• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben parmakla pozısyonu tutturamadım bı de daha cok gerıldım ama sen oyle rahat edersın belkı denemekten zarar gelmez.parmakta da zorlanırsan önce kulak pamuguyla başla çalısmaya.ben parmak ve pasta mumu yapamayınca kulak çöpüyle yapayım dedım baktım gözüme küçük geldi bir gazla beyaz mumla başladım ve oldu inanamadım ya.biraz daha biraz daha derken baktım baya yol almısım:)))

:) Tatlımm benim başarıcaz inş. Umudumuzu Kesmeyelim. Ben şimdi çıkıyorum tekrardan görüşürüz. Çook öpüyorumm :)

denerim cnm ama cin gibiyim valla o iş olurkenn kesin fayda etmez. umudu kaybetmek asla yokk eşlerimizi sewiyoruzz başarıcaz

Cin gibi:1: koptum ya banada esim dio surekli demekki tek cin ben deilmisim ne ilaclar uyusturucular kullandim o an geldimi cin oluyorum alkol bile aldim balayinda ki hissetmem die o da ne ben ictikce esim sarhos oldu ama ben yine o an geldi ve sicramisim ciniz biz cinnn :1::21:

benim de 3 ay 3 gün oldu :)) eşimin doğum gününde evlenmişsizniz ne güzel:)ben evlenmeden önce böyle bişey olabilceğimi tahmin etmiştim belki de öyle düşündüğüm için psikolojik olarak gerçek oldu.ilk başlarda pek takmadım hep erteledim ve sonradan öğrendim ki bu bir erteleme hastalığıymış.biz henüz çok geç kalmış sayılmayız ve bu siteyi erken buldugumuz ıcın cok sanslıyız.madem ki ikimiz de yeniyiz ozaman birbirimiz dürtüp çalışmaya mecbur edeceğiz.ben şuan adet dönemimde olduğum için aparat egzersızıme ara verdım mecburen.eeee ozaman hadı sen de bıran önce beyaz muma gelmeye calıs da egzersızlerımızı beraber yapıp ilerleyelim :46:

Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim:ssz:

benim de 3 ay 3 gün oldu :)) eşimin doğum gününde evlenmişsizniz ne güzel:)ben evlenmeden önce böyle bişey olabilceğimi tahmin etmiştim belki de öyle düşündüğüm için psikolojik olarak gerçek oldu.ilk başlarda pek takmadım hep erteledim ve sonradan öğrendim ki bu bir erteleme hastalığıymış.biz henüz çok geç kalmış sayılmayız ve bu siteyi erken buldugumuz ıcın cok sanslıyız.madem ki ikimiz de yeniyiz ozaman birbirimiz dürtüp çalışmaya mecbur edeceğiz.ben şuan adet dönemimde olduğum için aparat egzersızıme ara verdım mecburen.eeee ozaman hadı sen de bıran önce beyaz muma gelmeye calıs da egzersızlerımızı beraber yapıp ilerleyelim :46:

Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim:ssz::53:

Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim:ssz::53:

bende 2.ayın içindeyiim kızlar:( bende hersey tam oluyor derkennn donup kalıyorumm:( Eşimin emla ile 2parmagını sonuna kadar alabiliyorumm gercekten psikolojkmen rahatlayıncaa pat diye giriyor. sonra P...s denemesndee işte o an kilitlenıyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun

Amin canm amin bende ayni sekilde hersey normal sulanma aparat icine alma ama esime geldimi carpilmis gibi yatakta heyecan titreme korku ...

Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim:ssz:

yok canım ne demekmiş tohuma kaçmak.olsun da isterse geç olsun.sen ne durumdasın canım.umutsuzluğa kapılmak yok olacak bu iş inşallah:)

Cin gibi:1: koptum ya banada esim dio surekli demekki tek cin ben deilmisim ne ilaclar uyusturucular kullandim o an geldimi cin oluyorum alkol bile aldim balayinda ki hissetmem die o da ne ben ictikce esim sarhos oldu ama ben yine o an geldi ve sicramisim ciniz biz cinnn :1::21:

hehe ben rahatlayım dıye alkol almıstım ama aklımda oldugu ıcın sarhos olamadığım gibi uykum gelip sızmıştım :36:

yok canım ne demekmiş tohuma kaçmak.olsun da isterse geç olsun.sen ne durumdasın canım.umutsuzluğa kapılmak yok olacak bu iş inşallah:)
Yok ben bi evime gecsem araliksiz bir ay sabah ogle aksam en kotu sabah aksam mutlaka egz.iyice sarilicam gunduz kendim aksan esim yapacak bende esime guvrnsizlik var acitacak hizli gelecek die simdi sabrediyorum kegel yapiyorum ancak yoksa 10-11cm alabiliyorum ailesiyle ramazan olunca kaldi bizim egz.dur bakalim az kaldi devam etcm ins.

alkolü bende denemiştim,hiç sevmediğim halde. kusana kadar içtim. ama hiç bir işe yaramadı tabi. uyku hapı da denedim. başka hastayı 15 saat uyutan hap bana banamısın demedi. gerçi eşim uyku hapı olayına hiç sıcak bakmıyodu ama gizliden içiyodum.

tek çare egzersiz o yüzden kızlar. bende 2 gündür 9 cm lik yapıyorum...
hemen olmuyor,aparatları en küçükten başlayıp yapıyorum.girince git gel oluyo,ama olana kadar anam ağlıyo:43::43::43::43::43::43:
kaç cm e kadar yapmalıyım?
eşim gelecek cumartesi:17::17::17::17::17: o geldiğinde denememi önerirmisiniz...

evet o wc sıkıntısı bende de oluyor anneme sordum normal dedi alışana kadar bide bacaklarım et kesti yürüyüşüm sünnet çocukların ki gibi oldu annem yine gülüyor belli oluyo yeni gelin olduğun diye olsun hepsi mutluluk veriyo bana yine de; alışırız zamanla :52:
hamileliğe gelince dün en yüksek doğurganlık seviyesine sahip olduğum gündü ama eşim prez. siz ilişkiye girmiyor 1-1,5 ay istemiyor önce bi kendimize gelelim diyor bekliycem yine bebiş için....

ısıne karısmak gıbı algılamazsın umarım ama ınan bence de alısın ıyıce. bebek daha sonra olsun bence. daha yenı astın sorunu. ıyıce alıs. kendını ve esını ıyıce doyur ılıskı konusunda. bebek nasılsa olur. pat dıye hamıle kalınca bu kez de hamılelıkten dolayı sorunlu bır cınsel hayat yasanabılınıyor ardında bebegın bakımı falan cok zaman alıyor.

Yok ben bi evime gecsem araliksiz bir ay sabah ogle aksam en kotu sabah aksam mutlaka egz.iyice sarilicam gunduz kendim aksan esim yapacak bende esime guvrnsizlik var acitacak hizli gelecek die simdi sabrediyorum kegel yapiyorum ancak yoksa 10-11cm alabiliyorum ailesiyle ramazan olunca kaldi bizim egz.dur bakalim az kaldi devam etcm ins.

10-11 cm çok iyi ya.sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin seni de yenenlerde görmemiz yakındır.ben inanıyorum sana en kısa zamanda çözeceksin bu problemi canım:16:

Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, ben :49::49: anne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi

tebrık ederım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah

Günaydın kızlar
:nazar::nazar: Size güzel bi haber vereyim dedim :49::49::49: hamileyim :1: En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...

tebrık edrım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

Back
X