Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim kuzum çok sağoll 2 yıllık evliyim ama denemelere 9 temmuz da başladım evet çok çeşt denedim bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim deneyebildiğimi denedim çılgınlar gibi epey de git-gel yaptık prezevatifle çok daha kolay oluyor bol jel sürdükten sonra hepinize çok minnettarım ama dediğim gibi sakın korkmayın acı yok gerçekten yok fılop diye giriveriyo :)) ama içeri alırken siz tutun p..si daha rahat olursunuz hep dediğim gibi biz hanımlar dünyanın değil kozmosun en üstün yaratıklarıyız sakın unutmayın yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir ;)

tebrıkler canımmm cok sevındımm

inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)

çok sevindim nasıl başardın. parmak denemelerimi yaptın. ben pek parmak denemesi yapamadım. bikaç denemelerim oldu ama en rahat eş parmağı ve p...sle yapabildim .p...sin yarısını ıkınarak alıyorum ne acı ne korku hiç bişey yok ama nedense daha sonrası gitmiyor. bebe yağı falan sürüyorum ama hep aynı yere kadar. bikaç gün üst üste denedik her defasında 3 kez falan ama hep aynı yere kadar giriyor. 2 gündür deneem fırsatımız olmadı. akşam denicez tavsiye edebileciğin bişeyler varmı. herkesten yeni tavsiyeler öğrenmek istiyorum kendim için en dorğru olanını bulabilmek için.

sen tamamsın aslında bence şu kegel egzersizleri var ya aciip faydası oluyo. o kasları çalıştırmaya başladım 3 gün öncesine kadar daha bilinçli oluyosun o zaman. parmak ya da p..si alırken kasları gevşet sık gevşet sık gevşettiğinde al p..si. giriverdi zaten benim ilk denememdi hiç ummuyordum prezervatif de etkili yani nasıl diyim: sakın korkma, prezervatifle ve bol jelle dene, kegel egzersizlerini çalış o bölgedeki kasları hisset;
ben 9 temmuzda ilk kez eşimin parmağını kendim içeri alarak başladım sonra kendisinin yapmasını istedim sonra hareket ettirmesini istedim sonra iki parmak aynı sırayla derken derken bu son 3 günde çok hızlı gelişti herşey egzersizleri günde bi kere yapıyoruk hatta bazı günleri kaçırmıştık ama şu son 3-5 günde diyeyim günde iki kereye çıkardık iki parmağını prezevatife sokup bolce jelleyerek sonra aynı şekilde 3 parmak git-gel yaparak aşağı yukarı hareket ettirmeyin acı veriyo ileri-geri ileri- geri ve bu sabah eşim p..sle deneyelim dedi ben hemen bahane: ama ben kendimi cumaya hazırlamıştım :( tamam dedi sonra o öyle uzanırken aldım prez. geçirdim p..se ve üstüne çıktım kendim kontrol ederek ve kegel egzersizi dediğimiz şeyi yani kasları kasıp gevşetmeye başladım gevşettikten sonra birazda ıkınarak elimle yavaş yavaş içime aldım ben de yarı yolda kalırım derken fılop diye giriverdi böle işte umarım anlatabilmişimdir ve yardımım olur

:nazar::nazar::nazar: Canım çok sevindim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Gözün aydın !!! Allah böyle acı deneyimler yaşatmasın bir daha :54:

o alkışlar var ya alkışlar o alkışların hepsi size kadınlar kulübünün tüm değerli üyelerine umuta selaya çilekliye yavuza kemreye bernaya sana hepinize iyi ki varsınız sayenizde geldim bugünüme teşekkürler size şükürler rabbime hep dua edicem artık bu illetle yaşayanlar biran önce kurtulsunlar diye :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bende denedım dun ama malesef olumsuz altta denedım gene kasıyorum yaklsatıramadım gene yaaa

tatlım kendin tutarak içine almayı denedin mi hiç hani kontrol sende olsun eşinin parmağını da bu şekilde deneyebilirsin sen kontrol et o hiç bi müdahalede bulunmasın gayet gevşek dursun

tatlım kendin tutarak içine almayı denedin mi hiç hani kontrol sende olsun eşinin parmağını da bu şekilde deneyebilirsin sen kontrol et o hiç bi müdahalede bulunmasın gayet gevşek dursun

yok oyle denemedım hıcc esımın parmagıyla hayatta deneyemem ya bıde bız dun az tartısmalıydık morelım cok bozuktuu oyuzden kastım herhalde kendımı adam geldı hıc bısey olmamıs gıbı davrandı valla ustune bıde deneme ıstedı ama maleseff uste denemeyı dusunuyorum ama aparatı bıraz daha kalınlastırıp ona alısıyım ondan sonraa

kizlarrr parmak yada aparatla egz yapioruzya ben sirtustu yatiyorm bacagimin teki kirik dieri duz sonunsa kadaracip o sekilde aparati ocime aliyorum siz pozisyon deniyomusunz bide esle denemede prezervatf daha mi ii

zeynep tebrik ediyorum canımmm... çok sewindim:)))Allah ım darısı bizlere inşallah...bi de kızlar ben sadece krem kullanıyodum ama herkes başka başka jellerden bahsediyo.. walla kafam karıştı hangisini alsam ki? bi isim yazarsanız sewinirim....

zeynep tebrik ediyorum canımmm... çok sewindim:)))Allah ım darısı bizlere inşallah...bi de kızlar ben sadece krem kullanıyodum ama herkes başka başka jellerden bahsediyo.. walla kafam karıştı hangisini alsam ki? bi isim yazarsanız sewinirim....

canımm çok teşekkür ederim ben de dicem tebrik ederim çok sevindim diye herbirinize teker teker inanıyorum siz de inanın dua edicem hep sımsıkı kucaklıyom senı =)) ben kullandığım jeli yazdım 11887. sayfada olması lazım :*

inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)

(çok coşamıyom aslında Foça'da şehit olduğunu öğrendim az önce )

tebrikler allah başka dert vermesin....

evet benim oğlum zaten dışarı boşalmayla kaldım yaptım egzersizz

Dışarı boşalmayla hamile kalan ne çok insan varmış meğer...Eşim boşu boşuna benim kalbimi kırmış zamanında....

CANIM HOŞGELDİN. Biraz kendinden bahseder misin? İnşallah halledeceksin canım. Buraya geldin ya en geç 1-2 ay içinde halledersin ALLAH'IN İZNİYLE

Son düzenleme:
banada yardım edin ne olur yaa en başta nasıl başlamam lazım anlatın nolur bende sizlerle beraber atlatayım bu illetii

kuzummm önce sakin ol beynine iyice yerleştir orası açık ve sen izin verdiğinde de kocaman bi boşluk iyice düşün bunları gün içinde. sonra kegel egzersizleri -ilk sayfada ayrıntılı anlatıyor forumda- ordaki kaslarını iyice hisset ve eşinin parmağıyla çalış yalnız kontrol sende olsun sen tut parmağını sen al içine zamanla da geliştir 1 parmak içerdeyken ileri-geri hareketler sonra iki parmak iki parmak içerdeyken ileri-geri hareketler...diye. iki parmak olursa prezervatif geçirin parmakalra bolca da jel sürün hiç acımayın vajina çevrene de sür bolca ben kafamda üç adım oluşturdum: 1)beynine vajinanın yapısını yerleştir 2) kegel egzersizlerini kavra ve çalış 3)kontrol sendeyken eşinle parmak egzersizleri yap(bol jel ve prezervatifle) ve en önemlisi hiç korkma hem de hiç inan parmakalrdan daha yumuşak ve acısız p..s denen şey

hayırlı ramazanlar bende yaklaşık 1,5 yıl bu illetle uğraştım sanırım biraz ilerleme kaydettim ama sadece tek pozisyonda yapabiliyorum sadece ben üstteyken bu bir anormallik mi böyle hamile kalınabilir mi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Back
X