- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.981
haydi berna haydi berna haydiiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiii :124::124::124:.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ilerleme olacak, vajiyi yenince daha güzel olacak herşey. Evlilik yıldönümümüzde çiçek almıştı sadece bu sene, geçen sene vajiliydim, o da yoktu. Biz yola getiricez bunları.
kızlarrrr 2 parmakla da yaptıııııııııımmmmmmmmmmmmm:)))) ilk önce küs işareti ile zorlandım sonra 2 parmak yanyana soktum daha kolay oldu ve sonuna kadar girdirmeye çalıştim sağa sola hareket ettirdim git gel yapayım dedim biraz zorlandım sağ sol yaptım bende...moralimi bozmak istemedim..desteğiniz için sağolun kızlar....:)))))))))))))))))))))))))))))
bu gece 2 parmak biraz daha çalış canım, içinde biraz beklet. birde unutmadan
.
aslında 2 parmak 2 boğumdan sonra penis başı denemesi var, bazı dokotrlar 3 parmak veriyor, ben 3 parmak çalışmadım hiç.hamd olsun Allah ım bu bile benim için büyük bi mucize we kızlar inanın sizlerin sayesinde Allah 2 cihanda da yüzünüzü güldürsün.. regl dönemim yaklaşıyo umarım bittiğinde gerilememiş olurum çok korkuyorum... bundan sonra ne yapmam lazım?
kızlarrrr 2 parmakla da yaptıııııııııımmmmmmmmmmmmm:)))) ilk önce küs işareti ile zorlandım sonra 2 parmak yanyana soktum daha kolay oldu ve sonuna kadar girdirmeye çalıştim sağa sola hareket ettirdim git gel yapayım dedim biraz zorlandım sağ sol yaptım bende...moralimi bozmak istemedim..desteğiniz için sağolun kızlar....:)))))))))))))))))))))))))))))
hamd olsun Allah ım bu bile benim için büyük bi mucize we kızlar inanın sizlerin sayesinde Allah 2 cihanda da yüzünüzü güldürsün.. regl dönemim yaklaşıyo umarım bittiğinde gerilememiş olurum çok korkuyorum... bundan sonra ne yapmam lazım?
tamam canımmm:)) tşk ederim desteğin için...:))))))bebişim olursa adını çilekli puding koyacam söz... erkek olursa da muzlu puding olur artık napalım:)))))
canım haberler sende ne yaptın
tebrıkler canımmmnası yaptın yaa eldıvenlemı denıyosun jel felan kullanıyomusun?
5:
Insallah bes karis suratla geziorum aksamdan beritrip atiorum :)) bende laylaylom yapip siritsam hatirlamayida kesicek bu aksam cnn de bi programda kadinlarin beyinin yarim sol kuresi daha.cok calisior ve daha.romantik duygusal ince ayrintili dusundugnu erkeklerin ise sag yarim kuresi daha cok calisiorlar ve onlar daha realist duz mantiklrmis oda kabara kabara dinliodu ...hiihhh
![]()
![]()
canım benim, hele bir yen topiğe bekleriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler-51.html
tebrikler berna bu hızla gidersen yenmene az kaldı demektir
canım dedim ya ben anestol we madecassol die iki kremi aynı anda sürüyorum o bölgeye sonra yandaki kaslara we o bölgeye biraz masaj yaptım kasların yumuşaması için... eldiwen falan kullanmadan parmaklarıma madecasssol sürerek nefes alarak sonuna kadar girdirdim. inan canım ben de yaptıysam bunu herkes yapar... sen zaten o boşluğu bulmuşsun dewamını yaparsın bence bi de dedim ya ben küs biçiminde yapmadım yanyana girdirdim....hadi sen de dene olcak bu sefer...