- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.301
çok teşekkür ederim jinekolojik muayeneyi düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl oluyo tam bilmiyorum...ondan bişey çıkacağını da sanmıyorum evlemeden önce zaten hep korkuyordum korktuğum başıma geldi...kafamda çok büyütüyorum bu işi farkındayım ama nasıl yenerim bilmiyorum![]()
Muayeneden korkma canım eliyle aralayıp bakıyor sadece alet vs bişi sokmuyor.hepimiz çekindik o masaya cıkmaktan ama başka çare yok.bak ben 1 yıllık evliyim 4 ay önce bu siteyi buldum brdaki kızlar sayesnde egzersize başlamaya karar verdim dha önce muayene olmadım ama egz.anında farkettim ki benm vajina girişinde bi terslik var netteki kızlık zarı çeşitlerine bakmıstım baya bi ordaki septalı hymene cok benziyordu,2 küçük delik vardı hemen doktora gittim gerçekten bi sorun varmış operasyonla aldılar zarı girişi normal hale getirdiler.daha önce gitsem şimdiye bitip gitmişti her geçen günüme yazık ettim.şimdi 10 cm aparatla rahat calısabilir hale geldim ama 2-3 haftadr da sert..me sorunu yaşıyorz..dycem o ki uzatma daha fazla egz.den doktordan korkma.beklemenn faydası yok aksine bekledikçe erteledikçe psikiolojin alt üst oluyor çok yıpranıyorsun düşüne düşüne. kendiliğnden gececek bi rahatsızlık değil bu unutma. .