polip için bir de genel cerrahiye danışınca artık kafamda hiçbişey kalmıycak. zaten bugün hoplaya zıplaya döndüm eve. şükürler olsun, bugünleri de gördüm. :16::16::16::16:

egzersizcilerrrr, bugünlere siz de gelebilirsiniz, yeter ki egzersize sıkı sarılın. ben geçmişe dalıyorum, görüşürüz!!!!

Iste benim ablam :1: Aslan ablam :41: Tahmin ettigim gibi, üstesinden geldin yine.. Hersey düzeliyo, mutluluga yolculuk var eyyyy ahali :16: Dilerim hersey istedigin gibi olur

arkadaşlar vajinismus tamamen psikolojik ve dikkatinizi çekerse genelde eğitimli yada eşi tarafından şımartılmışlarda görülür benim gibi bende yeni evlendiğimde çok korkmuştum kulaktan duyma yok acır yok çok çekilemez bir acı yok her taraf kan revan olacak vs vs hayal ürünleri çok dinledim hepsi yalan eşim ben acıyor dedikçe daha okadar şımarttı beni resmen çocuk gibi ilgileniyordu o ilgilendikçe ben izin vermiyordum yine birlikte olmak için canım acıyacak diye böyle böyle baya gün geçti bir gün kız kardeşim ne oldu dedi korkuyorum dedim eskisi gibi kapıda birisinin çarşaf beklediğini düşün ne yapacaktın mecburen acısada beraber olacaktın dedi ve ben sadece şöyle düşündüm kapıda şuan birisi çarşaf bekliyor yarım saat içinde birlikte olmalıyım inananın öyle oldu eşimde konuşmaya daldırdı sohbet ediyorken bir baktım ki tamamen birlikte olduk şuan oğlum bile kucağımda sakın korkmayın sinek ısırıyo gibi anlık hemen geçiyor sonra rahatsınız böyle derdiniz kalmaz ayrıca ben bu halimle oraya parmak sokup masaj yapamam bence sıkmayın kendinizi herkese mutluluklar dilerim sakın üzülmeyin canlarım :)))

9 ay önce burada vajiyi yenen acemkizi ve gençliktiraşk bugun bebişlerini saglıkla kucaklarına aldılarr:16:bi kızımız bı oglumuz daha olduuuu
darısı bana ve tum ısteyenlere ınsallahhh:16:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn..
Allah anali babali büyütmek nasip etsin ikisinede..
Merak ettim normal dogummu yaptilar acaba..

Kızlar ya bu sorunu yenmek için aptal aptal çözümler denedim. Hacı hocadan tutun, bir rakı şişesi bitirmek, antidepresanlar, uyku ilacı içmek, vajiyi uyuşturan kremler, spreyler kullanmak, sıcak su banyosu, hipnozla tedavi, hipnozla sözde geçmişten kalan korkularımı yenmek....vs. Bunları hemen hemen vaji olan herkes denemiştir sanırım.

Sizlere benim denediğim çok aptal bir yöntem daha söyleyeyim mi? Böyle deneyen var mı acaba, çok merak ediyorum???

Kendimi bağlattırmıştım, evet yanlış duymadınız kendimi kımıldayamacak şekilde sağlam bir şekilde eşime bağlattırmıştım, hem ellerimden hem de ayaklarımdan. Oldu mu hayır tabiki olmadı, beni iyice bunalıma sürükleyen diğer yöntemlerden biri oldu sadece...

Yaw ne olur vajili arkadaşlarım, beyninizde bu kadar büyütmeyin....

kemre nasıl yaptırdın bunu...bazen benim eşimde der elini ayağını bağlıcam artık diye..ama hiç yapmadı beni bunu düşünmesi bile ürpertir..

kızlar ben evli değilim ama bir yöntem geldi kulağıma.
ne kadar doğru hiç bir fikrim yok. sadece belki diye yazıyorum. uygulayan olursa sonucunu lütfen bildirsin.

şimdi bir ablamız almış masaj aletini ve vajinal bölgesini uyarmış .söylendiğine göre baya bir bastırmış. yani arkadaş orgazm diye tabir etti ama bilgim yok. orgazm olur gibiyken vajinal kaslar açılmış. daha rahat ilişkiye girdim demiş.

belki işe yarar. sadece paylaşmak istedim. gerçekten zor bir durum. inşallah herkes sonunda bunu yener.

kızlar uzun zamandır gelemedim aranıza ramazanda öyle bir yoğun geçiyor ki günlerim:(

şimdi sizlerden yorum almak istiyorum. 11 temmuzda adet oldum. adet döngüm genelde 31-32 gün. adetim 18 temmuzda bitti. eşimle 22 temmuzda ve 27 temmuzda beraber oldum. acaba hamile kalma ihtimalim var mı. yani adetime de yaklaşık 10 gün var ama çok merak içindeyim. göğüslerim de öyle bir şişti ki. baş dönmem var bir iki gündür. çok fazla umutlu olmak istemiyorum ama insan yine de aklına getirmeden edemiyor işte.
Canm oncelikle rabbim gonlunden geceni verir ins. Vajiyi yenmismiydin eger icine bosaldiysan 27sindeki tutabilir :))) yani istiyosan ins.tutmustur hadi hayirli hbrler ver bizede birazdaha umitle sarilalim su egz.

canım ben murat ulusoya gıttım,5000 lıra odedım.para gozumde yok basardımda sonucta zamnla dahada ıyı olacgını bılıyorum.yalnız allah razı olsun dr.sayesınde basardım ama tavrından pekte memnun kalmadım.bı kac lafından dolayı,onca yolu gdınce vazgecmekte ıstemedım.zaten orda esımlede tartsmıstık...neyse orayı hatrlamk ıstemıyorum....esınden korkma canım,esıne guvenmen için en buyuk boy aparatınla esın 20 kere gırıs cıkıs yapsın,kontrolu ona bırakmayı öğrenmelısın,yavas olmasını tembıhle,esınle calışıp 20 dakkada içinde bekletıp penıse gecebılırsın.Bana bu sekılde uyguladı dr. ve alabıldım.

