- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.201
Kizlar kandilinizi kutlarim.. Dualarda bulusalim ins, Bu mübarek günde Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin ins.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kandilinizi kutlarim.. Dualarda bulusalim ins, Bu mübarek günde Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin ins..![]()
geçmiş olsun canım.fitili mutlaka kullan ihmal etme,içerideki mantarı kurutan asıl o...sabun kulanmamaya dikkat genital bölgende çünkü sabun mantarı tetikliyor.bende de olduğu için biliyorum. ben de fişeğe benzeyenden kullanmıştım 2 tane.ve hemen kesti fitil.benden sana tavsiye canım korkuyorum diye kullanmamazlık yapma sakın,sonra ilişkilerinde yanma hissin olur canım.tekrar geçmiş olsun...
merhaba arkadaslar hepınızı su anda o kadar ıyı anlıyorumkı su mubarek gunde ıhslahhh bu olaydan kurtulur herkez bende vajılıydım bu sıte sayesınde basardım ve 1 kızım var sımdı 1 yasında 2009 da yendım 1 bucuk yıl surdu ve ondan oncede 1 evlılıgım bıtıt bu yuzden ..ben benım kadar korkan bırını daha once gormedım ve ben basardım sızde yapabılrısnız sadece ısteyın ve ınanın egzersız cok onemlı ben hala dırek olarak yapamıyorum yanı gırıste bıraz beklıyorum acıyor belkıde bana oyle gelıyo daha sonra nefes alıp verıyorum ıkınıyourm hepsı oluyor.basarmak ıcınde egzersız hergun duzenlı ıelrledıkce daha kalın egzersız aletlerıyle ben en son mumla yaptım ve arkaısndan basardım ..dualarım hepınızle
merak ettiğim birşey var doğumu normal mi yaptınız sezaryen mi yanı dogumdan oncekı alttan muayene sureclerını yasadınız mı?
Dün eşimle yine deneme yaptık yine emla ile 2parmagını sonuna kadar alabildim. fakat p..s e geçincee izin veremedimm hamile kalmak istiyorumm ve biindebir kişinin şanslı oldugunu düşünüorumm vajili hamilelik konusundastrese girdmm ben kızlar
![]()
Dün eşimle yine deneme yaptık yine emla ile 2parmagını sonuna kadar alabildim. fakat p..s e geçincee izin veremedimm hamile kalmak istiyorumm ve biindebir kişinin şanslı oldugunu düşünüorumm vajili hamilelik konusundastrese girdmm ben kızlar
![]()
Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al... bu hastalıktan kurtulup da anne olacağını bilmek çok müthiş bir duygudur eminim tarifi mümkün olmayan kutsal bir duygu... Rabbim inşallah bizlere de nasib eder.
yok yok eski bir egzersizci olarak fitli koyuyorum sona kadar yerleştiriyorum maşallahım var(vajinusmusun bize kattıgı en büyük şey bu sanırm normalde vaji olmayanarkdslarım fitil tampon kullanırken canım cok yanıyo zor yapıyorum cok zor bısey dıyolar
ben 90 tane ilaç verdi bide akıtnı mantar falan basıma ılk kez gelınce onun ıcın dedım fıtıl guya en kcuugunden verdım dedı gıtar penası gıbı mubarek
Kızlar Merhaba. Bir Kaç gündür Giremedim. Ne var ne yok kimler yendi bu illeti ? Kimler hala çekiyor bu illetin derdini?? Benn Halaaa Çekiyorum malesef. Bir Türlü Yenemedim Korkularımı. Dün Gece namaz kılıp çok dua ettim Allahıma. İnş Hepimiz Kurtuluruz Bu dertten. Bu Arada size bir sorum olacak kızlar. Ben aynadan biraz baktım vajime ama deliği göremedim. Belkide içerdedir onun için görmemişimdir. Baya ayırıyorum vajiyi ama görünmezmi oldu neeeAmannn ordaa bi yerdedir işte.bende kendime sorun arıyorum resmen. Önce sen şu hastalığı yennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Ufffff :S gerçekten artıkk kafayı yediğimi düşünüyorum bu sorun yüzündenn. Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin. Bir Teselli verinn şu arkadaşınızaaaaaaaaaaaa
((
Kızlar Merhaba. Bir Kaç gündür Giremedim. Ne var ne yok kimler yendi bu illeti ? Kimler hala çekiyor bu illetin derdini?? Benn Halaaa Çekiyorum malesef. Bir Türlü Yenemedim Korkularımı. Dün Gece namaz kılıp çok dua ettim Allahıma. İnş Hepimiz Kurtuluruz Bu dertten. Bu Arada size bir sorum olacak kızlar. Ben aynadan biraz baktım vajime ama deliği göremedim. Belkide içerdedir onun için görmemişimdir. Baya ayırıyorum vajiyi ama görünmezmi oldu neeeAmannn ordaa bi yerdedir işte.bende kendime sorun arıyorum resmen. Önce sen şu hastalığı yennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Ufffff :S gerçekten artıkk kafayı yediğimi düşünüyorum bu sorun yüzündenn. Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin. Bir Teselli verinn şu arkadaşınızaaaaaaaaaaaa
((
slm herkese hastalık hala devam ediyoo egzersizlere başlayamadım hala yaa bide kızlar bu illeti kaç ayda yeneriz yaa
Amin ins tatlm bu avatari kullanmak istemstm hep nasip oldu sukur![]()