Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kolay gelsın sana ve banada :52:
öok kolay geldi uyumuşum :1:.

kızlarrr 9 cm lık aparatıda alabıldımm:52:
Harikasın :nazar::nazar::nazar:.
kızlar bışeyi merak ediyorum..eşiyle arası mukemmel olmadığı halde egzersızlerı yapabılen var mı aranızda?
çok bıkkın ve çökmüş hissediyorum bazen..
Ben varım canım, burda başarı öyküm var:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html

Offffff offf off yavuz :ssz: cilekli uyudu yine:))
yok ya uyanmışken evi topluyordum :)))).
Kalabalik aile fertlerinin iftar ziyafetlerinden benm vajime sira gelmio herife soyledim evde yalniz olmamiz lazim die bayramdan once halletmeyi planliyorum insallah
hımmm anladım canım, aslında gitmeden son bir kez egzersizi denesen bu arada :34:?

Herkes uyuyor sanirim sabah oldu ne yatarsiniz hatunlar?:) Ezandan sonra oten horozdan kocasindan sonra kalkan kadindan hayir gelmez gibi bir deyis vardi ama ilk kismini salladim tamamen:) Ben de bir egzersiz girisimine daha girisecegim de sizden dua isteyeyim dedim oruclunun duasi makbul olur diye...

Herkes uyuyor sanirim sabah oldu ne yatarsiniz hatunlar?:) Ezandan sonra oten horozdan kocasindan sonra kalkan kadindan hayir gelmez gibi bir deyis vardi ama ilk kismini salladim tamamen:) Ben de bir egzersiz girisimine daha girisecegim de sizden dua isteyeyim dedim oruclunun duasi makbul olur diye...

Oruçken egzersiz yapılmıyor canım, oruç değilsen mesele yok :55:.

Back
X