- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.561
He bak onu ben de bilmiyorum :44: Ynen arkadaşlara sormak lazım..
Yine de cevaplarin icin cok tesekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He bak onu ben de bilmiyorum :44: Ynen arkadaşlara sormak lazım..
Kizlar ya..internette biraz arastiriyorum p....s hangi yöne dogru ittirilmesi gerek diye..hep popoya dogru yaziyo..aklim almiyo iyice tersim dönüyo..popoya dogru ne alaka birisi aciklayabilir mi? :)
30 derece egimli duruyor. söyle düsün jinekolojik muayne sirasinda oturdugumuz catal da böyle hafif egik, totomuzun üstünde 90 derece dik aciyla oturmuyoruz catalda da. aslinda popoya dogru derken düz giristen sonraki minik kayma ifade ediliyor.
ama sen simdi niye bunu arastiriyorsun? dogru yere girdi miki, cok acimadi, etraf kan revan olmadi diye yanlis yere girdigini falan düsünüyorsun belki.ehehehe
![]()
30 derece egimli duruyor. söyle düsün jinekolojik muayne sirasinda oturdugumuz catal da böyle hafif egik, totomuzun üstünde 90 derece dik aciyla oturmuyoruz catalda da. aslinda popoya dogru derken düz giristen sonraki minik kayma ifade ediliyor.
ama sen simdi niye bunu arastiriyorsun? dogru yere girdi miki, cok acimadi, etraf kan revan olmadi diye yanlis yere girdigini falan düsünüyorsun belki.ehehehe
![]()
Aallah rahmet eylesin annecine, sana uzun ömürler versin canım. Bilinçaltıma söz geçiremiyorum deme. Sürekli olumlu telkinler ver kendine. Bilinçaltı sadece bundan anlıyor canımcanım benim annemin de hiç giymediği o kadar çok kıyafeti,çamaşırı vardı ki aynı bu anlattığın örnekteki gibi,bunları biliyorum şu bilinçaltıma da bir söz geçirebilsem,aslında hiçbirşeyi ertelememek lazım..
çevrem demeyim de ailemden kaynaklanıyor biraz,rahmetli annem biraz otoriterdi,öyle sevgilim falan olmadı benim mesela,üniversiteyi bitirdim çalışma hayatına girdim çalıştığım ortamlarda erkekler ağırlıklıydı onların hepsi arkadaşım kardeşimdi,o yüzden geç evlendim biraz.annemi kaybetmek üzereyken evlendim yoksa evlenmezdim belki de,herzaman aileme layık bir evlat olmaya çalıştım bunu başardığıma da inanıyorum çok şükür ama şimdi de böyle sıkıntılarını çekiyorum.Annemin bir lafı vardı bey beyliğinden vazgeçmiş de kız kızlığından vazgeçmemiş diye..
Bir de benim yaşadığım herşey üstüste geldi o yüzden de bu sıkıntıları çekiyorum..
ben çıkıyorum kızlar, yavuz senden atak bekliyorum, 2 parmak 1 boğum, unutma ve erteleme...
Bugün de benim doğum günüm kimse aramadıAnnem bile unuttu... Büüüüü
Neyse en azından kocişim unutmadı
![]()
Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dioya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun
![]()
Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..
cnm bnm bu çok nrmalki zaten rahat olsan içine alırdn dimi....bende seninle aynıydım...,istemeden kasıoruz kendmizi bitanlem...birde sanki o anda deli gücü geliyor..koskoca adamı çok rahat üzermzden atabiliyoruz..sıkma nolur canını tatlım..
Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dioya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun
![]()