Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet sonunda başardım.darısı sizlerin başına CANLAR.Belki bazılarınız bana kızacak ama egzersiz falan çok işe yaramadı bende.1 ay oldu evleneli 2 tane jinekoloğa gittim ve bana vaji..sin dediler kendin çözemezsin dedi 2.doktor.hep annelerimizin zamanını düşündüm.çook eskileri düşündüm.onların zamanında böyle imkanlar mı vardı nasıl çözüyorlardı diye günlerce düşündüm.evlenmeden önce eşimle adağımız vardı.biraz sorunlu bir evlilik aşaması geçirmiştik.hayırlısıyla evlenelim kurban keseceğiz diye adakta bulunmuştuk.dün çok şükür onu yerine getirdik.oturdum sabaha kadar dua ettim.ve bugün kabus bitti.her şey dua ile.emin olun rabbimizde şifamız.sadece size bulunacağım tek tavsiyem siz üstte olun altta kastıgınız kadar kasmıyorsunuz.inşallah sizler de atlatırsınız.allah yardımcınız olsun.

tebrıkler cankı mutlulugun hep boyle devam etsın ınsaallah yenı bır gelın dha var super. hepımız ınsaallah tum sorunlarımızı asarız ve atık bu topıcte bebeklerden bahsedıyoruz oluruz ınsaallah

aslında iyisiniz ama zayıflayınca göreceksin dibinden ayrılmayacak :34:. Ben biraz araştırdım, bulduklarımı paylaştım ama kendime faydam yok :33:. Şimdilik kasılmalarım azalsın başka bişey istemiyorum O yüzden egzersize başladım tekrar. sen uygula o topicte yazanları, sen daha ayrıntılı yardımcı olursun bize.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html

onu koydum kafaya bu kez. su ramazanı da atlattık mı daha programlı olabılecegım ıns. amac dıbımden ayırmamak hırs yaptım ılk kez. sen kılolumusun kı ? ya da kılo mu aldın ? bır de ya ne dusundum benım bır tanıdıgım vardı hıc orgazm olamamazmıs sısmanlıktan dolayı kaslar zor uyarılır demıs doktor acaba bende de boylemıdır acaba yanı esımleyken bosalamıyorum ya. aklıma geldı sımdı bu.

kaslarımı calıstırmam lazım sanırım. gspot takıp edecem sızler ıle de paylasırım aksamları dneyecem muhakkak.

evet sonunda başardım.darısı sizlerin başına CANLAR.Belki bazılarınız bana kızacak ama egzersiz falan çok işe yaramadı bende.1 ay oldu evleneli 2 tane jinekoloğa gittim ve bana vaji..sin dediler kendin çözemezsin dedi 2.doktor.hep annelerimizin zamanını düşündüm.çook eskileri düşündüm.onların zamanında böyle imkanlar mı vardı nasıl çözüyorlardı diye günlerce düşündüm.evlenmeden önce eşimle adağımız vardı.biraz sorunlu bir evlilik aşaması geçirmiştik.hayırlısıyla evlenelim kurban keseceğiz diye adakta bulunmuştuk.dün çok şükür onu yerine getirdik.oturdum sabaha kadar dua ettim.ve bugün kabus bitti.her şey dua ile.emin olun rabbimizde şifamız.sadece size bulunacağım tek tavsiyem siz üstte olun altta kastıgınız kadar kasmıyorsunuz.inşallah sizler de atlatırsınız.allah yardımcınız olsun.

Ramazan bereketi diye buna denir...çok şükür bir kişi daha kurtuldu...hemde yol yakınken kurtuldu.. çok tebrik ederim :46::46::46:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kaç gündür aklım sende kalmıştı... çok sevindim kararına... evet vaji büyük şanssızlık ama bizim en büyük şansımız eşlerimiz:16::16: düşünsene bizi kaç aylar beklediler... hadi bakalım bu bayram tam bir bayram olacak sanırım bol bol gelinlerimiz olacak:16::16:

çok sağol canım:16::16:zaten şu çifte bayram sözünü sen taktın aklıma sloganım oldu acayip gaza getiriyor...:16::16:
inşallah dediğin gibi bol gelinli bi bayram olur duvağı açmayan kalmaz..

canım zaten yeni evlilerin egzersiz yapmasına gerek yok, sadece korkmadan üzerine gitmeye ve ertelememeye ihtiyaçları var. daha 1 aylıkmışsınız, yolun başında kurtuldun, halaylar sana gelsin:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
.

onu koydum kafaya bu kez. su ramazanı da atlattık mı daha programlı olabılecegım ıns. amac dıbımden ayırmamak hırs yaptım ılk kez. sen kılolumusun kı ? ya da kılo mu aldın ? bır de ya ne dusundum benım bır tanıdıgım vardı hıc orgazm olamamazmıs sısmanlıktan dolayı kaslar zor uyarılır demıs doktor acaba bende de boylemıdır acaba yanı esımleyken bosalamıyorum ya. aklıma geldı sımdı bu.

kaslarımı calıstırmam lazım sanırım. gspot takıp edecem sızler ıle de paylasırım aksamları dneyecem muhakkak.
yok canım fazla kilolu değilim ama biraz zayıflamak istiyorum. KAslarım çok güçsüz :50:. Ancak orda bahsedilen pelvik taban kasları, kegel egzersizinde çalıştırdığımız kaslar. Mutlaka hem normal egzersizini hemde g spot egzersizlerini yap :34:. Bakalım sonuç ne olacak :16:.

canım zaten yeni evlilerin egzersiz yapmasına gerek yok, sadece korkmadan üzerine gitmeye ve ertelememeye ihtiyaçları var. daha 1 aylıkmışsınız, yolun başında kurtuldun, halaylar sana gelsin:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
.

haklısın canım eğer uzatmış olsaydım zihnimde yer edinecekti.ama ben gene de inanıyorum herkes başarabilir.cesaret şart.bir de dediğim gibi altta olmayın üstte olun:)şiddetle tavsiye ediyorum başaramayan CANLARA

ya kızlar önce 2 parmak denedim ewet kolyca yapabiliyodum. sonra küs şeklinde 3 parmak denedim. biraz zor olsa da yaptım. sonra bir kaç kere daha tekrarladım 3 parmak.... bi de küçük aparak hazırlamıştım orta parmak kalınlığında işte onu yapamadım:((((( ya böyle yönümü tayin edemedim..:((( sonra orta parmakla deneyeyim dedim inanın 3 parmakla yaptıüımdan daha zor oldu... kızlar siz söyleyin ben niye anormalim???? :((((((((((((((((((( ve ne yapmam lazımm??

Back
X