Arkadaşlar ben de yaklaşık 20 günlük evliyim ve sanırım bu vajinismus kancasına takıldım. Rüyalarıma giriyor; ama daha yolun başındayım diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. Sanki oraya hiçbir şey giremeyecekmiş gibi hissediyorum, bir de sadece 4 deneme filan oldu. İlkinde sanırım biraz daha cesaretliydim ki birkaç santim içeri alabilmişim ve kan geldi. Olan o bununla kaldım, daha bacaklarımı bile açamıyorum. Buraya yazarsam rahatlayacağımı düşündüm; çünkü gerçekten çok samimi arkadaşlar var burada. Ortamın ve sizlerin samimiyetine güvenerek de rahatlıkla yazabileceğimi düşünüyorum. Bu korkuyu en kısa zamanda aşmayı umut ediyorum. Ama nasıl bir korkudur bu anlamıyorum ki. Çok mutsuzum

Henüz jel veya kremle denemedim. Sizlerin yazdığı kadarıyla ultrason jeli ve emla kremi iyi sanırım. Ama bunları nasıl kullanıyorum? Nereye sürüyorum içine mi? Ayrıca erkek de kullanacak mı bunları? Sanırım çok cahil kaldım. Rüyalarımda bile hep ilişkiye giremediğimi görürdüm ve bu kehanet gerçekleşti. Herkes bu korkuyu bir an önce yener inşaAllah. (Amin)