Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşım evet tatile çıkmıştık orada pek yapamadım ara verdim gibi oldu 2 gündür yine yapıyorum ama çok gelişme yok:( Az önce deniyeyim dedim içim fena oldu midem bulandı ne olcak benim bu halim şu tedirginlik yok mu off valla ne zor ya bizim bir de askerlik sorunumuz var çok az kaldı gidecek ama ben devam edebildiğim kadar edicem egzersizlere. Sen ne yaptın hallettin mi? Bu arada sınav nasıldı? İnşallah ataman olur...

Hangi aşamadasın?Ara verdiğin için zorlanıyorsundur.. gerekirse ilk aşamadan başla yavaş yavaş tekrar ilerle.. her aşamanı yaz daha çabuk ilerlersin böylece..İnşallah askerden önce sende kurtulursun. Ben yenmiştim zaten alışma sürecindeyim.. sınav geçti işte sonuçlarını bekliyorum.. hayırlısı artık zor bir sınavdı...

Rabbim sana sukurler olsun cnm mutlulugun daim olsun yuzun hep gulsun hep leyla gbi gez....:16::16::16::16:

İnşallah.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.Umut ben çok umutsuz vakaydım.Hiç doktora gitmedim,hep kaçtım.Buradaki arkadaşlar sayesinde yendim.Egzersiz ne kadar önemliymiş.Yapabilirsin.Ben ki hiç olmayacak sanırdım,inan oluyor.Yapacağına yürekten inanıyorum.

Evet sen kendin istemissin :))) yaa cok ilginc oda dusun bak ben kirdim gecirdim bi mahalleyi ayaga kaldirdim baglatmam die sen kelk kendin baglat he he ))iyiligin gele emi..o ani dusunemiom elin kolun bagli bana deli gucu gelioda o an tek amacim guvenli bi mevzi bulmak o an noluosa sanki...ama kacamamak aman yarabbim ...korkunc deli seniiii:))))

Kuzum ben suleyman eserdaga gittim falluslari aliyorum ama esimle birlikte oluyum dedigim an bi korku heyecan pens degdigi an irkiliorum ben esimle olmak istiyorum falluslarla deil bana %100 demisti dr ariyorum yaparsn dio egz yapiorm tmm da o ise gedimi olmuyo yine aradm bi gece gel hipnoterapi yapalim dio dur bakalim nasil olcak.gitmekte sorun ailesi bilmio esimin 1ay once gittim hala tik yok onlara ne dicez burdan cikarken o var dert bir deilki

ben murat ulusoy a gittim.hipnoterapi yaptı.çok sükür hallettim.sorunu.bence yetki devri denilen olay var.onu tam halletmeden pens olayı olmuyor.bence aparatları eşine ver 20 defa o yapsın.bende öyle olmuştu.sonrası oldu.bunu tavsiye ederim.hipnoz çok etkili bir yöntem bence.artık nasıl bir şeyse ben nasıl olacak derken birden oldu bitti.

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
i.gif
m.gif
i.gif
z.gif
empty.gif
m.gif
a.gif
s.gif
a.gif
l.gif
empty.gif

Ya harika çok teşekkür ederimmm.Ben miyim Allahım,ben miyim?

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey beaaa!!! oh biri daha kurtuldu, ay çok kurt biriktirmiştim hemmaaaan dökeyim. gözünaydın, tebrikler!!!! halaylar senin için teeeey teeey teeeeyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :nazar::nazar::nazar:

Bir mumdur,iki mumdur,üç mumdur,dört mumdur,on dört mumdur.
Bana bir bade doldur
Bu ne güzel düğündür ha ninnah
Ha ninnah,ha ninnah
haydeeeee

:53: MASALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TEbrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :46::46::46: Ayyyy çok sevindimmmmm :64::64::62::62::123: Nasil oldu canim patlat bi basari hikayesiiii :32: Allah baska dert yasatmasin ins :54:

Sizler sayesinde oldu.Bana cesaret vermeseydiniz,tekniğini öğretmeseydiniz ki bu çok önemli,ben yıllarca hep yanlış yönde denemişim:( Günlerdir nasıl yapsam diye kıvranıyordum.11 cm aparatı 1 saat beklettim.Sonra p aldım.Tamamı olmadı heyecanlandım,çıkardım.Sürekli sordum oldu mu diye.Pozisyonda zorlandım.Üstte olmadı,alt oldu.Allahım şükürler olsun.

bende 2-3 gündür buradayım. o kadar sevindim ki yenen arkadaşa. darısı başımıza. çok çok çok mutlu oldum. gaza geldim valla egzersize gideyim bende :))

:10: Evet egzersize uç.. Sende böyle çiglik at burda.. Sende hafifle, kus hadar hafif ol, uçmaya basla, Bulutlarin tepesinde.. Mutlulugu tad, geceleri rahat uyu, evliliigin güzelligini tad, esine ait olma duygusunu tad.. Haydiii sende kurtull, ara vermeden egzersiz yap basariya 1adim daha yakinlas canim :54:

arkadaşlar, elvan' ın dediği gibi başarı hikayelerini ihmal etmeyin. yenenler bu ara hiç başarı hikayesi yazmıyor. yazıp burda da linkini paylaşabilirsiniz. hatta buraya da yazabilirsiniz. biliyorsunuz onlar bize çok gaz veriyor. merakla bekliyorum başarı hikayelerini. ben geldiğimden beri onu yazacağım günün hayaliyle egzersiz yapmıştım :52::52::52::52:

Sizler sayesinde oldu.Bana cesaret vermeseydiniz,tekniğini öğretmeseydiniz ki bu çok önemli,ben yıllarca hep yanlış yönde denemişim:( Günlerdir nasıl yapsam diye kıvranıyordum.11 cm aparatı 1 saat beklettim.Sonra p aldım.Tamamı olmadı heyecanlandım,çıkardım.Sürekli sordum oldu mu diye.Pozisyonda zorlandım.Üstte olmadı,alt oldu.Allahım şükürler olsun.

Geçmisi unut artik.. Artik gelecege bak.. Kurtuldun ve yeni bi hayat bekliyo seni.. Bu gece uyuyacak oldugun uyku bambaska, sabah kalkinca evine dogan isik bambaska olcak.. Bugünlerin tadiini çikar, çok sevindim gerçekten :54:

Back
X