- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.921
bak bu harika olmuş. eşinin gönlünü alması yani. sen de olumlu düşüncelerine devam et. inan eşlere kızgın olunca kasılıyoruz, bırak kasılmayı bana dokunmasına bile sinir olurum ben, huyluyum çünkü. herkes bana huylu derdi, kim bana dokunsa yanlışlıkla eli çarpsa falan zıplar bağırır ciyaklar sinir olurdumbazen eşime de yapıyorum, senin gibi bi insan görmedim ben diyo
acele etme, azimlisin eninde sonunda yapacaksın. egzersizine devam et, eşin de seni seviyor ne güzel, onun hep iyi yönlerini düşün. bak iş yapmasına kızıyordun ya, sana bir şey anlatayım da gül. uzatma kablosunu başka bi işe kullandım salona getirmiştim, normalde de yatak odasında iki kablo ekli, vantilatör takılı gece o olmadan uyuyamıyoz sıcaktan, o uzatmalardan biri yani bu bahsettiğim. ben iş yaparken dedim ki kabloyu götür yerine tak. bi söyledim yapmadı, iki söyledim yapmadı, yatmaya gidiyordu bi daha söyledim. ya amma taktın kabloya ne var ya diye bağrındı, kabloyu götürdü. sonra ben yatmaya giderken bi baktım kablo yerinde takılı değil, ay bi tepem attı, baktım kabloyu dolaba yerine kaldırmış
ay dedim sanki ben ona kaldır dedim, takılacağı yeri bilmesine rağmen böyle yaptı, ben de diyom niye bu kadar söyleniyo bu adam, öteki kabloyu uzatmış tam benim ışığı kapatıp geçeceğim yer, önümde engel kablo direk havada!!! tuzak gibi sanki. yani seninkinin kova atmasından farkı yok bunun, bilmiyo çünkü, hiç iş yapmamış ki adam onca sene
dilerim neşeni yerine getirir bu olay, bi tek sende değil yani, hepimizin eşlerinde bu tür saçmalıklar var.
![]()
neşemi yerine getirmek ne demek gülmekten kırıldım eşim içerden seslenio neye gülüosun diye

he bu arada bende o huylulardanım:))