• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar kandilinizi kutlarim.. Dualarda bulusalim ins, Bu mübarek günde Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin ins.. :16:

Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al... bu hastalıktan kurtulup da anne olacağını bilmek çok müthiş bir duygudur eminim tarifi mümkün olmayan kutsal bir duygu... Rabbim inşallah bizlere de nasib eder.

geçmiş olsun canım.fitili mutlaka kullan ihmal etme,içerideki mantarı kurutan asıl o...sabun kulanmamaya dikkat genital bölgende çünkü sabun mantarı tetikliyor.bende de olduğu için biliyorum. ben de fişeğe benzeyenden kullanmıştım 2 tane.:1: ve hemen kesti fitil.benden sana tavsiye canım korkuyorum diye kullanmamazlık yapma sakın,sonra ilişkilerinde yanma hissin olur canım.tekrar geçmiş olsun...

yok yok eski bir egzersizci olarak fitli koyuyorum sona kadar yerleştiriyorum maşallahım var :9::9::9::9::9:(vajinusmusun bize kattıgı en büyük şey bu sanırm normalde vaji olmayanarkdslarım fitil tampon kullanırken canım cok yanıyo zor yapıyorum cok zor bısey dıyolar :9::9::9::9: ben 90 tane ilaç verdi bide akıtnı mantar falan basıma ılk kez gelınce onun ıcın dedım fıtıl guya en kcuugunden verdım dedı gıtar penası gıbı mubarek

merhaba arkadaslar hepınızı su anda o kadar ıyı anlıyorumkı su mubarek gunde ıhslahhh bu olaydan kurtulur herkez bende vajılıydım bu sıte sayesınde basardım ve 1 kızım var sımdı 1 yasında 2009 da yendım 1 bucuk yıl surdu ve ondan oncede 1 evlılıgım bıtıt bu yuzden ..ben benım kadar korkan bırını daha once gormedım ve ben basardım sızde yapabılrısnız sadece ısteyın ve ınanın egzersız cok onemlı ben hala dırek olarak yapamıyorum yanı gırıste bıraz beklıyorum acıyor belkıde bana oyle gelıyo daha sonra nefes alıp verıyorum ıkınıyourm hepsı oluyor.basarmak ıcınde egzersız hergun duzenlı ıelrledıkce daha kalın egzersız aletlerıyle ben en son mumla yaptım ve arkaısndan basardım ..dualarım hepınızle

merak ettiğim birşey var doğumu normal mi yaptınız sezaryen mi yanı dogumdan oncekı alttan muayene sureclerını yasadınız mı?

Dün eşimle yine deneme yaptık yine emla ile 2parmagını sonuna kadar alabildim. fakat p..s e geçincee izin veremedimm hamile kalmak istiyorumm ve biindebir kişinin şanslı oldugunu düşünüorumm vajili hamilelik konusunda:( strese girdmm ben kızlar:(

merak ettiğim birşey var doğumu normal mi yaptınız sezaryen mi yanı dogumdan oncekı alttan muayene sureclerını yasadınız mı?

dogumu sezeryanla yaptım kendım ıstedım normla yapamazdım alttan hıc muayne olmaıdm doktorda yapmaıd zaten ıyıkıde yapmadı ben hala o kıısmda kaısyourm ztane kendımı eısmle yakınlasmamızda bıle ellınle dokunduramıyorum:50:

Dün eşimle yine deneme yaptık yine emla ile 2parmagını sonuna kadar alabildim. fakat p..s e geçincee izin veremedimm hamile kalmak istiyorumm ve biindebir kişinin şanslı oldugunu düşünüorumm vajili hamilelik konusunda:( strese girdmm ben kızlar:(

mumla deneıdnmı hıc mumun ustune pamukla sar ustunede strec le dola ben bu sekılde yapmıstım cok ılerlemısısn ıshalhh olucak bırkama ama emla ıse cok yarıyo

çok mubarek bir gündeyiz bu gece biribirimizden dualarımızı eksık etmıyelım arkadaşlar
vajılı olanlara yenmeyı egsersızden korkanlara egsersız yapabılmeyı
yenenlere alışabılmeyı bebek ısteyenlere o güzel duyguyu Rabbım tattırsın..
bılenen bılınmeyen tum sıkıntılarımızdan bu gecenın hürmetine feragat ederiz İnşaAllah ..

Canim önce bu sorunu as, biliyorum önüne geçemiyosun bu duygularinin, ama önce kurtul ki esinin 2 parmagini almissin yani çok iyi bi asamadasin, biraz dha çalisip kurtul bu dertten canm, sonra ins hamilede kalirsin.. Strese girme bu gece bol bol dua et.. ins kurtulursun yakin zamanda ümitsiz olma ltfn

Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al... bu hastalıktan kurtulup da anne olacağını bilmek çok müthiş bir duygudur eminim tarifi mümkün olmayan kutsal bir duygu... Rabbim inşallah bizlere de nasib eder.

Amin Allah razi olsun canim..

