Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewet eş parnmağı da önemli ama benim eşim pek yanaşmıyo ona...bi garip oluyorum diyo.. her konuda tam destek ama istemediği bişeyi de ona nasıl yaptırıcam ki??
sen aparat denedin mi canım?
bu arada meslekteşız galiba şekerim:)

aparatı yapamıyorum bende. eş parmağına da eşim razı ama ben değilim. daha yeni yeni kendi parmağıma alışıyorum :((
evet canım öğretmenim, tayin bekliyorum eş özründen baya sıkıntılı süreç...

ewet eş parnmağı da önemli ama benim eşim pek yanaşmıyo ona...bi garip oluyorum diyo.. her konuda tam destek ama istemediği bişeyi de ona nasıl yaptırıcam ki??
sen aparat denedin mi canım?
bu arada meslekteşız galiba şekerim:)

aparatı yapamıyorum bende. eş parmağına da eşim razı ama ben değilim. daha yeni yeni kendi parmağıma alışıyorum :((

ben parmakla çalışmıştım evet parmakta kontrol tamamen sende sen yönlendirebiliyorsun bu doğru ama bu p....ste de böyle..yani kontrolün tamamen sende olduğu pozisyonda denersin eğer çok tereddütün varsa...sen üstte olursan kontrol daha çok sende oluyormuş ben denemedim ama kızlar öyle diyordu..yani aparat şart değil burda parmaklada yenen çok kişi oldu.. dediğim gibi hangisiyle rahat ediyorsan..bende egzersiz yaparken aparatla yapamıyorum diye olmayacak sanıyordum .. bence kafanı karıştırma.. şuan 3 parmağa odaklan... ayrıca moral bozmak yok..

canımmm çok iç açıcı yazmışsın çooooooook teşekkür ederim...moralim yerine geldi... inşallah dediğin gibi olur.:))

ayy gerçekten zor süreç Allah yardımcın olsun...canım o rakamları rastgele attım...bursayı çok sewiyorumm 16, 27 de memleketim antep:)) ama ben urfada görew yapıyorum.:))))))

kızlar uyumuyonuz mu? :))) ben sahura hazırlıklarına başlayacam çıkıyorum... çoook öpüyorum ...başarımıza 1 gün daha yaklaştık şekerler:))))))))

geçen hafta baya zor bir zaman geçirdim egzersizlere başlamadan önce. psikolojim tamamen gitmişti önce stresten gülüyodum farkındaydım ama durduramadım kendimi. eşim geldi sakindim bi anda ağlama krizine girdim. öyle böyle değil ama. duramadım bir türlü. o da üzüldü çok. şimdi yine öyle olacak diye korkuyo sanırım. daha anlayışlı,daha çekingen sanki. sonuç yine aynı ben ağlıyorum. bu artık çok zor. sigaradan nefret eden ben her gece 5-6 tane içiyorum. çok bunaldım artıkk,çok yoruldum. gece hep ayaktayım sabah 6-7 de yatıyorum. bitsin istiyorum Allahım sadece bu işkence artık bitsin istiyorum.

geçen hafta baya zor bir zaman geçirdim egzersizlere başlamadan önce. psikolojim tamamen gitmişti önce stresten gülüyodum farkındaydım ama durduramadım kendimi. eşim geldi sakindim bi anda ağlama krizine girdim. öyle böyle değil ama. duramadım bir türlü. o da üzüldü çok. şimdi yine öyle olacak diye korkuyo sanırım. daha anlayışlı,daha çekingen sanki. sonuç yine aynı ben ağlıyorum. bu artık çok zor. sigaradan nefret eden ben her gece 5-6 tane içiyorum. çok bunaldım artıkk,çok yoruldum. gece hep ayaktayım sabah 6-7 de yatıyorum. bitsin istiyorum Allahım sadece bu işkence artık bitsin istiyorum.

egzersiz yapmaya başladığında biteceği günün az kaldığını göreceksin canım. çok zor herkes içinde öyle ama kurtulmayacak bir durum da değil. egzersiz yaparken eşine de alışmaya çalış yani p...sin içine gireceğine hiç bişey olmayacağına alıştır beynini.

