- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.941
ne kadar güzel yaa yenmişsiniz bu illeti darısı başımıza sanki bir ömür böyle sürecek gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim tam olduğunu söylüyor benim o esnada wc geliyo sıkıyorum biraz
Günaydın zeyynepp tebrik ediyorum seni,inşallah bir daha bu sorunu yaşamazsın :)
zeynep ne kadar bi zamanda yendin
Sağol canım, ben iyiyim çok şükür, iş güç derken 4-5 aydır buralara uğrayamadım hiç. ama arasıra kızlarla seni andık, merak ettik görünmeyince pek. Ben de 30.09.2012 de yendim çok şükür ki:) Çok sevindim yenmene:)))) Halayını çekemedik ama gecikmel ide olsa çekeriz biz:)))![]()
cnm çok teşekkür ederim kegel egzersizlerini uzun zamandır yapıyorum zatenn o konuda sıkıntı yok bir parmağıda komple yapabiliyorumm![]()
merhaba Aykurtcum teşekkürler:)ya aslında ben direk p..sle başlamak istiyordum bana parmak vb.. aparatlar çok itici geliyordu ama eşimi herseferinde umutlandırmak istemiyorum.bu yüzden kendi başıma bir deneyim dedim.yarın evleneli 3 ay olacak,üstelik eşimle ikimiz aynı gün izinliyiz.Birşeyler olsun istiyorum ama galiba adet olucam10 gün kadar foruma giremeyince motivasyonum bozulmuştu.Şimdi eve de net bağlatıyoruz artık sizlerden gazı alıp alıp alıştırmaları ilerleticem inşallah:)
merhaba arkadaşlar ben geldim ve yenmiş bir şekilde döndüm herkese allah yardım etsin çok mutluyummmmmm şükürler olsunnnnn. darısı sizlere inşallah
evet o wc sıkıntısı bende de oluyor anneme sordum normal dedi alışana kadar bide bacaklarım et kesti yürüyüşüm sünnet çocukların ki gibi oldu annem yine gülüyor belli oluyo yeni gelin olduğun diye olsun hepsi mutluluk veriyo bana yine de; alışırız zamanla![]()
hamileliğe gelince dün en yüksek doğurganlık seviyesine sahip olduğum gündü ama eşim prez. siz ilişkiye girmiyor 1-1,5 ay istemiyor önce bi kendimize gelelim diyor bekliycem yine bebiş için....
ne kadar güzel yaa yenmişsiniz bu illeti darısı başımıza sanki bir ömür böyle sürecek gibi![]()
2 yıldır evliyim ama şu egzersiz işini hiç denememiştim ha 1 kere tesadüfen işaret parmağımı içime almıştım ama egzersizin ne olduğunu o zamanlar bilmediğimden tekrar etmedim 3-5 kereden başka temmuzun başında vaji tedavi merkezine gittim doktorun iki parmağını kendi kontrolümle içime aldım böyle olunca eşimin de işsiz olduğunu öğrenince bir iki püf nokta anlatıp gönderdi saolsun. o sıralarda da bu forumu yeni yeni takip etmeye başlamıştım baktım doktorun söylediklerinin aynısını zaten buradaki hanımlar fazlasıyla biliyor sıkı bir takip ve günde iki kez eş parmağı egzersizi ile yendim. ilişkiyi denediğimiz zaman bile olmayacağını yarı yolda kalacağımı düşünüyordum YusNes ama beynime iyi yerleştirmişim oranın geniiiş bir boşluk olduğunu herhalde ki ben olmaz bu derken oluverdi ama öncesi parmak ve kegel egzersizi ile alıştırmak hazırlamak ve rahatlatmak gerekiyo biras. sakın olumsuz düşünme ben de sonsuza kadar sürer diyordum. öğretmenim ben uzak ücra bir köye tayin istemeyi bile düşünüyordum ama yanlış yapmışım aklındaki tek düşünce o bölgenin çokça genişleyebildiği olsun sadece. arkadaşlar bal örneği vermişler çok hoşuma gitti bala bir parmağını batırırsan o kadar izi kalır elini batırırsan da elin kadar ama çektiğinde yine eski halini alır diye.. vajina da öyle annem beni 5 kiilo doğurmuş sen düşün.... dualrım sizinle...
eşine helal diyorum ve alkışlıyorum.. gerçekten çok mantıklı düşünmüş... çünkü alışmadan hemen hamile kalınırsa alışma süreci sıkıntılı olabiliyor bazen... ne güzel bak 1-1.5 ay alışırsınız ve sonra isterseniz Rabbim en hayırlı zamanda bir bebiş nasip etsin size inşaallah...
saol cnm benbi ara .ok güzel gidiyodu öle ki eşimin p...yarısına kadar almıştım ama sonra panikledim saki bişey olcakmış gibi hemen çıkarttırdım sonra bıraktım egzersizleri falan çalışmaya başladım derken bu zaman oldu peki eşinle aran nasıl oldu yendikten sonra aslında yenen herkese soruyorum eşlerinizle aranız nasıl oldu değişim var mı aynı mı
saol cnm benbi ara .ok güzel gidiyodu öle ki eşimin p...yarısına kadar almıştım ama sonra panikledim saki bişey olcakmış gibi hemen çıkarttırdım sonra bıraktım egzersizleri falan çalışmaya başladım derken bu zaman oldu peki eşinle aran nasıl oldu yendikten sonra aslında yenen herkese soruyorum eşlerinizle aranız nasıl oldu değişim var mı aynı mı
aslında haklısın haklısınız biraz fena gaza geldim galiba =))
aslında haklısın haklısınız biraz fena gaza geldim galiba =))
biz sana gaz veririz tatlım sen hiç merak etme... yalnız sanırsam ben eylülün sonuna kadar pek giremeyebilirim... devamlı farklı işler var halletmem gereken.. hemen bayram sonu ev taşımam lazım ilk olarak...sen devamlı burada ol tatlım en basit yada en komik bir sorun dahi olsa sor... egzersiz yapmadınmı sakın girmemezlik yapma tatlım... gir gıgırına takıl mutlaka neşeni yerine getirirler arkadaşlar... birde gaz verip gönderirler... ben burası olmasa gaza gelemezdim tatlım burdaki arkadaşların desteğiyle ALLAH ımın izniyle yendim ben ve birçok kişi... sen de yeneceksin buna emin ol... kendine güven canım...