Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

"berna sayılar" diye ekleyeyim, rakam hafızam sıfırdır :9::9::9: aramıza hoşgeldin. burayı buldun, yenmeden gitmek yok, herkes yardımcı olacaktır. bi kere de yapmışsın zaten, neden bi daha yapmayasın, hep bunu düşün aykurt un dediği gibi.

selacım bi defa uyuşturu iğne sayesinde çok kolay oldu ama işte bilemiyorum:((( bazen bi daha hiç olmayacak gibi hissediyorum.. çewredeki baskılardan bıktım walla.. ya gerçekten burdaki ortam insanı çok güçlü kılıyo ben eminim hepiniz desteklerle başaracagız ama sadece sabır,:(

yenemedim mi acaba yok. yendin.

dün yaptin ilk defa, hem de git gelli miki. hemen ertesi güne 2. deneme. cesaretini tebrik ederim de gün asiri deniliyor ilk baslarda.
bastan fazla yüklenme, bir gün ara, bir gün miki vb. seklinde git. biraz zaman tani. ve hemen felaket senaryosu yazma. ben de 3. denememde gümlemistim, yenemedim mi acabadan önce olasi bir cok sebep var. üsütmüs olabilirdim, miki yeterince sert degildi vb. gibi. senden kaynakli ve senin kontrolün dahilinde bir sebebi olmayabilir yani. ve cidden bir iki gün dinlen, ve denemeden önce egzersiz yap. bu senin kendine güvenini getirir. üzme kendini. :13:

Coook tesekkür ederim destegin icin canim..:16: Bugün illa denemek istedim cünkü yarin regl olucam fazla ara olmasin diye..neyse artik baska care yok..olumlu düsünmem lazim..

yenemedim mi acaba yok. yendin.

dün yaptin ilk defa, hem de git gelli miki. hemen ertesi güne 2. deneme. cesaretini tebrik ederim de gün asiri deniliyor ilk baslarda.
bastan fazla yüklenme, bir gün ara, bir gün miki vb. seklinde git. biraz zaman tani. ve hemen felaket senaryosu yazma. ben de 3. denememde gümlemistim, yenemedim mi acabadan önce olasi bir cok sebep var. üsütmüs olabilirdim, miki yeterince sert degildi vb. gibi. senden kaynakli ve senin kontrolün dahilinde bir sebebi olmayabilir yani. ve cidden bir iki gün dinlen, ve denemeden önce egzersiz yap. bu senin kendine güvenini getirir. üzme kendini. :13:

Coook tesekkür ederim destegin icin canim..:16: Bugün illa denemek istedim cünkü yarin regl olucam fazla ara olmasin diye..neyse artik baska care yok..olumlu düsünmem lazim..

Saolun kizlar tesekkur edrim hep beraber hatta tum insanlik..huzurlu ,mutlu , savasşiz baris dolu guzel gunler yillar gorelim ...biz vajililerde tabi vajisiz en buyuk dilegim..ama icmde son bekar dogum gunum die bi his var:))))))

hadi canım devam egzersize :8:, sorun olursa burdan yaz, neler yaptın, nasıl denedin, nerde zorlandın??? anlat biraz.

ya yapamıycam bu yanma olduruyo ınsanı yaa olmazsa bırazdan tekrar denıycem 1mpamak oldu ama yanma var gıt gel yapamıyorum ısaret parmagımı denedım resmen ter dokuyorum ya sankı savastan cıkmıs gıbıyımmmm

ya yapamıycam bu yanma olduruyo ınsanı yaa olmazsa bırazdan tekrar denıycem 1mpamak oldu ama yanma var gıt gel yapamıyorum ısaret parmagımı denedım resmen ter dokuyorum ya sankı savastan cıkmıs gıbıyımmmm
yapabiliyorsun canım devam. üzerine gitmek lazım. yolun yarısına geldin zaten.

kastığın zaman dur, bıraktığın zaman yavaş yavaş it. Daha kolay ilerleyecek dümdüz itmekten kolay olacak :7:.

suan bıraktım canım suan yapıcak cesaret kalmadııı bendee beynıme kabullendıremıyorum o yanmayı hıssettım ya bıtıyo herseyy bırazdan tekrarrr aaaaaa dusa gırmek ıstıyorummm su gıbı oldum hala yanma varrr

Back
X