- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.821
kızlar napıyosunuzzz ben kullanıcı adımı degıstırdımmm haberınız olsunnn (yavuz)dum sımdı buuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç beğenmedim bu adı, iç açıcı bişiler yok muydu aklında?
neyse yenince değiştirirsin :13:, belli bir bekleme süresi var sanırım.aslında 3 secenek sunuyosun 2 sı cok guzeldı bunuda bulmadımda ole yazdıydım herzamankı gıbı sansıma bunu kabul etmıslerr degıstıremıyorumdaa aman napayımmm oldu gıttı masallh:))![]()
neyse yenince değiştirirsin :13:, belli bir bekleme süresi var sanırım.
hadi canım, aparatla sağ sol yapmayı unutmahee belkı ılham alırımda yenerım bıran onceee herkes avatar degırtırır bendee kullanıcı ısmını degıstırırımegzersız yapacam bırazdannn sans dıle bana canım yaa
canimm iyiyim sagol sen nasilsin? bu aralar yogunum ondan giremiyorum pekk bayram alisverisi temizligi derken yoruluyorum yaaa sen neler yapiyorsun? :) benden bi haber yok dahavarmi listedeki kimseden haber??
![]()
yavuz, nasıl gidiyor???
evet canım biraz parmağınla devam et, gel gel yaparsın ya parmağınla, ona devam et. gelişmeleri yaz. gspot topiğini okudun mu?arkadaşım merhaba.hatırlarsan birkaç gün önce parmakla uyarılmak için bir şema göstermiştin bana?onu uyguladık.gerçekten çok fark etti.çok tşk ederim![]()
evet canım biraz parmağınla devam et, gel gel yaparsın ya parmağınla, ona devam et. gelişmeleri yaz. gspot topiğini okudun mu?
yavuz, nasıl gidiyor???
egzersiz yapanlar, lütfen bu toiğe bir göz atın:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
bir fikrim yok açıkçası :26:, araştırdıkça ve buldukça yazarım, zevkli gecelerimiz olur inşallahcanım evet.bu şemayı uygulattım eşime.normal ilişkide orası uyarılamıyor ama eşim parmağıyla buldu sanırım.hiç hissettmediğim şeyler hissetdim.çok tşk ler sana.acaba pnisle nasıl uyarılabiliyor orası onu merak ediyorum.uygun pozisyon felan?
büyüt canıım, fazla oyalanmamak lazım aynı boydaben buna alıstım yaa artık kolay oluyooo buyultsemmı neee?
bir fikrim yok açıkçası :26:, araştırdıkça ve buldukça yazarım, zevkli gecelerimiz olur inşallah. Şimdilik parmak egzersiziyle gel gel yapmaya devam
.
büyüt canıım, fazla oyalanmamak lazım aynı boyda. Sağ sol yapmayı unutma, bu zevk almak için önemli
.