• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok kasılıyorum ilişki denemelerinde.. rahatlamak için ne yapabilirim? bu sefer aparatla egzersiz yaptıktan sonra ilişkiye girmeyi deniycem.. kızlar birde ben egzersiz yaparken eşime pek ilgi gösteremediğimden eşim sertleşme sorunu yaşıyor.. onun için ne yapabiliriz? eşleriniz ne yapıyor böyle durumlarda?

Allah'ım beni b u dertten bir kurtarsın,başka hiçbişey istemiyorum :( bu gece deniycez kısmetse Allah yardımcım olsun...

Esinle denemeden once egzersz yap mutlaka cok daha kolay olcaktr.. kontrol snde olcak olan seklde deneyinki rahat ol, bende kati davranrdm ayni sorunu yasardk basari hikayemde anlatmstm istersen oku sonrasnda bikerelgne cesaret edip cabaladm sonra duzeldi sukur ins kurtlrsn bu gece
kzlar bn ckyrm iyi geclr herkese

çok kasılıyorum ilişki denemelerinde.. rahatlamak için ne yapabilirim? bu sefer aparatla egzersiz yaptıktan sonra ilişkiye girmeyi deniycem.. kızlar birde ben egzersiz yaparken eşime pek ilgi gösteremediğimden eşim sertleşme sorunu yaşıyor.. onun için ne yapabiliriz? eşleriniz ne yapıyor böyle durumlarda?

Allah'ım beni b u dertten bir kurtarsın,başka hiçbişey istemiyorum :( bu gece deniycez kısmetse Allah yardımcım olsun...

1-çilekli jel denemedim ama sıcak temas olanından çookkk memnunum tavsiye ederim:)
2-kesinlikle önce egzersiz akabinde ilişki denersen sende psikolojik olarak çok rahatlarsın sanki orası açılmış gibi(aslında hemen açılmaya hazırda) kasılmazsın, birde malesef sevişerek yapılamıyor tabi bu da eşi etkiliyor, aparatını sokup eşin ayakta yatağın kenarına gelsin onun malum yerlerini okşa dokun işte napıyorsan=)) hazır hale gelir, birde ben 10cmlik dilatörle yenmiştim tabi sen 11de rahatsan onu da yap ama inan aralarında penis açısından fark yok sana başarılar diliyorum veeee güzel haberlerini bekliyoruzzz

inciiii :20::20::20: buradaki bütüüünn herkes eminimki senin bu düşündüklerini düşündük ama değil malesef birine bişey demek yada yapmak deil bu, kiiii senn egzersiz aşamanı bitirmişsin, ayrıca 20gündür egzersiz yapmaman bunu sana unutturmaz bak ben hamile kaldım tam 3 ay sonra ilkini yaptım inan ister en küçüğünü ister en büyüğünü sokup dene bu seni psikolojik rahatlatır oraya direk olarak penisi alabilirsin çookk esnek yapı bunları anlatmama gerek yok biliyorum kafanı yorma böyle şeylere, yok unuturmuyum bilmem ne sen bikere sokmuşun hele 1 ve2. boy bebek onlar hattaaa az cesareti toplasan inan ilk 2 boyla emlanı sürüp başarabilirsin anlattım sana yine kontrol sende olsun kapa gözünü aparatını sokar gibi yavaşça başka yolu yok sen zorunu yani sert olanı sok şekil alan kolay olanda kasıl beynine bunu anlat lütfen, ben de yenmeden önce kızlar hep yazardı aaa penis daha kolay diye, ne alaka derdim bizi rahatlatmak için diyorlar bence diye düşünürdüm halbuki yaşadım ve gördüm daha kolay, tekniği nefes verirken içine azar azar iticen azar azara bile gerek kalmıyor zaten kayıyor bunu bukadar kolay yazmıyorum emin ol sadece geçen 2 yılıma üzülüyorum kendime edebileceğim her hakareti ediyorum bumu diye he buna rağmen kasılmalarım var yine tabiki mikrop bilinçaltı hala oyun oynamaya çalışıyor malesef, sadece bu işe yoğunlaş inan yapabilirsin saatlerce dene yaa ağla zırla ama denemekten vazgeçme, bu aşamaya gelmişsin burda takılıp kalamazsın :50::50::50::50:

Cicegimmm bocegim seni kutluyorm once cok sevindim cooookkk rabbim saglikli bi evlat versn.gelelim bana bazen moralim eksilerde oluyo ama sizin bu motive msjlarinizi alinca hersey deisiyo ya bi egz.devami gelse sureklilik istiyorm esli deneme yapicam ramazan bitsn

Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, ben :49::49: anne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi

tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)

çok tebrik ederim çok sevindim senin adına.. inşallah bebiş size uğurlu gelir.. güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:16::16:gencecik anne olacaksın..bu da çok güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)

Elvaaaannnnnnnn Canm yaaa inan cok sevindim inann bu vajiler hamis kaldikca mutlu okuyorm rabbime sukurler seninde mutlulugunu bebekle taclandirdi anali babali buyut hayirli saglikli evlat nasub etsin gozunaydin simdiden..kendine dikkat et artkk tatlimmm tam bi aile oldun ne mutlu...

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim sayfaya.yenen arkadaşları tebrik ediyorum ve anladığım kadarıyla elvan hamileymiş.elvancım tebrik ederim senin adına sevindim genç anne,çıtır anne:) bu arada kimler yendi?

artık bırakma, kafanı doktorlara neden taktın ki?? bana da vajinismus değilsin demişlerdi ama öyle değildi işte. kendin kabullenmedikçe çözüm gelmiyor. kabullenmen iyi olmuş. bu sefer işi sıkı tut, senin de halayını çekelim. ilk geldiğin zamanlar da iyi gidiyordun, hatırlıyorum ben seni. sonra kayıplara karıştın. bu kez kaçmak yok, takıldıklarını sor ve yenene kadar burdan kaybolma, tamam mı?? :16::16::16:

tamam selacım inşallah yencem Allahın izniyle...burdayım bundan sonra inşallah... doktorlara hep takıktım zaten fobim var biraz galiba:)

Günaydın kızlar
:nazar::nazar: Size güzel bi haber vereyim dedim :49::49::49: hamileyim :1: En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...

Günaydın kızlar
:nazar::nazar: Size güzel bi haber vereyim dedim :49::49::49: hamileyim :1: En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...

Canmmm gozun aydin mutluluklar ne guzel bu mubarek gunde mujdeli haberle basladik gune :) sendemi vajiliydn ne zaman yendin nekdar sure sonra hamile kaldn cokcokcokk hayirli saglikli olsun bebegin..

Günaydın kızlar

Allahım sağlıkla kucağına almayı bi avazda doğurmayı nasip ettsin inşallah canım =))

« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. » (Felak Suresi)

« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. » (Felak Suresi)

Back
X