Günaydın kızlar nasılsınız

hemen rapora geçiyorum

c.ertesi günü dediğim gibi egzersiz yaptım.cuma gunu doğum günü mumuyla seçe parmakla bıle yapamazken,c.ertesi gaza geldim kulak pamuklarıyla ve beyaz mumla yapmaya karar verdım.o anda cesaret geldı sanırım

neyse kulak pamugu gözume cok kucuk geldı,beyaz bıraz da yumuşayabılen bır mumu bıraz ıncelterek folyoladım.nasıl yapıcam derken jelleyıp basladım calısmalara...baktım bıraz oldu bıraz daha bıraz daha...inanamadım

daha rahat edeyım dıye emla süreyim dedım ılk once baya bır yandı ama aldırıs etmedım sonra mumu jelledim yıne ona da emla sürdüm denemeye devam.acımadıgını anladım ya artık daha rahattım.baktım dogru acıyı bulunca hıc bırsey hıssetmıyorum nasıl rahatladım anlatamam.burada dizlerimin titrediğini bile sonra farkettim sevinçten.hala inanamıyorum ama mutluyum bu bana baya bir güven verdi,çalışma isteği geldi

bunu eşime anlattım ilk önce garip buldu,sonra deneyelim diye tutturdu ama kabul etmedım.eş denemesi için henüz erken di mi kızlar?bir de daha sonra çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olmuş.acaba zarı mı yırttırdım ya da adet olucam ondan dolayı olabilir mi?