- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.221
Evet Jinekoloğa gittim 1 kere. Ayırdı baktı bir problem olmadığını söyledi. Dediğinizi şimdi denicem vajiyi ayırıp ıkınıcam bakalım ne görücemm :) Hemen gidip bakmam lazımm :) Geliyorummm ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin hepinizede![]()
Evet Jinekoloğa gittim 1 kere. Ayırdı baktı bir problem olmadığını söyledi. Dediğinizi şimdi denicem vajiyi ayırıp ıkınıcam bakalım ne görücemm :) Hemen gidip bakmam lazımm :) Geliyorummm ..
hoşgeldin masalll01:) sen de yanenlerdi değil mi? şimdi nasıl gidiyor hala zorlanıyor musun?herşey yolunda mı?
Kızlar dediğinizi yaptım vajiyi ayırıp ıkındımm vee deliği gördümmm :) HahhahahahBunaa bile o kadar sevindim ki anlatamam. Çok mutlu oldum deliği görünce. Şimdi delik çok büyük değil valahi çokta küçük değil orası esnek demi p...s girmeye çalıştığında esner heralde orası öyle değilmi ??
hoşgeldin canım:) aynen ben de tam hırsla çalısıyordum ve ilerleme kaydetmiştim ki hastalandımbu illeti yenmenin bir süresi yok tamamen bizim elimizde.hastalık boyunca da boş durma canım kegel egzersizi yap bolbol.biz bu savaşı kazanıcaz inşallah.tabi bu sırada moral ve egzersizler çok önemli.sen yeni mi başlayacaksın?
Hoşbulduk canım:) Evet çok şükür yendim alışmaya çalışıyorum.İdrar yollarımı üşütmüşüm.Bir ağrı,tuvalete sık çıkma,aman nasıl birşeymiş.Bol su içerek geçirdim.Denemelere devam.Senin durumun nedir?
canım ben de yeni başlayanlardanım.sana nacizane bir tavsiyem olcak ben böyle çok rahat ettim.tam yatar pozisyonda değilde koltukta uzanır gibi bel biraz kıvrık şekilde totonun altına yastık koyup biraz kaldır,bacaklarını aç ve ıkın.ben ilk gün serçe parmağın ilk bogumunu ve dogum gunu mumunu bile yapamamıstım.2.gün beyaz mumla çok rahat yaptım ve oldu inanamadım.ıstersen emla sürüp bıraz uyustuktan sonra dene ben bu sekılde yaptım ve kendıme guvenım geldı.o minicik deliğin nasıl gevşediğini ve devamının gercekten uzay bosluğu gıbı oldugunu ozaman anladım:)
Anladım Canım.Sende Benim Gibi bu sorunu çekiyosun demek. İnş atlatırız Canım. Birbirimize Destek Olalım. İstersen sık sık ta konuşuruz. Ne bilim Tecrübelirimizi paylaşırız. Bol bol dua edelim. Ve bu sorunu yenelimm artık değilmii ?? :)
geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlarsın:)ben de yukarda msjda da yazdım cuma gunu alıstırmalara basladım o gun cok verımlı degıldı.c.ertesi biraz azimle beyaz mumu alabildim.şimdi adet nedeniyle kegelle devam ediyorum:)
evet maalesef ben de aynı sorunu yaşıyorum.tabi canım ne zaman istersen destek olmaya çalışırım gerçi benim de pek bişey bildiğim yok ama biraz mıymıntı ve canım tatlı olduğundan benim gibi olan varsa bir kolaylık buldugumda paylasmak ısterım.sen ne zamandır uğraşıyorsun bu illetle?
Canım Bugün tam 2 ay oldu düğünüme. Ben 15 Haziranda evlendim ve şuan da 15 Ağustostayız. 2 aydır Bu sorunla uğraşıyorum. Ve artık bu sorunu yaşamak istemiyorum. Çünkü ağırlığı çok fazla anlarsın beni. İnş Bu ay İçinde çözeriz. İnş 3 ay olmaaz bitsin artık sıkıntılarımız.Senin ne kadar oldu canımm ??
benim de 3 ay 3 gün oldu :)) eşimin doğum gününde evlenmişsizniz ne güzel:)ben evlenmeden önce böyle bişey olabilceğimi tahmin etmiştim belki de öyle düşündüğüm için psikolojik olarak gerçek oldu.ilk başlarda pek takmadım hep erteledim ve sonradan öğrendim ki bu bir erteleme hastalığıymış.biz henüz çok geç kalmış sayılmayız ve bu siteyi erken buldugumuz ıcın cok sanslıyız.madem ki ikimiz de yeniyiz ozaman birbirimiz dürtüp çalışmaya mecbur edeceğiz.ben şuan adet dönemimde olduğum için aparat egzersızıme ara verdım mecburen.eeee ozaman hadı sen de bıran önce beyaz muma gelmeye calıs da egzersızlerımızı beraber yapıp ilerleyelim![]()
bende 2.ayın içindeyiim kızlarbende hersey tam oluyor derkennn donup kalıyorumm
Eşimin emla ile 2parmagını sonuna kadar alabiliyorumm gercekten psikolojkmen rahatlayıncaa pat diye giriyor. sonra P...s denemesndee işte o an kilitlenıyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun
bende 2.ayın içindeyiim kızlarbende hersey tam oluyor derkennn donup kalıyorumm
Eşimin emla ile 2parmagını sonuna kadar alabiliyorumm gercekten psikolojkmen rahatlayıncaa pat diye giriyor. sonra P...s denemesndee işte o an kilitlenıyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun
Tamam canım :) Ne güzel eşinin doğum gününde biz evlenmişiz :) Tesadüf bu olsa gerek .. Benimde adet günüme yaklaştık canım 2 gün sonra bende adet oluyorum. 2 günüm var . Kegel egzersizleri yapıyorum. parmağımı sokmayı denicem ilk başta . Bu arada ben spray aldım geçende uyuşturuyomuş diye bir kere kullandım. Gerçektende uyusturuyo ilk sıktığımda çok yaktıı ama bi kaç saniye içinde geçti yanması. Onunla tekrar uygulamalı denicem bakalım. Hayırlısıı :)
bence sen daha zorunu basarmıssın canım parmak vb.daha itici gelıyor bana nedenseemlayla uyusturduktan sonra sen gözlerını kapatıp sankı parmakmıs gıbı dusunmeye motıve etsen kendını.ya da eşinle hergün santım santım çalıssan bu sekılde alısmaya calıssan biraz daha rahat hıssetmez mısın kendını?ooofff offfff olcak olcak üzmeyin kendinizi:)