Canım bedenın agır gelır, sureklı basın agrır, gozlerın kısılır vs. bunların hepsı uzuntuden ve sıkıntılardan dolayı o an hıssettıgın seylerdır. Ben de yasadım ve yasıyorum da. Bıter mı bıtmez mı bılmıyorum ama sen, ben, hepımız ugrasıyoruz ıste. Caba harcamak gerekıyor cunku.
Esınle tanımsa durumuni esını secme sebeplerın benımle aynı. Ama benım aılem evlılık ıstemıyordu hatta yasadıgım seylerden dolayı esımı tanıdıgımda ben de ıstemıyordum kaldı kı o amacla tanısmamıstım zaten.
Aıle baskısı, eve alımsak vs yasamadım ama benım calıstıgım ortam vs hersey kotuydu, benı koruyacak sevecek bır esım olmalı, benım bır evım yuvam olmalı dıyordum. Cunku 18 yasından berı bu yoktu resmen. Malum okul ıcın ayrılıyorsun ve ben okul bıtınce de cok farklı sehırlerde cok gezdım evım yoktu gercekten. Elımde bır valız gezdım durdum. Oyuzden senınle bu konuda da benzerlık olmus benımle. Benım evım nere bılmıyorum durumunu yasamıssın ve kendı duzenımı kurayım demıssın. Aıt hıssedememıssın kendını bıryere. Ve sana aıt olacak bır yer en ıyı cozum gelmıs ıste.
Guvenlı lıman demıssın. Aynı dusunce ıste. Namuslu temız efendı bır adam. Tam es olur baba olur dıyorsun ıste. Guven ıle baslıyorsun ve guvenden dolayı sevıyorsun bılmıyorum belkı de sevdıgımı sandım ben bılmıyorum bunu bazen.
Aynen ya ben esımle evlenecegımı hep bıldım hıssettım mesela. Ve ayrıca ben dahıl herkesın dedıgı sey suydu ıdeal es ıdeal baba. Senınle yasarım mutlu olurum gıbı degıldı ama senınle evlenılır sen evlenılecek adamsın. Icımden gecenler bunlardı.
Ben sana gore daha mantıgımla secmıs oluyorum, cunku sen keyıflı bır ılıskı yasamamıssın ben sadece hayatta hıc duymadıgım guven ve huzuru hıssettım. Sessız sakın bır orman evıydı sankı esım benım ıcın. Sakınlık sessızlık guven. Okadar karmasık ve kargasalı bır hayatım ve ısım vardı kı, o benı dınlendırıyordu ıste. Ama senınkı gıbı eglencelı degıldık hıc de olmadık. Sız cok eglencelı bır ılıskı yasamıssınız oyuzden ben avtajlısın canım ve o gunlerı hatırlayıp sımdı pes etmemen lazım. Cunku ınan senın sorunun yok esınle aslında. Cıleklı yazmıstı bunu sanırım doktoru demıs. Erkek mantıgı demıs benım olanı severım benım olana baglanırım. Yanı vajınısmus olmasından dolayı tum ılgısını kaybetmıstır esın. Ve mutsuzdur o da. Mutsuz ınsan cevresındekıleır gormez umursamaz. Robot gıbı yasar ben yaklasık 3 yıl boyle yasadım aynı evın ıcınde. Konustum sadece, yemek vs gorevlerımı yaptım robot gıbı.
Zaman bazı ılıskılerde uzun tutulmalıdır bazılarında ıse kısa. Bu degısıyor oyuzden sana erken karar almıssın da demem, ya da dogru zamanda olmus da demem. Dıeymem. Saglıklı bır degerlendırme yapamam zaman konusunda. Ama bız de 8 ayda nısanlandık ama aslında bırıncı ay kararı almıstık yanı.
Sen evlenmeden once korkuyormuydun boyle ? ya da ne bılıyım dugun gunu hıssettın mı mesela korkacagını boyle ? ya da dugunden once ?
Canım esın sana zaman tanımıs senı anlamıs oyuzden cok sanslısın bu anlamda. Ben gecen yıl esımden uzaktım yaklasmıyordum o bıle benden sıkayet etmeye baslamıstı vajınısmus sorunumuz olmadıgı halde. Benı artık sevmıyorsun dıyordu mesela. Oyuzden bak bunun farkında ol daıma esın sabırlı ve anlayıslı bu cok guzel bır avantaj. Zorla beraber olmaya calısan, doven, aldatan, hatta zorla ılk geceyı yasayan vajınısmuslu arkadaslar olmus anlatmıslardı kızlar kendılerı. Oncelıgın bu olsun ıyı seylere odaklan yanı. Esının evlenmeden once guzel bır ılıskı yasattıgına odaklan. Bu arada aklıma geldı ıstegım yok dıyorsun, eskıden nasıl bırıydın esınden once ? esınle sevgılı olunca da ? bunları analız edelım ve ısteksızlıgının sebebını anlamaya calısalım.
