• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

korunma surecı devam...mantar olmusum :2::2::2:kurtjdan berı bıtmek bılmeyen bı akıntım vardı sonra kremsı bısıler gelmeye basladı gıttım dun doktora mantar dedı fıtıl verdı ılaçta werdı kullanıyorum oructa gıttı ıkı gundur geçer inş hemen
Geçmis olsn :18: ins düzelir biran önce cnm

cuma günü başladım canım ama o gün pek verimli bir gün olmamıştı serçe parmağın ilk boğumunda kalmıştım.c.ertesi nasıl olduysa beyaz mumla baş parmak kalınlığında yapabildim acı hissetmeyınce ve olunca büyük bir istek geldı ama bugun de adet oldum daha baslayamadan ara verdım yanı:)

Aci olmadigini gördün sonuçta tatlim adetin biter bitmez baslarsin :16: Zaten zoru basarmissin gerisi çok kolay olcak ins.. mumla rahat ettiysen öyle devam edersin :54: istegini kaybetme, bol bol basari hikayelerine göz geçir

Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, ben :49::49: anne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi

aaaaaaaaaaaay kaçak hamile sen miydin???? hele dün topikte baya lafın dönmüş, dedim heralde elvandır!! hadi gözünaydın, allah analı babalı büyütsün, sağlıkla ve kolay bir doğumla kucağına alırsın inşallah. :46::46::46::46: :52::52::52::52::52: çok sevindim yaa, harika bir haber bu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, ben :49::49: anne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi

cokk sevımdımmm gozun aydınnnn canımmm ınsallh saglıcakla kucagına alırsınn

aaaaaaaaaaaay kaçak hamile sen miydin???? hele dün topikte baya lafın dönmüş, dedim heralde elvandır!! hadi gözünaydın, allah analı babalı büyütsün, sağlıkla ve kolay bir doğumla kucağına alırsın inşallah. :46::46::46::46: :52::52::52::52::52: çok sevindim yaa, harika bir haber bu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Kaçak hamile? Yo bilmiyorumki nedir bu kaçak hamile davasi :9: Tskr ederim canim darisi isteyen herkesin basina Allahin izniyle :9:

öpyrm hepinizi

Canım tebrik ederim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bu aylarda kendine çok dikkat et..:)

kıslar bugun medecassol aldımm sımdı ben bunu nası kullanıcam bıde bu merhem ne ıse yarıyodu onuda soylersenız sevınırımm benım kafam gıttı bılıyodum ne ıse yaradıgını ama unuttummm:))))

Back
X