- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.801
inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)
(çok coşamıyom aslında Foça'da şehit olduğunu öğrendim az önce )
zeynep gözünaydın, allah başka dert vermesin. halaylar sana gelsin