:54:Sağ ol canımcım..26 oldum :26:

ben de 26 olsaydım:)) ama geri dönüş olmuyor malesef canım...:(( şu an küçüklüğümü bile net bi şekilde hatırlarken bi bakmışım yıllar ne kadar acımasız ilerlemiş benim için...violet büyümüş koccaman olmuş:43: ben artık 3 lü rakamlardayım:((
gençliğin tadını çıkar canım:34::34:

ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum:((((

sormazlar mı canım.biz cevaplamaktan bıktık ama onlar sormaktan bıkmadı,bıkacak gibi de durmuyorlar...teker teker de gelmiyorlar ki:47:

sormama gibi bi ihtimal olabilir mi? bıktırıyorlar insanı... bıktık yalan söylemekten anlayacağın ALLAH ım affetsin o yalanlarımızı... gerçi ben daha düşünmüyordum ve hala düşünmüyoruz diyordum hep ama anlamıyorlarki.... sanki bebeğe onlar bakacak ha... maddi durumdan sıkıntımız var diyorsun olsun araya bi bebek olsun diyorlar arkadaş bebek olursa ben nasıl çalışacam daha çok maddi sıkıntıya düşeriz diyorum ama anlayana sivrisinek saz hesabı :36::24::37:
bana da yapıp koyamadın demişlerdi.beynmden kaynar sular dökülmüştü sinirden.sanki biblo koyuyorum bir köşeye:47:

evet sonunda başardım.darısı sizlerin başına CANLAR.Belki bazılarınız bana kızacak ama egzersiz falan çok işe yaramadı bende.1 ay oldu evleneli 2 tane jinekoloğa gittim ve bana vaji..sin dediler kendin çözemezsin dedi 2.doktor.hep annelerimizin zamanını düşündüm.çook eskileri düşündüm.onların zamanında böyle imkanlar mı vardı nasıl çözüyorlardı diye günlerce düşündüm.evlenmeden önce eşimle adağımız vardı.biraz sorunlu bir evlilik aşaması geçirmiştik.hayırlısıyla evlenelim kurban keseceğiz diye adakta bulunmuştuk.dün çok şükür onu yerine getirdik.oturdum sabaha kadar dua ettim.ve bugün kabus bitti.her şey dua ile.emin olun rabbimizde şifamız.sadece size bulunacağım tek tavsiyem siz üstte olun altta kastıgınız kadar kasmıyorsunuz.inşallah sizler de atlatırsınız.allah yardımcınız olsun.

Beni hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka bayadır giremiyorm netim yok şuanda çünkü..
geç de olsa size haberi vereyim dedim bizim de temmuzun 23 ü oldu ve kabusum bitti.
en başta çiçekroseye sonsuz kez teşekkür ed,yorum bana o kdr yardımcı oldu ki o kdr destek oldu ki anlatamam. kabusumun bitmesinde bende çok emeği var.Allah ondan bin kere razı olsun ve tabiki forumdaki dier bize yardımcı olan ilgilenen emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
hiç beklemediğim bi zaman da oldu ve bitti.bununla uğraşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun 9,5 ay çektim ben de çok iyi biliyorum insanın hayatını nasıl darmadağınık ettiğini.. ama yılmayın sakın ve sakin olmak inanmak çok önemliymiş bunu çok iyi anladım asla olmaz diyodum ben bunu yapamam diyodum günlerce araştırdım doktora gittim dediklerini yapmadım en son buraya geldim ama egzersizleri okdr zor yapıyodum ki anlatamam..zaman zaman girmedim foruma girdiğimde arkadaşlar çok kızdı tekrara başladım denedim olmadı felan bi sürü olay psikolojik bunalım ..ama hiç bunları yaşamadan da sakin olup olacağına inanmak ve egzersizlerle bu işin üstesinden gelmek en güzeli...Allah bütün bu derdi çeken arkadaşlara yardım etsin..
YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Kabusum bitti artık kendimi gerçekten evli eşimin de bana ait olduğunu hissedebiliyorum bu çok güzel bi duyguymuş allah herkese nasip etsin inş..

Kizlar tebrik ediyorum sizleri :46::46::46::46:
Canki canim erkenden kurtulmussun çok sevindim gerçekten..
Yaren tatlimmmm :54: gözün aydinnnnnnnnnn çok sevindim

Back
X