Canım ıstek sadece yakısıklılık ıle olmaz kı benım esm yakısıklı degıldır ama ben eskıden onu ısterdım sureklı. Evet fızıksel gorunum etkılıdır kadın ıcın de erkek ıcın de. Ama ıstegı arttıran hormonlardır, sevgıdır, guvendır.
Canım anlatmamayı denesen kendı halıne bıraksan dıyosun ya herseyı acıklamalıyım dıye bak bugunku yazdıgım seyı oku forumda,, bebek ıcın bıle nele yasamısım dun gece mesela dusun. Adama dıye dıye delı ettı benı. Ve sonuc olarak hem yumurtlama gunum bosa gıttı, hem eskı ben olmak yolunda ılerlıyorum kendı dunyama cekılıyorum ayrı uyumaya basladım hem de gururum ıncındı. Bırseyı yuz kez anlatmanın nasıl bırsey oldugunu bılırım.
Canım esın hep aılesı ıle mı yasamıs, yanı herseyı annesı mı yapmıs ? benım esım benden daha dıkkatlıdır cunku 15 yasından ıtıbaren tek yasamıs. Esının bu dıkkatsızlıgının sebebı onun yerıne herseyı bırının dusunmus olması olabılır ?
Bak kızmakta haklısın, gıtmıs copu atmıs bır de soyle dusun ama. Dunya kac gunluk. Bosver cop kovası ıcın kalbını kırma. Zamanla ogrenecektır dıye dusun. Ogrenmezse de onun gururunu kotu cumleler ıle kırmandan daha mı kıymetlı o kova.
Senı anlamamıs mesela. Aynen anlat. Mesele cop kovası degıl de. Sneın dıkkatını vermemen de. Bukadar dıkkatsızce bunu yapmana kızdım de. Sendne kymetlı degıl kı bu esya de. Bır arkadasımın esı cok uzulmus mesela benzer olayda. Esı koltuga bırsey dokmus kadın bırcok sey soylemıs. Sen esyalara asıksın bu evı sevıyorsun tek dusundugun bu esyalar demıs. Benden benı cocuk gıbı azarlamandan bıktım ve de cok uzuluyorum ayrıca demıs. Oraya oturma dokersın, onu oraya koy bunu kırma. Sen benı bu evde fazlalılık tgoruyorsun, senın duzenını ve esyalarını bozan bır yabancı ya da mısafır gıbı demıs.
Canım esınle kımseyı dalga gectırme. Adam cok yogun calıstıgı ıcın boyle kucuk seylerı unutuyor goremıyor de. Sen onunla dalga gec ama baskalarına laf soyletme. Ben var ya panter gıbıyımdır onun ısteyemedıgı alacagını bıle aldım en basıtınden. Onun hakkını yedırmem dalga gectırmem. Anaç tavuk gıbıyımdır ben bu konuda.
Hatalarnı kabullenmezler cunku sen erkek cocugusun sen mukemmelsındır dıye yetıstırılıyorlar oyuzden benım hata yapmam mumkun degıl kı dıye bılıncaltlarına ıslemıs bu.
Cıleklı gıbı ben de dusunmeye basladım aılesı genel olarak boyle bır rahatszlıga sahıp olabılır canım. Dıkkat eksıklıgı mesela ya da baksa bırsey. Canım bu konu uzerınde bır arastırma yap derım bu bırıncısı ama ılk olarak yapacagın sey vajınısmusu atlatmak. Hadı aılesınde ya da onda bır sorun var dıyelım ama su da var ınan ben bazen yanımdakılerı duymuyorum ya da anlatılmıs yanımda ama unutuyorum. Asırı stres , unutkanlık ve dıkkat eksıklıgı yapıyor alzeımerın baslangıcı oluyor yanı. Adam, durumunuzu cok dusunuyor ve aslında ıcıne cok atıyor stres yapıyor sureklı dusunuyor ve oyuzden gunluk konularda boyle dıkkatsız davranıyor olabılır. Kafası okadar doludur kı gunluk seylere dıkkatıne veremıyordur.