Cok sevindim gecmis olsn canm devaminida bebekle taclandirirsn ins.bende dr gittim milyarlar verdm ama falluslari aliorm pens alamiorm sana sade fallus seanslarimi yapti yoksa hipnoterapide uyguladimi kafayi yemek uzereym okadr kolay kazanilmio tekrar dr da deistiremem

Cok sevindim gecmis olsn canm devaminida bebekle taclandirirsn ins.bende dr gittim milyarlar verdm ama falluslari aliorm pens alamiorm sana sade fallus seanslarimi yapti yoksa hipnoterapide uyguladimi kafayi yemek uzereym okadr kolay kazanilmio tekrar dr da deistiremem

Inci sen hangi doktora gtmistin cnm memnundun yanlis hatirlamiosam son asamaya kadar

Of ya bunaldim artk ne zman yenicem su vajiyi zaman akip gidio egz de yapiorum rabbim ol de artik nolurr dayanamiyorum hep bi eksik var hayatimda herseyim var herimkanm cok sukur sana ama duy sesimio tamamen esimin olmak istiyrum tam bi es aile olmak istiyorum bide cocugum olsn istiyorum off offf bu isi ilk gunden yapanlara hayran gozlerle bakiyorum sanki dunyayi kurtarmislar daglari delmisler vutun engelleri asmislar hic sikintilari yok ne guzel onlarin mutluluguna mutluluk kat rabbim bizlerese yardimci ol sen olmazi olur kilan sen yoktan varedensin....

normal jinekolog tu evlendiktik bi hafta sonra gittim zara falan baktý aþamayacaðýnýz bi durum yok dedi jel verdi gönderdi psikoloða yönlendirmek istedi ama istemedim daha yeni evliyiz baþarabiliriz diye düþündüm ama iþte:)

Cnm aman ha diim sakin yeni evliyim yaparim ruh haliyle yanilgiya dusme aman ha benim en buyuk hatan 2'5 hafta 2'5 ay derken bak 2'5 sene oldu ve ben yemin ederim hic bsey anlamadim hala hafta zannediorum...ama tabi cnm sen burdasin arastirmalara erken baslamisin buda cok onemli olur olun r diyip yatista deilsin sakinda olma farkinda olmuo insan sinsi bi yilan gbi gaflete dusuruo bu hastalik insani ve bi bakmissin kac zaman olmus...ama burdasin cnm ister istemez kurtulma dürtùsuyle uyanican her yeni gune ....

Son düzenleme:
Inci sen hangi doktora gtmistin cnm memnundun yanlis hatirlamiosam son asamaya kadar

Kuzum ben suleyman eserdaga gittim falluslari aliyorum ama esimle birlikte oluyum dedigim an bi korku heyecan pens degdigi an irkiliorum ben esimle olmak istiyorum falluslarla deil bana %100 demisti dr ariyorum yaparsn dio egz yapiorm tmm da o ise gedimi olmuyo yine aradm bi gece gel hipnoterapi yapalim dio dur bakalim nasil olcak.gitmekte sorun ailesi bilmio esimin 1ay once gittim hala tik yok onlara ne dicez burdan cikarken o var dert bir deilki

kemre nasıl yaptırdın bunu...bazen benim eşimde der elini ayağını bağlıcam artık diye..ama hiç yapmadı beni bunu düşünmesi bile ürpertir..

Canım malesef yaptırdım, o kadar çaresiz bir durumdaydım ki bu aptal yöntemi bile denedim ve ısrarla eşime de kabullendirdim :17::17::17::17:.

Sanırım başka deneyen yok Kimseden çıt yok....

Kuzum ben suleyman eserdaga gittim falluslari aliyorum ama esimle birlikte oluyum dedigim an bi korku heyecan pens degdigi an irkiliorum ben esimle olmak istiyorum falluslarla deil bana %100 demisti dr ariyorum yaparsn dio egz yapiorm tmm da o ise gedimi olmuyo yine aradm bi gece gel hipnoterapi yapalim dio dur bakalim nasil olcak.gitmekte sorun ailesi bilmio esimin 1ay once gittim hala tik yok onlara ne dicez burdan cikarken o var dert bir deilki

Yapacağı şeyler yine aynı ümütlendirip gönderecek seni..Tabi ki genelleme yapmak yanlış ama bu tür doktorlara pek güvenmiyorum ben..Sen en zor olanı yapıyorsun 11 cm çoook iyi muhtemelen pozisyondan ya da senin heyecanından olmuyor.Elinle kendin yönlendiriyorsun değil mi aparatını yapar gibi kendn yavas yavas yapmayı denedin mi canm?

Sen nasilsn yapiomusun egz.yap canm ya vakit kaybetmeyelim yillarideviriyoruz boyle dur dur ay dusundukce deli oluyorum tmm ben derdim evlenmedende nasil yapicam korkuyorum die ama bukadar uzayacagini bilmezdm tahmin edemezdim esleeimizide dusunuyorum kiyamiyorum erkek sonucta herke normal iliski yasarken onlar yuzeysel bazen diorm kimin vebalini aldimda ben boyle sinaniyorum die ama kimseye kotuluk etmedimki hak yemedim arkamda birakmadim sirtlarindan vurmadim insanlari :43:

Back
X