EVET KIZLAR, Hayal gibi, rüya gibi, kim derdiki ben vajinusmusu yenecegimde, hamile kalacagim.. peh.. Zaman öyle çabuk geçiyoki, hersey inanin önce Allahin, sonra bizim elimizde, istemek, basarmak, kizlar yeterki bi adim atin, pes etmeyin, Sonucu düsünün, mutlu bi yuva, ardindan bi canla neselenen aile.. öyle tarifsiz öyle güzel duygularki bunlar.. Sirf bunlari yasamak için biraz daha azmedin lütfen umutsuz olmayin..

yok yok eski bir egzersizci olarak fitli koyuyorum sona kadar yerleştiriyorum maşallahım var :9::9::9::9::9:(vajinusmusun bize kattıgı en büyük şey bu sanırm normalde vaji olmayanarkdslarım fitil tampon kullanırken canım cok yanıyo zor yapıyorum cok zor bısey dıyolar :9::9::9::9: ben 90 tane ilaç verdi bide akıtnı mantar falan basıma ılk kez gelınce onun ıcın dedım fıtıl guya en kcuugunden verdım dedı gıtar penası gıbı mubarek

gitar penası olayını tuttum:1::1: gitarıda biziz herhalde:1:çok geçmiş olsun canım...

Kızlar Merhaba. Bir Kaç gündür Giremedim. Ne var ne yok kimler yendi bu illeti ? Kimler hala çekiyor bu illetin derdini?? Benn Halaaa Çekiyorum malesef. Bir Türlü Yenemedim Korkularımı. Dün Gece namaz kılıp çok dua ettim Allahıma. İnş Hepimiz Kurtuluruz Bu dertten. Bu Arada size bir sorum olacak kızlar. Ben aynadan biraz baktım vajime ama deliği göremedim. Belkide içerdedir onun için görmemişimdir. Baya ayırıyorum vajiyi ama görünmezmi oldu neee :D Amannn ordaa bi yerdedir işte.bende kendime sorun arıyorum resmen. Önce sen şu hastalığı yennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Ufffff :S gerçekten artıkk kafayı yediğimi düşünüyorum bu sorun yüzündenn. Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin. Bir Teselli verinn şu arkadaşınızaaaaaaaaaaaa :(((

Kızlar Merhaba. Bir Kaç gündür Giremedim. Ne var ne yok kimler yendi bu illeti ? Kimler hala çekiyor bu illetin derdini?? Benn Halaaa Çekiyorum malesef. Bir Türlü Yenemedim Korkularımı. Dün Gece namaz kılıp çok dua ettim Allahıma. İnş Hepimiz Kurtuluruz Bu dertten. Bu Arada size bir sorum olacak kızlar. Ben aynadan biraz baktım vajime ama deliği göremedim. Belkide içerdedir onun için görmemişimdir. Baya ayırıyorum vajiyi ama görünmezmi oldu neee :D Amannn ordaa bi yerdedir işte.bende kendime sorun arıyorum resmen. Önce sen şu hastalığı yennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Ufffff :S gerçekten artıkk kafayı yediğimi düşünüyorum bu sorun yüzündenn. Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin. Bir Teselli verinn şu arkadaşınızaaaaaaaaaaaa :(((

beray daha önce doktora gittin mi? doktor sadece dudakları ayırıp bakacak ve sana sorun olup olmadığını söyleyecek.

deliğin olmaması mümkün değil, bugüne kadar normal adet gördüysen eğer :)))) netten resimleri araştır ve ona göre yerine bak. üstte idrar, ortada vajina en altta da popo deliği olacak. aynanın büyüteç kısmını kullan, dudakları elinle aç ve bakarken ıkın, ıkınınca açılan yer doğru yerdir. çoğumuz doğru yeri bilmiyorduk, burdaki arkadaşların yardımıyla öğrendik. kendine kızma o yüzden :)))

canım sen hangi aşamadasın? ben de senin gibi bir ara yerini bulamadım ıkınınca acılıyor orası.yalnız degılsın burda herkes bırbırıne benzer şeyler ve tecrübeler yaşıyor.arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar.ben ilk gün serçe parmağımı bile alamıyordum ikinci gün baş parmak kalınlığında oldu ve hiç acı hissetmedim.bizim ihtiyacımız olan şey bilgilendirilmek ve biraz cesaret:)

slm herkese hastalık hala devam ediyoo egzersizlere başlayamadım hala yaa bide kızlar bu illeti kaç ayda yeneriz yaa

hoşgeldin canım:) aynen ben de tam hırsla çalısıyordum ve ilerleme kaydetmiştim ki hastalandım:( bu illeti yenmenin bir süresi yok tamamen bizim elimizde.hastalık boyunca da boş durma canım kegel egzersizi yap bolbol.biz bu savaşı kazanıcaz inşallah.tabi bu sırada moral ve egzersizler çok önemli.sen yeni mi başlayacaksın?

Amin ins tatlm bu avatari kullanmak istemstm hep nasip oldu sukur :16:

Merhaba.Elvan hamile misin?Nete giremedim,şimdi öğrendim.Aaaa çok güzel,tebrik ederim.Ne müthiş birşey harikasın!Bu arada yenen arkadaşlar olmuş,tebrik ederim.Ben de hafif bir idrar yolu rahatsızlığı oldu.Ama çok şükür geçti.Tabi denemelere tam gaz devam,şu alışma süreci çabuk geçse...

Back
X