- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.101
kızlık zarı zedelenmiş olabilir, ya da adetinin öncesi bir lekelenmedir. kızlık zarı zedelendiğinde gelen şey genelde pembe bir su, tam kan gibi olmuyor. ama bazı arkadaşlarda da kahverengi lekelenme şeklinde olmuştu. ardından reglin geldiği için emin olamadım. sen bunlara takılma, yoluna devam et.
tabiki doğru yapıyorsun, gerçekte de öyle kayıp gitmesi lazım, eşinle denerken de öyle olacak, yönü ayarlayacaksın, kontrol de sende olacak. o zaman yapmaman için bir sebep yok. regl molasında bol bol kegel yapmaya çalış.
teşekkür ederim canım:) peki adetim bittikten sonraki alıştırmalarda kaldığım yerden mi devam etmeliyim,yani aynı kalınlıkta mı yoksa biraz daha kalınlaştırarak mı?bir sonraki aşamada kaç cm arttırılmalı? çok soru sordum yine :18: